İnşallah verirsin ayda ortalama 4 kilo versen az söylüyorum bak ooo temmuza kadar taş olursunMayısta bir kıbrıs turu var zayıflamam lazım maksimum bir ay belki daha erken sonra ramazan temmuzdaysa düğün var yakınımın asıl o önemli benim için o zamana büyük ölçüde vermiş olmam lazim
Ay teşekkür ederim canımmm nerden gördün bilmesem deB bilinmeyenkullanici taş olmuşsun kız iyice maşallah
Inşallah insallahhhhİnşallah verirsin ayda ortalama 4 kilo versen az söylüyorum bak ooo temmuza kadar taş olursun
Aaa bende de var şu an ondan :))
Sizin orda olması mümkün de bizde olması çok olağan üstü bir durum cano kurutacakmisin ne yapacaksi n ben kavanoza basmayı düşünüyorum birde kurutucam birazını o baharatlı peynirden yapmak içinAaa bende de var şu an ondan :))
Kız 10 yıldır evliyim kocam ilk defa aldı :)) bende kurutim nasıl kurutucan??Sizin orda olması mümkün de bizde olması çok olağan üstü bir durum cano kurutacakmisin ne yapacaksi n ben kavanoza basmayı düşünüyorum birde kurutucam birazını o baharatlı peynirden yapmak için
Yıkadım bezin üstüne serdim kuruyacak başka nasıl kuruyacak ki ahahahahKız 10 yıldır evliyim kocam ilk defa aldı :)) bende kurutim nasıl kurutucan??
Ayy bide yıkamak lazım dimi :)) salatası da güzel oluyo sibel.. ama fırsat bulup yapamadım bişi bu haftaYıkadım bezin üstüne serdim kuruyacak başka nasıl kuruyacak ki ahahahah
Yıkanacak tabi ben yikadim zaten çok degildiAyy bide yıkamak lazım dimi :)) salatası da güzel oluyo sibel.. ama fırsat bulup yapamadım bişi bu hafta
Ayy biliyon mu desene :)) domates zahter nar ekşisi mi neydi :))Yıkanacak tabi ben yikadim zaten çok degildi
Salatası nasıl oluyor anlatsana ben kavanoza salamura yapicam tuzlu suyla
Öğren bana eğer salamura yapmadan yapılıyorsa böyle taze haliyle yoksa yarın basılacak bu kavanoza tamam mı kaynanana sorsana hippom bu sürk peyniri de bunun kurusuyla yapılıyordu dimi onu da yapicam kafaya koydumAyy biliyon mu desene :)) domates zahter nar ekşisi mi neydi :))
Kız baktım da google amcada yazıyor zahter salatası.. aşağı yukarı dediğim givi bi bak sende.. kurusuyla cnmÖğren bana eğer salamura yapmadan yapılıyorsa böyle taze haliyle yoksa yarın basılacak bu kavanoza tamam mı kaynanana sorsana hippom bu sürk peyniri de bunun kurusuyla yapılıyordu dimi onu da yapicam kafaya koydum
Aşağı yukarı mı orcinal olmalı ama bakayim bi bugün salamurasını karıştırdım salataya ama nar ekşisi koymadımKız baktım da google amcada yazıyor zahter salatası.. aşağı yukarı dediğim givi bi bak sende.. kurusuyla cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?