• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O zamanlar canımı yakan sözlerin şuan hiçbirini hatırlamıyorum :KK14:

eski erkek arkadasmla aramz pek iyi değildi daha doğrusu o bana soğuktu ve ben çok seviyordum iki gün falan hiç konuşmamıstik ilk mesajı ben attim özledimm sen ozledmedinmi diye oda Hayır demişti gözlerim doldu çok kötü olmuştum ögünden sonra beni istemediğini anladm ve uzaklaştım. şimdi ise çoKKK aşık olduğum hayatımda biri var birbirimizi çoKKK seviyoruz Allahıma şükürler olsun cokk mutluyuz....

O kadar cok ki hangi birini deyim...Kıra kıra tüketiyor zaten sende ne varsa.

Yarım saat önce seni seviyorum mesajı atıp
Yarım saat sonra
-Olmuyor CatlakB demesi :(

Benimde eski sevgilimden duyduğum bir kaç söz iste.. Seni sevmiyorum demesi, üstüne küfürler etmesi hemde çok agir küfürler hic bi sucum olmasa bile.. Hadi kızım isine bak demesi, en kötüsü de benden sonra çıktığı kızi bana anlatıp ona çok aşığım terketcek diye korkuyorum merve diye anlatmasi.. Olum gibi birşey.. Sonra ne mi oldu? O kızla bi ay çıkıp ayrıldılar, bana dönmeye çalıştı o gün bugündür ama benim için bu defter kapanmıştır o kişi oldu Benim için..

Son durum nedir catlakB?

Onunla ayrıldık o anda işte ama zor bi süreçti sonra başka biriyle çıkmaya başladım halada devam ediyor ilişkim oda köpek gibi dönmek istedi ama çok sular akmıştı..
;)

Üzerinden 3 4 sene geçmiştir herhalde. Bi kavgamızda bana "Yavaş yavaş gidicem senden, önce mesajlarım azalacak sonra daha az konuşmaya başlayacağız sonra bir başkasına ilgi duyucam ve sen ayrılmak isteyeceksin" yazmıştı.

Mesaj üç aşağı beş yukarı böyleydi. Daha dün gibi hatırlıyorum.

Onunla ayrıldık o anda işte ama zor bi süreçti sonra başka biriyle çıkmaya başladım halada devam ediyor ilişkim oda köpek gibi dönmek istedi ama çok sular akmıştı..
:KK66:
Senin adına sevindim, umarım hep mutlu olursunuz :D

Artik eskisi gibi değilim.. Beni değiştiren, olgunlaştıran acılar mı? Teferruata gerek yok tek isteğim artik kalbimi ve aklımı meşgul etmemen...

kt ve actn sz
hımm düşüneyim
krktr gbsn demişti :KK70:

kt ve actan :KK53: engın altan düzyatan
yan gel osman

"Senden nefret etmek istiyorum, çık kalbimden, aklımdan..."

çık hayatımdan demişti... :) kardeşi gibi gördüğü, Kendini bilmez, araya girmeye çalışan masum ayağına yatan bir kız yüzünden... ben bırakır mıyım ona emek verdiğim sevgimi. kız avcunu yaladı... var ya 7 sene geçti... ama unutamadım halen. o kız aklıma geldikçe sinirleniyorum. Böyle bir forum sitesinde sürekli msjlar filan atardı ona. sinir bir durum. ne oldu pes eden o oldu. hani böyle yok mu başkasının aşkına göz koyan kızlar çok ADİce...

Son düzenleme:
Back