• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl yani?:53:
Bu kelimeler adamın ağzından çıkarken siz ne yapıyordunuz?
Şu iğrenç kelimelerin ilk harfini duyduğum anda beni son görüşü olur adamın!!!!:57:
Yemin ediyorum arabesk Türk Filmlerinden farkı yok şu zamane gençlerinin!!!!!:20:
Tam dayaklıksınız he!!!!:57:

bende aynılarının bir benzerini söylüyordum yapacak bişey yok .. :9:

Son düzenleme:
Zorla "seni hayatımda istemiyorum" dedirtmiştim sırf nefret edip bitireyim diye.
Söylemek istemese de allem ettim kallem ettim söylettim ama çokkkkkkkkkk
acıttı canımı gerçekten:85::105:
İçinden gelmeden, zorla söylemediğini bilmesem o lafın üstüne asla barışmazdım:19::84:

gözlerime bakarak seni seviyorum ama BİZİM SONUMUZ YOK demişti

saymaya başlayımmı ooooo
sürtük fai...şe oru...pu kadar değerin yok güzümde
s....tir git
pislik
adi
çirkef
dahsı var hatırlamıyorum...:43: :43: :43:

aynen aynen .
daha agıza alınmıycak ne kelimeler etti de burda söyleyemiyiciğim.yahu,insan sevdiğine bu lafları eder mi? sonra da sinirdendi diyor.hadi ordan.:63:
neyse bunlara alıstım artık bi süre sonra, ama beni en cok üzen lafı (ayrıldıktan sonra) ;
"arkadas kalalım,seni unuttum aklımda hiç yoksun.suan yeni biri var hayatımda seni unuttum"
demesiydi.:58:

nasılsa eninde sonunda bitecek o yüzden uzatmaya hiç gerek yok :93:

Sana hesap vermek zorunda değilim canımı acıan tek söz budur .. !:50:

Allah icin ben küfür ve benzeri seyler hic duymadim umarim da duymam ama bi lafi varki icimi hala sizlatir, bir tartismanin üzerine daha dogrusu ondan bise saklamistim, bi arkadasin nisanina gitmistim ve ona söylemedim:78::78::78::26: Ögrendi tabi ki..Soguk davranmaya basladi ve ben üzerine gidince de "Suan ölsen umrumda olmaz" dedi :5::5: Ilk kez ondan böyle bise duymustum, üzüntüyle soku ayni anda yasamistim...Ona hak vermeme ragmen cok koymustu bu laf..Sonradan bana cok sinirlendigini,benim de üzerine gidince dayanamayip öyle bise yazdgini söyledi,bide" gözlerine bakip yöle bise diyememki ben sana, beni cok üzmüstün bi anda sinirden yazdm " demistti, acikcasi icini bildigim icin (8 senedir taniyorum) icten gelerek söylemedigini biliorum oyüzden ben de cok durmadim üzerinde ama düsününce gene de insan tuhaf oluyor..

çok şey duydum.. bazılarını gerçekten hak etsem de eşim kavgada çok kırıcı konuşur.. her zaman.
her kavga edişimizde mutlaka kıracak bir şey söyler..
çok duygusal bir insanım.. o beni incitince ağlamaya başlıyorum.. ağlamamak için çabalıyorum ama.
bana "ota b.ka ağlıyorsun" demişti. ve çok ağladığım için gözyaşlarımın bir değeri yokmuş.
bütün gece ağlasam yanıma gelmez herhalde. sanki ben keyiften ağlıyorum. :63:

çok şey duydum.. bazılarını gerçekten hak etsem de eşim kavgada çok kırıcı konuşur.. her zaman.
her kavga edişimizde mutlaka kıracak bir şey söyler..
çok duygusal bir insanım.. o beni incitince ağlamaya başlıyorum.. ağlamamak için çabalıyorum ama.
bana "ota b.ka ağlıyorsun" demişti. ve çok ağladığım için gözyaşlarımın bir değeri yokmuş.
bütün gece ağlasam yanıma gelmez herhalde. sanki ben keyiften ağlıyorum. :63:

katiliyorum canim bende cooook hak etmedigimm sozler duydum sabir diyip geciyorum bakalim ne kadar surecek

ne hakaretler yedim , ne sözler duydum bir bilseniz..kaç kez ayrıldık,yine birbirimizsiz olamadık..olmuyor kırıyorz birbirimizi dedik ,vedalaştık 2 gün geçmedi yine bi araya geldik. kopamadım ,kopamadık.. kendimi tanıyamıyorum bazen :44: kader mi bunun adı ,yoksa aptallık mı aşk mı nedir. bilmiyorum :26: hayırlısı diyorum herzaman.. hayırlısı neyse o olsun..

ben evli değilim ama şimdiden sabır çekmeye bende başladım....
kavga ettiğimizde demediğini bırakmaz benimki de.Allahtan öyle küfür filan alışkanlığı yok ama..
ille ayrılık lafı eder gıcık şey:63:
en son kavgamızda ben hiç bişi yapmadığım halde sen beni sevmiyosun hiç demişti o çok koydu bana:
19:

bazen bende keşke hakaret duysamda bööyle ewdeki herhangi bir eşya gibi dawranılmasam diyorum o kadar kırılıyorum eşimin yaptıklarından..

benim için öldün demişti......

canımı sıkıyosun, senin dinlemek istemiyorum, psikolojimi bozuyosun, benim gözümde bitirdin kendini, adamı hasta etme,
aklıma gelenler bunlar. ama daha çooook var söylediği şeyler..

"Ben sana layık değilim." !

"Ben sana layık değilim." !

Kendisi çok çook uzaklara gittiğinde...Aşkımın galip gelip; çılgın bir karar verdiğimde...''Uzaklara gitsen de ;ben hep yanında olmak istiyorum ''dediğimde buna sevineceğini sanarken''bizim durumumuz zor'' demesi..
Bunu son msn görüşmemizde bile tekrar etmesi..Hiç birşey olmamış gibi msn den hal hatır sorduğu halde..
Bana söylediği kızgın, fevri sözlerinden ;hatta küfürlerinden bile zor geldi..
Bu sözü üzerine msn den çevrimdışı görünüp sildim kendisini..Kendisine sildiğimi söylemedim bile.Eminim ''neden çevrim içi olmuyor bu kız ''diyecektir..

Son düzenleme:
Back