• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir kere bana çok sıktın demişti acayip moralim bozulmuştu. :47::47::47::47::47::47:

onu aradığımda konuşurken off tamam yeter artık çekemem demişti :43:

sadece mesajla ayrılınca yüzyüze bitirmek için aradım bana dediki ''benim tanıdığım kız bu değil sen ASİLDİN ne oldu sana '' çok canımı yaktı

2 sene oldu ayrılalı eski sevgilim işte,
annem senin ne için ne der bilmiyorum,beni bırak ,istemiyorum artık seni ,seni gram sevmiyorum demişti sonra ben dayanamaz arıyordum onu bana demiştiki şey sen şimdiye kadar kimseden ayrılmadınmı bitti işte

daha küçük yazsaydın hacı:52:

Ay sinir oluyorum ya şu mutluluk rolü yapan hatunlara yaa hakkatten yok duymadım yok beni aldatmadı yok biz çok mutluyuz falan filan bu ne ya kimi kıskandırmaya çalışıyosunuz hiçmi duymadınız kocamda bana deliler gibi aşık ve bizde çok mutluyuz ama çok sinirli sinirlendimide ne varsa sayar ama ben biliyorumki o da ne söylediğinin farkında olmuyo sonra üzülüyo....ha bide madem duymadınız niye buraya yazıyosunuz duydunuz mu duymadınız mı demiyo bakın arkadaşımız duyduğunuz kötü sözleri yazın diyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:46::46::46::46::46::46:

eski sevgilim 'artık hayatımda biri olsun istemiyorum' demişti.ama senden ayrılan bendim.. MAL... ayh aslında hatırlamaya değmez..

-başka birine aşık oldugumda bunu sana dürüstçe soylerım

-başka birine de böyle sarılabilir miyim artık? (bu güzel bir söz gibi duruyor ama çok acıtıcı aslında!!!)

-beni hiç unutma

-seni seviyorum ama aşık değilim

-ailem beni bizim ordan bır kızla evlendırmek ıstıyor

bunların hepsı cok ama cok incitmişti beni vaktı zamanında...

İşte tam benlik bir konu !
Çok iyidir hoştur ama bir kötü huyu var oda sinirlenince ağzından çıkanların insanı paramparça etmesi..
Bunun kendide farkında ama elimde değil diyor sinirlenince gözüm görmüyor hic birseyi o an nolur üstüme gelme diyor..
Bi kere kıskançlık yüzünden bi tartışma olmuştu iş yerinden bi arkadaşla ilgili,bana dediği şey "Ben seni herkese özenerek anlatıyorum,anlattıklarımla yaptıkların birbirini tutmuyor" demişti belki fazla birsey değil ama canımı cok acıtmıştı demekki aklında ki sevgili değilim demiştim,tabi sinirli oldugu için ne dediğini bilmediğini söyledi aldı bi şekilde gönlümü.. Ne olursa olsun seviyorum onu her güzelin bi kusuru vardır demişler ben onu böyle seviyorum o sinirlenince de ben alttan alırım ne olcak :1:

allahima bin sükürler olsunki küfür asla olmadi aramizda

nezaman olursa olsun saygi sadakat olmadiginda beni kaybedecegini cok iyi biliyor
ve bunu asla göze alamaz, ne o ne ben, sevgi saygi aramizdaki baglanti ondan sonra ask,sadakat

tartistigimizda ben onun canini acitacak seyler diyordum sonra agliyordu bende pisman olup agliyordum:(
söylediklerim cok kötü degildi ama mesala 'kendine gelmessen bu böyle devam etmez' gibi seyler..

ama onun beni en cok kirdigi söz ise tartisdimizda

'lafi g*tünden anliyorsun yine' demesi ve 'b*k ' kelimesini kullanmasi :5:

allah beterinden korusun..

Sinirlenince ne dediğini bilmez ağzına gelenı sayar , o an cok kırılır cok ağlarım bazen gercekten benım ıcın öyle düsünüyo derım ama düsünmüyo öfkeyle söylüyo onu da bılırım,
öfkesı gecınce melek gibi bişey olur benım sevgilim de..İki zıt anı görsenız bu gercekten aynı adam mıydı dersenız bı garip ama cok sevıyorum be:)

Ayrılığımızdan 5 ay sonra ilk kez aradığında niye aradın dedim içimde söylemek istediğim çok şey var dedi ama hiçbişey söylemedi ısrar edince de boşver dedi.Bende boşveremiyorum keşke yapabilsem dedim.Ve bana "BEN BOŞVERDİYSEM SENDE BOŞVER" dedi. O günden sonra sustum içimde ki herşey sustu..

okadar cok laf duydumki angisini anlatayim ...neden ciktin karsima ...senden nefret ediyom....seni artik istemiyom....beni artik rahat birak...ama nedensede bensizde yapamiyor anlamiyom vallah

aynı kelimeleri bende duydum gerçekten nedense benszde yapamıyor ama ben artık onsuzum dahaa iyiyim daha çok mutluyum iyiki ayrılmışız diorm bide peşimi bıraksaa işte bu söylediği kelimelerin cezasını çekiorr çeksinn ;)

hıc agır sozlerı olmazdı bana en azından ıcımı acıtacak kadar..
gecmışte soyledıgı sozler bu tur sorularla aklıma gelır hemen..
kopek bıle ıstenmedıgı yerde durmaz sen duruyorsun...

höhhhhh yaaaaaaa bunları duyduğunuz ilk an terk edin orayı bence o insanın bi sn daha yüzünüze bakmasına izin vermeyin yüceltmeyin onu..allah kimseye vermesin.:2:

hatırlayınca bir tuhaf oluyor insan ama ne kadarda safmışım demedende duramıyorum... eski sevgilim ayrıldığımız gün hiç bir msjıma hiç bir aramama cvp vermemişti ben ona bişey olduğundan şüphelenmiştim çünkü dayanmazdı kızsada sinirlensede yazardı bişeyler bu yüzdende çok endişelenmiştim... en sonunda lütfedip akşam DAHA FAZLA ÇILDIRMA SESıM ÇIKSIN BıTTı DEMıŞTı.. tüm günün sonunda dediği şey buydu ...
Off çok tanıdık geldi

'ilk zamanlar çok üzülmüştüm sana haksızlık ettiğim için kendime kızmıştım ama geleceğimi heba edecekmişim iyi ki de bitmiş 'diye mesaj atmıştı

nedeni de parmağımda gördüğü yüzük :)

içinde kendi adının yazdığından habersiz onu beklediğimden habersiz yazılan sitem cümleleri ...ama çok kırıldım ... acısı hala içimde ...

bana söylediği en acıtan sözü "yazıklar olsun ne kadar basitmişsin" di hala aklıma geldikçe gözlerim dolar tek tesellim o anki durumumuzdur o da şu; dışarda dolaşırken bankta oturuyorduk hiçbir sorun yokken onun yüzüne ayrılmak istiyorum dememdi o an birşeye kızmıştım ve öylesine demiştim o da ciddiye alıp söylemişti tabi sonra saatlerce uğraştı hatta ağlarken gözyaşlarımı eliyle sildi (ohh iyi de oldu) :47:
biliyorum bu lafın hiçbir bahanesi olamaz ama bana söylediği tek kötü şey buydu bense sinirlendiğimde, kavga ettiğimizde "defol git, yürü git, sen beni haketmiyorsun, herşeyin içine ediyosun vb." hatta daha da çoğaltılabilecek şeyler söylerim o da ayrı :24:

Ayrıldığımız gün bana " SANA ESKİDEN SENİ SEVİYORUM DEDİĞİMDE İÇİM TİTRERDİ. AMA ARTIK ESKİSİ BİŞEY HİSSETMİYORUM AYRILMALIYIZ "

içim bi yandı kızlar varya bunu ilk duyunca ölüyorum sanmıştım :43::43:
Rabbim benim cıkarsız sevgimi aratsın inşALLAH ..

Birgün döner de pişman olduğunu söyler İNŞALLAH

canimi cok acitan bana "nankör" demesiydi...ha birde hastaymisim:D

Back