• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşLarımın hepsine teker teker katıLıyorum:D bazen de ben saLakmıyım diye demeden geçemiyorumm :D :52: hayat beni arsız yaptı soğansız ekmeğin tadı yok:27::27: .... kadına şiddete haayıırrr :):) :113:

'hayallerde yaşıyorsun (you live in dream) ' lafı bana cok koymustu... :14::14:

ama sonra noldduuu bana burya gelecegını soledı anıdenn... hayallerımden bırı gerceklessmıstıı...

cok akılsızdı coookkk.. ona you have no brain demek ısterdım
:52::1:

tartıştık bizde bugün 5 seneye anca evleniriz dedim diye kıyameti koparttı.Biz 3 sene için plan yapıyormuşuz da niye 5 sene demişim benim niyetim yokmuş sevmiyormuşum gibi geliyormuş ona diye sonradan açıklama yaptı
ama benim öküzüm tartışırken evlenme teklif falan etmeyeceğim sana nereye kadar giderse gider dedi :26: şok oldum tabiii gerçi barıştık ama daha nelerrr nelerrr duydum ondan bu çok koymadı taze taze yazayım dedim :27:

ne zaman mutlu ettin beni demişti :43::43:

Barışmak için geldiğinde eski kız arkadaşının adıyla seslendi Akılsız bi de ağzımdan kaçtı sen uzaktasın ya karıştırdım diyo haaa yani o yakınında dedim ne alakası varmış!! Şaka gibisin be adam

bir ben bir o bir de Allah biliyor..
hangi birini yazayım ki..
ama her biri için canı o kadar çok yanacak ki !!

Bir aksam saat 9 da telefonuma gelen 24 Cevapsiz aramadan sonra telefonu açmamla en yakın arkadaşımın canımdan can olan dostumun ölüm haberini verdigi zaman..

Hala boğazımda o haber hala yutkunadim telefonuma korkuyla bakar oldum, o her aradığında acmak istemez oldum..

Bir aksam saat 9 da telefonuma gelen 24 Cevapsiz aramadan sonra telefonu açmamla en yakın arkadaşımın canımdan can olan dostumun ölüm haberini verdigi zaman..

Hala boğazımda o haber hala yutkunadim telefonuma korkuyla bakar oldum, o her aradığında acmak istemez oldum..

başın sağolsun :((

Dostlar Sagolsun demek istemiyorum o sagolmadikca
Yinede sagol :(

Tanıştığımız gün çalan arabada çalan bi şarkı vardı o sana ne hatırlatıyor diye sorduğumda 'Tanıştığımız gün onu dinlemiş olabiliriz ama ben o şarkıyı başkasını düşünürkende dinliyodum' demişti.

Bunu ona söylemedim ama gerçekten çok kırıldım halada unutmam bunu.

Var böyle bikaç şey ama ona kırıldığımı belli etmedim içimde yara olarak kaldı hepsi :26:

evlilikten kokrtugu için benden ayrılmıştı bende yapma aklını basına al çocukluk etme olur ,barışabiliriz dediğimde..."OLSAYDI OZAMAN OLURDU" demesi hala kulaklarımda...

eski günleri hatırlattı bu konu bana.. 20 gün peşimden koşup en sonunda teklifini kabul ettirmişti ilk başlarda ben ona çok çektirmiştim sağolsun acısını fazlasıyla aldı..hiç unutmam amcasının kızı bi kamu kurumunda müdürdü işe yerleştirdi ve biz 1.5 yılı aşkın birlikteydik onun tüm sülalesi beni tanıyodu benimde ailemden sadece babamın haberi yoktu amcasının kızı benim istediğimle evleneceksin yoksa işten atarım dediğinde onun beni arayıp bitti sen yokken ailem vardı demesi çok koymuştu ...

Hangi birini yazayım ki. Sanki iki farklı insan var hayatımda. Biri melek gibi. Beni el üstünde tutan, gözümün içine bakan, her an sevgisini hissettiren, evliliğimizle ilgili benden daha çok plan yapan sevgili. Diğeri ise sinirlendiğinde gözü hiç bişeyi görmeyen, her kavgadan beni sorumlu tutan, haklı olduğumda bile ilişkimiz bu saçma triplerin yüzünden bitecek, ben erkeğim bana sesini yükseltemezsin, bana karşılık veremezsin diyen sevgili. :14: İşte en çok beni kendiyle bir görmemesi yaralıyo beni. Ama içimde belkide saçma umutlarla düzelir diye bekliyorum. Bilmiyorum belki de bile bile ateşe atıyroum kendimi. Ama sevgi dolu halini gördükçe ondan vazgeçemiyorum. :14:

8 Şubatta 8 yıl aradan sonra "ben sana aşık değilim,sıkıldım bitsin" demesi..
Ne denilir ki :50:

Hangi birini yazayım ki. Sanki iki farklı insan var hayatımda. Biri melek gibi. Beni el üstünde tutan, gözümün içine bakan, her an sevgisini hissettiren, evliliğimizle ilgili benden daha çok plan yapan sevgili. Diğeri ise sinirlendiğinde gözü hiç bişeyi görmeyen, her kavgadan beni sorumlu tutan, haklı olduğumda bile ilişkimiz bu saçma triplerin yüzünden bitecek, ben erkeğim bana sesini yükseltemezsin, bana karşılık veremezsin diyen sevgili. :14: İşte en çok beni kendiyle bir görmemesi yaralıyo beni. Ama içimde belkide saçma umutlarla düzelir diye bekliyorum. Bilmiyorum belki de bile bile ateşe atıyroum kendimi. Ama sevgi dolu halini gördükçe ondan vazgeçemiyorum. :14:

Aynıı gibi durumlarımız bi yandan sevgisinden bi damla bile süphe duymadıgım adam bi yandan sınırlendıgınde dedigim dedik olan ve arada bi de olsa, asla taviz vermeyen adam ama olsun cooook seviyoruuumm :16:

Back