Sensin ŞİŞKO

Geldikleri gibi gidecekler banu

Artılar yani

Halledeceğiz tabi biz isticez de kilo veremicez he

Yok böyle bir dünya

Kesinlikle bende bu sefer canı gönülden inanıyorum fazlası bile gidecek değil 86yi görmek Allahın izniyle 76bile görülecek bende ♡♡♡♡

Nailsa henüz yatmaya niyetim yok diye kendime birde kiraz saplı çay yaptım hem baya tikiyor beni hemde daha çok susatiyor ( acaba herkese öyle bir etki yaratıyor mu )
3 litre oldu içilen su en fazla 500 ml daha içerim sonra yatar iyice suyla dolu mideyle de yatilmaz sanırım

Çok şükür bugünü kacamaksiz bitirdim

Vicdanen rahat, aç ama çok mutlu olarak yatiyorum gelsin eskiler

Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun

Bugünkü menüm

sabah uyanınca

ballı limonlu ılık su

kahvaltı 10 gibi

2 yumurtadan omlet
1 kk. b.peynir
2 çeri domates
yarım minik salatalık
maydanoz
1 minnak biber
Avakado dan ezme yaptık tamamen uydurup, 1 tatlı kaşığı kadar.

ara 11,30

1 dilim ananas
1 çay b. Süt.

öğlen 13,30
1 tabak kepekli, domatesli makarna.

ara 15,30

1 kupa filtre kahve
1 hurma

akşam 18,30

1 yumurtalı ıspanak
Domates salatası

ara 20

1 ananaslı aktivia

su: 2,5

spor : 45 dk yürüyüş

Beğendimmm kuzucum
Dolu kahvaltı yine

11:30 daki ara erken olmuş çok sanki

Bugğn de karbonhidrat aldın dün de vardı

Tartıya son 2 gün

Yani çarşamba perşembe sıfır karbon artık. Anlaştık mı?

Ama sıfır sıfır sıfır karbon!!!! Önemli çok

Su ve spor çok güzel
Akşam öğünümde erken saat

Ma şal laaaah monicim

Biliyorum normalde akşam makarna yemiyorum ama iki gündür mideyi bozdum felakettim dün bişey yiyemedim sabah ancak peynir ekmek istedi canım ona rağmen karın agrısı mahvetti akşamda üşüttüysem diye tarhana yaptım onu da yiyemedim zaten anca makarna yiyebildim ve hala düzelebilmiş değilim

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bugün her zamankinden daha erken uyanabildim ♡ çok mutlu oldum uyanır uyanmaz ♡
Sıcak suyum güne başladım ve birazda normalde şu içip hemen en sagliklisindan kendime güzel bir kahvaltı hazirlayacagim ♡♡♡♡

Sizlerde güzel bir şekilde güne başlayın ki günümüz aynı dogrultda süper geçsin

Dünkü menümü vermedim bende

Yazalım

Sabah 1 bardak ılık su

10 gibi 2 yumurta peynır domates salatalık biber iki kaşık acı sosla kahvaltı

Ara bir şeftali

Akşam 7 kıyma kavurma salata ayran

9 gibi çay

Su 2 buçuk
Spor 1 saat kadar yürüyüş

Afiyetler olsun canım benim süper tek eksim sabah çok erken saatte kahvaltı yapamıyorum

Çok şükür yine erken kalmaya başladım
Bir ara 08.30da falan uyanıyordum hadi kendine gel falan derken 10u buluyordu kahvaltı etmem Şükür bu sabah 6da uyanabildim zaten kızların okulu açılınca dahada düzenli olacak herşeyimiz kızlar yatmak bilmeyince ( ufak yatıyorda büyük tam hacı yatmaz ) onlarla oturup kalıyorum bazen

Hani eskilerin bir lafı var ; Erken kalkan yol alır Kendi adıma ne zaman erken kalksam daha güzel geçiyor günüm ve daha fazla şey yapabiliyorum

Gerçi @MiuLego çığım daha iyi yorum yapabilir ama bence menün gayet güzel yürüyüş de yapılmış daha ne olsun

İşte benim bir sebebim de olmadığı için o derece erken kalkamıyorum kalksam ne yaparım onu da bilmiyorum ya zaten

Teşekkür ederim canım aslında felaket bir karın agrım vardı akşama yattım eşim aradı dışarı çıkalım diye Yok dedim sonra dedim fırsat bu fırsat hadi kızım en azından iki kalori yakyoksa yatıp kalacaktım evde

Oglenlik taze fasulye yapıyordum hesapta buzluktan çıkardığım şansa Bakla çıktı
Bende daha çok kaynak diye birde salcayi da eklemiş bulundum diye tadı da nasıldır bilemedim kendime bende şöyle bir öğle uydurdum Son anda

Maydanozlu dereotlu Salata bol limonlu
1 kase chiali yoğurt
1 ince dilim kavun

Son düzenleme:
Miucugummmm ♡♡♡♡♡ Datlim kavun inşallah çok demezsin ♡ ince bir dilim yedim ve bugün başka meyve yok bana
Aksamlik da dün özellikle köftelerin yarısını pisirdim ki bugün de pisiririm diye kızlar da cok seviyor hemde bugün ki Protein de garanti olsun istedim
Yanına yoğurt yada Ayran mı tercih etsem yoksa Öğlen yediğim gibi güzel bol maydanozlu ve dereotlu marul salatası mi yapayım

Yarın içinde Tavuk alacağım birazdan çıkınca ♡ Varmı başka istediğin gelirken alayım yarın için

Miu sana cevap veremez ban yemiş çünkü ama salata candır süper olur yanına da bir bardak ayran ohhhhhh

Miu sana cevap veremez ban yemiş çünkü ama salata candır süper olur yanına da bir bardak ayran ohhhhhh

Anam yine kim banlanmasina sebep oldu
Ban yiyen yazıları görüyordu diye biliyorum

Miucuğummmmm datlim söz beslenmeye aynı dikkate devam edeceğim

İnşallah çok uzun sürmez ayriligimiz

Az daha unutuyordum kuzum sağ olasın beni arafta birakmadin

Çıktığımda da yarin için eksiklerimi alayım ki asla bozma durumu olumasin ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…