- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
- Konu Sahibi bloodrayne__
Bir kere bana çok sıktın demişti acayip moralim bozulmuştu. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen meğer benim yanıma yaklaşamayacak bi kızmıssın demişti.. çok acıtmıstı o sözüü..
2 sene oldu ayrılalı eski sevgilim işte,
annem senin ne için ne der bilmiyorum,beni bırak ,istemiyorum artık seni ,seni gram sevmiyorum demişti sonra ben dayanamaz arıyordum onu bana demiştiki şey sen şimdiye kadar kimseden ayrılmadınmı bitti işte
Ay sinir oluyorum ya şu mutluluk rolü yapan hatunlara yaa hakkatten yok duymadım yok beni aldatmadı yok biz çok mutluyuz falan filan bu ne ya kimi kıskandırmaya çalışıyosunuz hiçmi duymadınız kocamda bana deliler gibi aşık ve bizde çok mutluyuz ama çok sinirli sinirlendimide ne varsa sayar ama ben biliyorumki o da ne söylediğinin farkında olmuyo sonra üzülüyo....ha bide madem duymadınız niye buraya yazıyosunuz duydunuz mu duymadınız mı demiyo bakın arkadaşımız duyduğunuz kötü sözleri yazın diyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
okadar cok laf duydumki angisini anlatayim ...neden ciktin karsima ...senden nefret ediyom....seni artik istemiyom....beni artik rahat birak...ama nedensede bensizde yapamiyor anlamiyom vallah
Off çok tanıdık geldihatırlayınca bir tuhaf oluyor insan ama ne kadarda safmışım demedende duramıyorum... eski sevgilim ayrıldığımız gün hiç bir msjıma hiç bir aramama cvp vermemişti ben ona bişey olduğundan şüphelenmiştim çünkü dayanmazdı kızsada sinirlensede yazardı bişeyler bu yüzdende çok endişelenmiştim... en sonunda lütfedip akşam DAHA FAZLA ÇILDIRMA SESıM ÇIKSIN BıTTı DEMıŞTı.. tüm günün sonunda dediği şey buydu ...