• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Günaydınnnnnnn:duduk::duduk::duduk: kaynaşmış buralar maşallahhhhhh maşallahhh

Bende menümü bırakayım

Sabah iki bardak su uyanınca

10 gibi Bir dilim ekmek
İki dilim peynir
Bir domates iki ince biber
Bir fincan çay (tabiki şekersiz)

Ara 2 gibi bir şeftali

Akşam 7
Yarım kase tarhana
İki kaşık yağsız makarna iki kaşık fasulye kavurma bolca yoğurt

8 bir küçük armut

Su 2 litre spor malesef rahatsızım hem faranjit hemde midem acayip spor yapamadım:bicak:
Tuzuuuummm ruhummm ruhunu alır ordan oraya çarparım ha :sinirli:

Hani kahvaltının doyuruculupu? Nerde senin yumurtan?

Ara sabah meyve yenmiş harika yanında süt ya da muz tüket ki dengeni bozmasın şekeri

Akşam karbon çukuru :KK11:o ne öyle yakıştı mı sonra artı geldi diyorsun
Zaten saat 7 de yemişsin geç
Tarhana karbon
Makarna karbon

Olmadı
Mis gibi kavurma fasulye yesene bir tabak yanına yoğurtla

E akşam yine meyve
Bşr kere meyve çok tehlikeli biliyorsun masum görünen saf şeker
Günde 1 porsiyon o da sabah saatlerinde yenmeli
E sen 2 porsiyon yaptın birş akşam olmaz aman dikkat:duduk:

SUYU 2.5 altına düşürme kuzum havalar zateb sıcak
Ve spor yapılmayan günlerde karbon tüketmiyorsun görmeyim daha :sinirli:

Kızlar doktora zar zor da olsa doktora gittim :KK66: o bahaneyle 20 dakika da olsa yurudum :KK66:
Büyük kızla da dönüşü marketten bir iki eksigimi aldım :KK66:

Felaket ağrım oldu eve gelince şimdi mecbur uzaniyorum :KK43:
Beslenme olarak gayet güzel gidiyor gerçi öğlen planladigim gibi olmadı ama aksam yazınca görür yorumu ona göre yaparsınız :KK66:
Aksamlik köfte salata olacak menüde ♡♡♡♡

Biraz kendime geleyim damlarım yine :KK66:
Ah kıyamam doktor bahensi yürüyüşe vesile olmuş :rapci:

Selamm:KK3:
Bugün gidemedim hatta kapıdan döndüm, yarın nasipse giderim.
Ayy aksilik regli oldum bugün, inşallah yoğun geçmez de deniz hayallerim suya düşmez.:cry:

Ay moni direk cumayı düşünüp regl oldun diye sevindim ben :KK48:kafa böyle çalışıyor cumaya ödem falan kalmaz regl sökülğr eksiler artar diye :KK48:

Tatili falan unuttum ay üzülme :anne:

Al bendende o kadar moni bende reglim şişkinliğin kralını yaşıyorum şuan bir kilo fazla çıktım bugün

Karbondandır o :KK12:

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayirli akşamlar :KK66:

An itibaren yemek falına da bitirdigime göre hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca 08.00de
1 kupa sıcak su
500 ml su

Kahvaltı 09.00da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 adet domates
1 fincan yeşil çay

Ara 10.00da
1 kupa kiraz saplı çay

Ara 11.00de
Şekersiz Sütlü Kahve

Öğlen 13.00de
( dışardan gelince kafa yemek yapacak gibi olmayınca gecikmesi diye bu sekilde oldu )
2 tutam kaşar yaban mersini
1 büyük bardak ayran ( 400 mlik )

Ara 15.00de
Ananasli yeşil çay

Akşam 17:00de
1 kocaman kase marul salatası ( bol maydanoz ve dereotlu ♡ bol limonlu )
5 adet köfte ( yağsız tavada )

Gün içinde 2 litre su icildi ama yatan kadar 3 olur o kesin en azından :KK66:
Doktora git gel 20 dakikacik da olsa yürüdüm zorla da olsa ♡

Evetttt alayım bakalım yorumlari ♡
Bu arada kızlar dondurma aldılar ama ben ağzıma bile sürmedim :KK70:

Harika bir menü ha ri kaaaa:KK200:

Banuşum menüyü çok sevdim.

Öncelikle öğlen eve gelince yemek yok bahnesi üretmeyip hafif ve proteinle geçiştirmişsin bayıldım

Akşam menü zaten çok güzel

Sadece kahvaltıya yeşillik mutlaka isterim :lülülü: ve zeytin:lülülü: zeytin içindeki yağ tok kalmana çok yardımcı olur kuzucum. Onu yemiyorsan 1-2 tane mutlaka ceviz ye yine yağ :) vücut öyle birşey ki faydalı yağ almadan yağ yakmıyor. Ve yağ kararında yendiği sürece bizim tüm meta mız için çok gerekli

Aralar çok gibi görünüyor ama içecekler var gıda yok

Su mütüş
Spor şu haline mütüş (kurban olurum lan yürüdün bi de hasta hasta)

Daha ne olsun ponponlaaaar:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Böyle beslenirsen eğer cumaya harika eksi geliyor :KK73::KK69::KK69::KK73::KK73:

Kızlaaaaaaaaaar

Gece acıkırsak DUBLE TÜRK KAHVESİ içiyoruz:eğlence:

Sakince bekliyoruz 10 dk ya tokluk geliyor:dondurma:

Midemizle inatlaşmak serbest
Hadi bakalım mide sen mibüyüksün ben mi :63:

Sen bana söz geçirebilir misin beeeeeee:KK11:

Diyip ona meydan okuyoruz

Sıkıyorsa yedirsin :KK53: yok öyle bir dünyaaa:rapci:

Harika bir menü ha ri kaaaa:KK200:

Banuşum menüyü çok sevdim.

Öncelikle öğlen eve gelince yemek yok bahnesi üretmeyip hafif ve proteinle geçiştirmişsin bayıldım

Akşam menü zaten çok güzel

Sadece kahvaltıya yeşillik mutlaka isterim :lülülü: ve zeytin:lülülü: zeytin içindeki yağ tok kalmana çok yardımcı olur kuzucum. Onu yemiyorsan 1-2 tane mutlaka ceviz ye yine yağ :) vücut öyle birşey ki faydalı yağ almadan yağ yakmıyor. Ve yağ kararında yendiği sürece bizim tüm meta mız için çok gerekli

Aralar çok gibi görünüyor ama içecekler var gıda yok

Su mütüş
Spor şu haline mütüş (kurban olurum lan yürüdün bi de hasta hasta)

Daha ne olsun ponponlaaaar:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Böyle beslenirsen eğer cumaya harika eksi geliyor :KK73::KK69::KK69::KK73::KK73:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Ay nasıl sevindim anlatamam sana :confused:
Şu anda resmen 32 dişim görünecek kadar çok sırıtıyorum :D

Kesinlikle bugün beslenirkende hiç tereddüt yaşamadım yanlışmı doğru mu diye ;) Kahvaltı konusunda bende hak verdim daha doğrusu sabah kendi kendime len neden yeşillik yok evde olmadı tam olması gerektiği gibi dedim ;)
Bugün markete de uğradım dönüşte ve Maydanozumu aldım, salatalık aldım ;) dediğin gibi 2 tane de olsa zeytin ekleyeyim ben o kahvaltıya ;) normalde çok severim ama Sibel ödem yapar diye başladığımızdan beri hiç vermedi hatta ancak korumada 2şer tane verdiğini duydum ;)
Zeytinimi yer 500 ml fazladan su içerim gerekirse :KK48:
Yarın iyi olursam arkadaşla dışarda işim var çıkmışken cevizde alırım ;) Allahtan onu kızlar pek sevmiyorlar :D yoksa kuruyemiş eve girince Tazmanya canavarı gibi saldırıyorlar :D tok evin aç kedileri :D
Büyük ağzına sürmez ufaklıkda sadece günde 1 tane yer oda akıllı olmak için :KK48:

Kurban olurum kız seni Yaradanaaaa :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Cansın Cannnnn valla yaaa iyiki varsın :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Kızlaaaaaaaaaar

Gece acıkırsak DUBLE TÜRK KAHVESİ içiyoruz:eğlence:

Sakince bekliyoruz 10 dk ya tokluk geliyor:dondurma:

Midemizle inatlaşmak serbest
Hadi bakalım mide sen mibüyüksün ben mi :63:

Sen bana söz geçirebilir misin beeeeeee:KK11:

Diyip ona meydan okuyoruz

Sıkıyorsa yedirsin :KK53: yok öyle bir dünyaaa:rapci:

:KK73: Bende tam duble kahve yapmaya kalkışacaktım önce buraya bakayım dedim ;)
Şöyle güzel bir şekersiz Türk kahvesi içeyim de keyfim tam yerine gelsin Miucuğumdan aferini kapmışım deymeyin keyfime :KK68::KK68::KK68::KK68:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Ay nasıl sevindim anlatamam sana :confused:
Şu anda resmen 32 dişim görünecek kadar çok sırıtıyorum :KK70:

Kesinlikle bugün beslenirkende hiç tereddüt yaşamadım yanlışmı doğru mu diye :KK66: Kahvaltı konusunda bende hak verdim daha doğrusu sabah kendi kendime len neden yeşillik yok evde olmadı tam olması gerektiği gibi dedim :KK66:
Bugün markete de uğradım dönüşte ve Maydanozumu aldım, salatalık aldım :KK66: dediğin gibi 2 tane de olsa zeytin ekleyeyim ben o kahvaltıya :KK66: normalde çok severim ama Sibel ödem yapar diye başladığımızdan beri hiç vermedi hatta ancak korumada 2şer tane verdiğini duydum :KK66:
Zeytinimi yer 500 ml fazladan su içerim gerekirse :KK48:
Yarın iyi olursam arkadaşla dışarda işim var çıkmışken cevizde alırım :KK66: Allahtan onu kızlar pek sevmiyorlar :KK70: yoksa kuruyemiş eve girince Tazmanya canavarı gibi saldırıyorlar :KK70: tok evin aç kedileri :KK70:
Büyük ağzına sürmez ufaklıkda sadece günde 1 tane yer oda akıllı olmak için :KK48:

Kurban olurum kız seni Yaradanaaaa :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Cansın Cannnnn valla yaaa iyiki varsın :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

:KK73: Bende tam duble kahve yapmaya kalkışacaktım önce buraya bakayım dedim :KK66:
Şöyle güzel bir şekersiz Türk kahvesi içeyim de keyfim tam yerine gelsin Miucuğumdan aferini kapmışım deymeyin keyfime :KK68::KK68::KK68::KK68:
Sen de iyi varsın cankmmm
Ya evet zeytin tuzlu ama daha ödem yaptığını görmedim
Bir de az tuzlu ya da tuzsuzları var aklında olsun zaten biliyondur da

Benim yerime de iç ohhh afiyet olsun

Sen de iyi varsın cankmmm
Ya evet zeytin tuzlu ama daha ödem yaptığını görmedim
Bir de az tuzlu ya da tuzsuzları var aklında olsun zaten biliyondur da

Benim yerime de iç ohhh afiyet olsun

Evdeki aslında çok tuzlu değil ama olmadi yumurta haslanana kadar az suya koyarım ;) birde pazarda görmüştüm tuzsuz zeytin ondan kendime alırım ;)
Rahmetli Babannem peyniri bile 5 dakika da olsa suya koyar tamamen tuzsuz gibi yerdi gerci yinede masallahi vardı bütün torunlarına ellerindekileri tirtiklamaktan :D

IMG_20180904_202839_583.jpg

Veeee duble Şekersiz Kahvemi dé huplettim ♡♡♡♡ bol suya devam inşallah ;)

Evdeki aslında çok tuzlu değil ama olmadi yumurta haslanana kadar az suya koyarım :KK66: birde pazarda görmüştüm tuzsuz zeytin ondan kendime alırım :KK66:
Rahmetli Babannem peyniri bile 5 dakika da olsa suya koyar tamamen tuzsuz gibi yerdi gerci yinede masallahi vardı bütün torunlarına ellerindekileri tirtiklamaktan :KK70:
Kuzum gerçekten tuzsuz zeytin peynir ideal aslında. Çünkü çoğu o kadar tuzlu oluyor ki malesef.. ama onlarsız da hayat olmuyor.. dengeleriz biz de.. baktık çok tuzluyemek tuzunu falan azaltırız..

Salataya falan tuz koyuyormusum banuşum? Koyma bence.. ev yemeklerinde zaten vardır ev halkı da yiyor oradan yeterli tuz alıyorsundur zati

Kuzum gerçekten tuzsuz zeytin peynir ideal aslında. Çünkü çoğu o kadar tuzlu oluyor ki malesef.. ama onlarsız da hayat olmuyor.. dengeleriz biz de.. baktık çok tuzluyemek tuzunu falan azaltırız..

Salataya falan tuz koyuyormusum banuşum? Koyma bence.. ev yemeklerinde zaten vardır ev halkı da yiyor oradan yeterli tuz alıyorsundur zati

Canım benim normalde zaten tansiyonum düşük olduğu için salatalara çok az ekliyorum ama yemeklerimi de neredeyse tuzsuz denecek kadar az tuz ekleyerek pisiriyorum ;) Tamamen kesmeyi denedim zamanında tansiyon iyice yerlere dusuyordu :D

Canım benim normalde zaten tansiyonum düşük olduğu için salatalara çok az ekliyorum ama yemeklerimi de neredeyse tuzsuz denecek kadar az tuz ekleyerek pisiriyorum :KK66: Tamamen kesmeyi denedim zamanında tansiyon iyice yerlere dusuyordu :KK70:

Anladım balım. Tamamen kesme zaten sonuçta tuza da ihtiyacı var vücudumuzun. O zaman zeytin peynir tuzundan sen hiç korkma bence

Kızzz şimdi takıma yazdım ben de biriniz bana türk kahvesi yapsa ya diye nasıl canım çektiysi

Ohhhhhh afiyet olsun ben de yapacağım kendime şimdi

Afiyet olsun şimdiden canım ♡

Yarına güzel bir eksi gelir inşallah banu:halay:

İnşallah canım hem bana da motivasyon olur :KK66:
Bu arada sence her gün tartilmak uygunmudur :KK66: habi gram eksi yada gram artiyi görünce insan ona göre kendini daha çok düzenliyor gibime geliyor :KK66: Gerci çoğu insan her gün tartilmayi pek uygun görmüyor ama benimki gibi oynak bünyeleri o şekilde ancak düzene sokabilirim diye düşünüyorum :KK66:

Afiyet olsun şimdiden canım ♡

İnşallah canım hem bana da motivasyon olur :KK66:
Bu arada sence her gün tartilmak uygunmudur :KK66: henüz gram eksi yada gram artiyi görünce insan ona göre kendini daha çok düzenliyor gibime geliyor :KK66: Gerci çoğu insan her gün tartilmayi pek uygun görmüyor ama benimki gibi oynak bünyeleri o şekilde ancak düzene sokabilirim diye düşünüyorum :KK66:
Banu ben dayanamayangillerdenim açıkcası.

Her gün tartılıyorum ama bilinçli.

Misal bir gün gördüğün eksiyi ertesi gün tartı artı gösterebiliyor. Paikolojin bunu kaldırabilecek mi?

Kaldırmalı. VÜcut bu günü gününe uymuyor çünkü. Kimsii öyle görünce ya da inanılmaz dikkat etti ama sabit çıktı ertesi gğn bunu görünce morali bozuluyor diyeti bozuyor.. böyleysen sen de tartılma hergün.

Ama ben misal dayanamam merak :deli::deli:

Hergün tartılıyorum
Hem kendime hangi gıdanın iyi geldiğini analiz edebiliyrum

Hem de her türlü olumlu görüyorum

Misal eksi varsa zateb o gün sevinçten deliriyorum
Artı varsa da diyorum heee bir dur

Ödem oldum kesin ya da bir önceki gün yediğim salladım bulgur bana yaramadı buna dikkat edeyim diyip o gün ödeme karşı savaş açığ öyle yol alıyorum
Bbilinçli oluyor daha sanki

Bilerek görerek ilerliyor insan. Öinik artı geldi misal o gün karbonsuz ödem suları ve sebze porteinle geçirip hemen ertesi gün eskiye geçiriyorum

Ama tartılmasam bunu bilemem önlemini alamam

Banu ben dayanamayangillerdenim açıkcası.

Her gün tartılıyorum ama bilinçli.

Misal bir gün gördüğün eksiyi ertesi gün tartı artı gösterebiliyor. Paikolojin bunu kaldırabilecek mi?

Kaldırmalı. VÜcut bu günü gününe uymuyor çünkü. Kimsii öyle görünce ya da inanılmaz dikkat etti ama sabit çıktı ertesi gğn bunu görünce morali bozuluyor diyeti bozuyor.. böyleysen sen de tartılma hergün.

Ama ben misal dayanamam merak :deli::deli:

Hergün tartılıyorum
Hem kendime hangi gıdanın iyi geldiğini analiz edebiliyrum

Hem de her türlü olumlu görüyorum

Misal eksi varsa zateb o gün sevinçten deliriyorum
Artı varsa da diyorum heee bir dur

Ödem oldum kesin ya da bir önceki gün yediğim salladım bulgur bana yaramadı buna dikkat edeyim diyip o gün ödeme karşı savaş açığ öyle yol alıyorum
Bbilinçli oluyor daha sanki

Bilerek görerek ilerliyor insan. Öinik artı geldi misal o gün karbonsuz ödem suları ve sebze porteinle geçirip hemen ertesi gün eskiye geçiriyorum

Ama tartılmasam bunu bilemem önlemini alamam

Artık eskisi kadar rakama takilmamayi öğrendim ama dediğin gibi analiz bakımından bana daha faydalı olur diye düşünüyorum ;)
Eskiden bende her gün tartiliyordum ama bak şimdi sen söyleyince fark ettim benim şu kilo alma durumu tartilmayi biraktigimdan daha doğrusu haftada 1e dusurdugumde başladı sanırım :( tabi sonrada Moral bozuldu falan derken dahası geldi :(
En azindan az artı da çıksam ay bu odemdir suyumu arttirmam lazım demekki yeterli olmamış diye düşünür ona göre hareket ederim ♡ yada dediğin gibi ne yarıyor ne yaramıyor görmüş olurum ;)

Artık eskisi kadar rakama takilmamayi öğrendim ama dediğin gibi analiz bakımından bana daha faydalı olur diye düşünüyorum :KK66:
Eskiden bende her gün tartiliyordum ama bak şimdi sen söyleyince fark ettim benim şu kilo alma durumu tartilmayi biraktigimdan daha doğrusu haftada 1e dusurdugumde başladı sanırım :KK43: tabi sonrada Moral bozuldu falan derken dahası geldi :KK43:
En azindan az artı da çıksam ay bu odemdir suyumu arttirmam lazım demekki yeterli olmamış diye düşünür ona göre hareket ederim ♡ yada dediğin gibi ne yarıyor ne yaramıyor görmüş olurum :KK66:
KIZ tabii aynen öyle

Ben de aynı sen gibyim

Tartılma sıklığını azaltayım hoop kilo geliyor

Misal bu ara :bicak:cuma mezun oldum çok yiyorum
KEsin 3-4 kilo artı gelecek bana:bicak:

Hemen kendime gelmem lazım:deli:

KIZ tabii aynen öyle

Ben de aynı sen gibyim

Tartılma sıklığını azaltayım hoop kilo geliyor

Misal bu ara :bicak:cuma mezun oldum çok yiyorum
KEsin 3-4 kilo artı gelecek bana:bicak:

Hemen kendime gelmem lazım:deli:

Aman Allah korusun ♡ Fistik gibi olmusken hele daha da dikkatli olman şart ki sen olayı cozdugun için eminim halledersin iki uc günde bile :KK66:

Back