Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha :)))) aynisini ben cok duydum
Bir aksam saat 9 da telefonuma gelen 24 Cevapsiz aramadan sonra telefonu açmamla en yakın arkadaşımın canımdan can olan dostumun ölüm haberini verdigi zaman..
Hala boğazımda o haber hala yutkunadim telefonuma korkuyla bakar oldum, o her aradığında acmak istemez oldum..
8 Şubatta 8 yıl aradan sonra "ben sana aşık değilim,sıkıldım bitsin" demesi..
Ne denilir ki![]()
Hangi birini yazayım ki. Sanki iki farklı insan var hayatımda. Biri melek gibi. Beni el üstünde tutan, gözümün içine bakan, her an sevgisini hissettiren, evliliğimizle ilgili benden daha çok plan yapan sevgili. Diğeri ise sinirlendiğinde gözü hiç bişeyi görmeyen, her kavgadan beni sorumlu tutan, haklı olduğumda bile ilişkimiz bu saçma triplerin yüzünden bitecek, ben erkeğim bana sesini yükseltemezsin, bana karşılık veremezsin diyen sevgili.İşte en çok beni kendiyle bir görmemesi yaralıyo beni. Ama içimde belkide saçma umutlarla düzelir diye bekliyorum. Bilmiyorum belki de bile bile ateşe atıyroum kendimi. Ama sevgi dolu halini gördükçe ondan vazgeçemiyorum.
![]()