- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Moniş yanına mutlaka 200 ml süt ile muz al inanılmaz tok tutuyor ve 1 öğün yerine geçebiliyor. Yolda hayat kurtarır:)
Kuzum akşam yemeğine kabağı ayır derim
Taze fasulyeyi de eğer evde varsa mutlaka etli ya da kıymalı yap ki protein de al
Öğlen 4 köfte ne güzel olur aslında :)
Günaydın kuzummmSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bugün daha iyiyimufak ufak kendi işimi yapmaya başlarım artık ki daha düzenli olsun beslenme fazla hareket edemiyorum bari beslenme doğru olsun ♡
Büyük kupa sicak suyum ve su sisemle güne başlıyorum ♡
Evde olanları kullanayim dedim ama sıkıntı yok nasılsa büyük kız okula çıkacak dönüşü ona aldiririm oglenlik yerimbaktım gecikiyor öğlen kabağı yerim akşama da köfte salata ♡ uygundur değilmi
Geçmiş olsun canım sıcak tut boynunu bir havlu koyup üzerine sıcak su torbası koyabilirsin iyi gelirKızlar doktora zar zor da olsa doktora gittimo bahaneyle 20 dakika da olsa yurudum
Büyük kızla da dönüşü marketten bir iki eksigimi aldım
Felaket ağrım oldu eve gelince şimdi mecbur uzaniyorum
Beslenme olarak gayet güzel gidiyor gerçi öğlen planladigim gibi olmadı ama aksam yazınca görür yorumu ona göre yaparsınız
Aksamlik köfte salata olacak menüde ♡♡♡♡
Biraz kendime geleyim damlarım yine
Al bendende o kadar moni bende reglim şişkinliğin kralını yaşıyorum şuan bir kilo fazla çıktım bugünSelamm
Bugün gidemedim hatta kapıdan döndüm, yarın nasipse giderim.
Ayy aksilik regli oldum bugün, inşallah yoğun geçmez de deniz hayallerim suya düşmez.
Al bendende o kadar moni bende reglim şişkinliğin kralını yaşıyorum şuan bir kilo fazla çıktım bugün
Hoşbuldum tatlımAramıza hoşgeldinn
Ayyy olmasın kriz neymHoşbuldum tatlımtatlı krizim sen de hoşgeldin
Kahve sevmem ben pek nadir içerim aman Yok en çok bir şeftali yada armut yiyeceğim tatlı var evde ama mutfağı terkettim uzandım uykum gelirse uyuyayım birazda tok tutar en azındanAyyy olmasın kriz neymmiu pekmezimizi akıtıp, sıvı tatlı niyetine içirttirir bize.
Eğer varsa 2 tane öğütülmemiş kahve çekirdeğini çiğneyoksa sade Türk kahvesi yap iç kuzum.
Selamm
Bugün gidemedim hatta kapıdan döndüm, yarın nasipse giderim.
Ayy aksilik regli oldum bugün, inşallah yoğun geçmez de deniz hayallerim suya düşmez.
Geçmiş olsun canım sıcak tut boynunu bir havlu koyup üzerine sıcak su torbası koyabilirsin iyi gelir
Boyunluk terletir lütfen dikkat et kendine zorlamaHayırlısı canım yarın gidersinBende sansima 2 tatilde de regl olup gittim ama Tampon kullanarak da olsa denize girdim
Sağ olasın canım boyunlukla çıktım dışarı zaten anam oda bir terlettisipir sipir ter aktı durdu tabi eve gelince hemen çıkardım sabit duruyorum yatmadigim anlarda
Boyunluk terletir lütfen dikkat et kendine zorlama
Malesef boyun fıtığı öyle oluyor canım ya ameliyat olsanda dikkat etmen gerek çünkü tekrarlama olasılığı var ama en azından yardım edenin bakanın var Allh başka dert vermesin atlatırsın inşallahYok zaten büyük kız yapıyor çoğu işiben evde sadece lavaboya kalkıyorum bir iki gün daha kollayayim ki hemen yine azmasin da bir kaç hafta rahat edeyim ara ara yoklayacagı belli zaten ameliyat olmadığım sürece
Sağ Olsun Aile Hekimim de biraz daha sabret ama doktorlar ameliyat dediyse de güç kaybı çoğalırlar ameliyat ol kurtul deditabi sonrasında kollama şart yoksa tekrar oluşabilir hani ameliyat olunca bir daha olmaz diye bir garanti yok dedi
Malesef boyun fıtığı öyle oluyor canım ya ameliyat olsanda dikkat etmen gerek çünkü tekrarlama olasılığı var ama en azından yardım edenin bakanın var Allh başka dert vermesin atlatırsın inşallah
Allah razı olsun hayırlı evlat nasip etsin herkese seninki gibi ne güzel işteAminnnn canım sağ olasınhani derler ya kız olsun çamurdan olsun sağ olsun her şeye koşturuyor bana aklı çıkıyor daha beter olurum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?