- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Bu arada
Valla doğru diyon kuzum da bazen ce e diyecek halim bile kalmıyoAy sen nerelerdesin kuzum yaaa arada bi ce ee de bari :)
Anladım ki ben onun olduğunuBu aradaretro_hippo bizim hippo haa nick değiştirdi. Kim bu munasebetsiz yanimadan etmeden kilomu soruyo deme
Haklısın canım valla 2si bebek 3 cocukla ugrasiyosun ben biriyle zor bas ediyorum.nasilsin keyfin yerinde miValla doğru diyon kuzum da bazen ce e diyecek halim bile kalmıyo
Çok şükür canım yorgunluk dışında keyfim yerinde ehh oda normal :)Haklısın canım valla 2si bebek 3 cocukla ugrasiyosun ben biriyle zor bas ediyorum.nasilsin keyfin yerinde mi
Sen iyi ol da yorgunluk gecer :) ben de musade istiyorum simdilik.yarin erken kalkcam koydeyiz ve en gec 11 bucukta eskisehirde olmam lazim veli toplantisi var.hazirliklarimi yapayim gardimi alayimÇok şükür canım yorgunluk dışında keyfim yerinde ehh oda normal :)
İyi gecelerSen iyi ol da yorgunluk gecer :) ben de musade istiyorum simdilik.yarin erken kalkcam koydeyiz ve en gec 11 bucukta eskisehirde olmam lazim veli toplantisi var.hazirliklarimi yapayim gardimi alayimherkese iyi geceler
Sem yazdıklarını okumak ne güzel kuzum Allah razı olsun çok özledik seni buralardaAk kelebek canım bebiş gelmiş Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu güzel ömürlü olsun inşallah
Sağol canım bende sizi özledim .doğum nezaman oldu iyimisin keyfin nasılSem yazdıklarını okumak ne güzel kuzum Allah razı olsun çok özledik seni buralarda
Bebiş 26 günlük oldu 1 aya az kaldı keyif anlamıyorum çocuklar işe uğraşmak işe geçiyor kızım zordu öyle de gidiyor bakalımSağol canım bende sizi özledim .doğum nezaman oldu iyimisin keyfin nasıl
Maşallah 1 ay olmuş bileBebiş 26 günlük oldu 1 aya az kaldı keyif anlamıyorum çocuklar işe uğraşmak işe geçiyor kızım zordu öyle de gidiyor bakalım
Ooovvv süpersin hippo 1-2 kilo iniş çıkışlar olur önemli olan fazlası olmasın manken gibi olmuşsundur maşallah sanasem35 bende 64.5 ile mezun oldum gerçi şimdi bi iki kilo aldım ama sınav haftası olur o kadar pazartesi geri başlıcam inş..
Ahahahaha kendi zayiflayamayan kaptan oldum ya ben@tuzsuz_ruh ruhum sen kaptan mı oldun?
Zayıflarsın kaptaniçem öyle demeAhahahaha kendi zayiflayamayan kaptan oldum ya ben
Oyyy semmm inanılmaz zor ama kendimde bir tuhaf oldum yiyemiyorum bisey yahu bindi omuzuma sen orneksin sen orneksin diyip duruyorlarZayıflarsın kaptaniçem öyle deme
Doğru diyorlar artık örnek olman lazım iyi olmuş ozaman sanada iyi gelirOyyy semmm inanılmaz zor ama kendimde bir tuhaf oldum yiyemiyorum bisey yahu bindi omuzuma sen orneksin sen orneksin diyip duruyorlar
Mayısta bir kıbrıs turu var zayıflamam lazım maksimum bir ay belki daha erken sonra ramazan temmuzdaysa düğün var yakınımın asıl o önemli benim için o zamana büyük ölçüde vermiş olmam lazimDoğru diyorlar artık örnek olman lazım iyi olmuş ozaman sanada iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?