Geldikleri gibi gidecekler banuAman Allah korusun ♡ Fistik gibi olmusken hele daha da dikkatli olman şart ki sen olayı cozdugun için eminim halledersin iki uc günde bile
Geldikleri gibi gidecekler banu
Artılar yani
Halledeceğiz tabi biz isticez de kilo veremicez he
Yok böyle bir dünya
Harikasın banumÇok şükür bugünü kacamaksiz bitirdim
Vicdanen rahat, aç ama çok mutlu olarak yatiyorumgelsin eskiler
Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun
Bugünkü menüm
sabah uyanınca
ballı limonlu ılık su
kahvaltı 10 gibi
2 yumurtadan omlet
1 kk. b.peynir
2 çeri domates
yarım minik salatalık
maydanoz
1 minnak biber
Avakado dan ezme yaptık tamamen uydurup, 1 tatlı kaşığı kadar.
ara 11,30
1 dilim ananas
1 çay b. Süt.
öğlen 13,30
1 tabak kepekli, domatesli makarna.
ara 15,30
1 kupa filtre kahve
1 hurma
akşam 18,30
1 yumurtalı ıspanak
Domates salatası
ara 20
1 ananaslı aktivia
su: 2,5
spor : 45 dk yürüyüş
Biliyorum normalde akşam makarna yemiyorum ama iki gündür mideyi bozdum felakettim dün bişey yiyemedim sabah ancak peynir ekmek istedi canım ona rağmen karın agrısı mahvetti akşamda üşüttüysem diye tarhana yaptım onu da yiyemedim zaten anca makarna yiyebildim ve hala düzelebilmiş değilimTuzuuuummm ruhummm ruhunu alır ordan oraya çarparım ha
Hani kahvaltının doyuruculupu? Nerde senin yumurtan?
Ara sabah meyve yenmiş harika yanında süt ya da muz tüket ki dengeni bozmasın şekeri
Akşam karbon çukuruo ne öyle yakıştı mı sonra artı geldi diyorsun
Zaten saat 7 de yemişsin geç
Tarhana karbon
Makarna karbon
Olmadı
Mis gibi kavurma fasulye yesene bir tabak yanına yoğurtla
E akşam yine meyve
Bşr kere meyve çok tehlikeli biliyorsun masum görünen saf şeker
Günde 1 porsiyon o da sabah saatlerinde yenmeli
E sen 2 porsiyon yaptın birş akşam olmaz aman dikkat
SUYU 2.5 altına düşürme kuzum havalar zateb sıcak
Ve spor yapılmayan günlerde karbon tüketmiyorsun görmeyim daha
Ah kıyamam doktor bahensi yürüyüşe vesile olmuş
Ay moni direk cumayı düşünüp regl oldun diye sevindim benkafa böyle çalışıyor cumaya ödem falan kalmaz regl sökülğr eksiler artar diye
Tatili falan unuttum ay üzülme
Karbondandır o
Afiyetler olsun canım benim süper tek eksim sabah çok erken saatte kahvaltı yapamıyorum
Afiyetler olsun canım benim süper tek eksim sabah çok erken saatte kahvaltı yapamıyorum
Dünkü menümü vermedim bende
Yazalım
Sabah 1 bardak ılık su
10 gibi 2 yumurta peynır domates salatalık biber iki kaşık acı sosla kahvaltı
Ara bir şeftali
Akşam 7 kıyma kavurma salata ayran
9 gibi çay
Su 2 buçuk
Spor 1 saat kadar yürüyüş
İşte benim bir sebebim de olmadığı için o derece erken kalkamıyorum kalksam ne yaparım onu da bilmiyorum ya zatenÇok şükür yine erken kalmaya başladım
Bir ara 08.30da falan uyanıyordum hadi kendine gel falan derken 10u buluyordu kahvaltı etmemŞükür bu sabah 6da uyanabildim zaten kızların okulu açılınca dahada düzenli olacak herşeyimiz kızlar yatmak bilmeyince ( ufak yatıyorda büyük tam hacı yatmaz ) onlarla oturup kalıyorum bazen
Hani eskilerin bir lafı var ; Erken kalkan yol alırKendi adıma ne zaman erken kalksam daha güzel geçiyor günüm ve daha fazla şey yapabiliyorum
Gerçi @MiuLego çığım daha iyi yorum yapabilir ama bence menün gayet güzelyürüyüş de yapılmış daha ne olsun
Miu sana cevap veremez ban yemiş çünkü ama salata candır süper olur yanına da bir bardak ayran ohhhhhhMiucugummmm ♡♡♡♡♡ Datlim kavun inşallah çok demezsin ♡ ince bir dilim yedim ve bugün başka meyve yok bana
Aksamlik da dün özellikle köftelerin yarısını pisirdim ki bugün de pisiririm diyekızlar da cok seviyor hemde bugün ki Protein de garanti olsun istedim
Yanına yoğurt yada Ayran mı tercih etsem yoksa Öğlen yediğim gibi güzel bol maydanozlu ve dereotlu marul salatası mi yapayım
Yarın içinde Tavuk alacağım birazdan çıkınca ♡ Varmı başka istediğin gelirken alayım yarın için
Miu sana cevap veremez ban yemiş çünkü ama salata candır süper olur yanına da bir bardak ayran ohhhhhh
Miu sana cevap veremez ban yemiş çünkü ama salata candır süper olur yanına da bir bardak ayran ohhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?