- 30 Temmuz 2015
- 25.787
- 73.558
- 598
- 34
Kac kilosun hippomBende pazartesi başlıcam inş..
66.8 mi nee?? Bu aralarda geziyorum..Kac kilosun hippom
65 'le mı mezun oldun sen bence iyi abartmadan ye dikkat et ye dikkat et koruma evresi bir kilo al verle gecuyir66.8 mi nee?? Bu aralarda geziyorum..
64.5 ile mezun oldum cnm.. sınav haftası olmasa almazdım da işte diyete spora konsantre olamıyorum ondan. Bugün yarın sınavım var.. pazartesi spora devam inş..65 'le mı mezun oldun sen bence iyi abartmadan ye dikkat et ye dikkat et koruma evresi bir kilo al verle gecuyir
Allah zihin açıklığı versin hippom inşallah güzel geçer sınavın sen bu işin piri oldun artık 2 kilo alsan ne olacak çok kolay verirsin64.5 ile mezun oldum cnm.. sınav haftası olmasa almazdım da işte diyete spora konsantre olamıyorum ondan. Bugün yarın sınavım var.. pazartesi spora devam inş..
İnş cnm.. pazartesi menü vererek başlıyorum.. bi haftalık yemek çizelgesi yapıcam kendime.. sen listeye girdin mi??Allah zihin açıklığı versin hippom inşallah güzel geçer sınavın sen bu işin piri oldun artık 2 kilo alsan ne olacak çok kolay verirsin
Çok az kaldı canim haftaya inşallah artık 1.2 kilo falan var haftaya girmeye ugrasicamİnş cnm.. pazartesi menü vererek başlıyorum.. bi haftalık yemek çizelgesi yapıcam kendime.. sen listeye girdin mi??
Gir sen kaptansın yakışmıyo böle.. sonra efsane olursun.. gelsin 6lar 5lerÇok az kaldı canim haftaya inşallah artık 1.2 kilo falan var haftaya girmeye ugrasicam
Sorma 6 lara 3 kilo kaldı vallahi içim bir kıpır kıpır şimdiden hippoGir sen kaptansın yakışmıyo böle.. sonra efsane olursun.. gelsin 6lar 5ler
Gunaydin kuşummmmGünaydınnnnnnn
Tebrik ederim Berna hayatımda tanıdığım en azimli insanlardan birisin sen bunu hakettin çok öpüyorumAha da her seyin baslangiciaktif katilim sozuyle aldiydi hippo sem35 le beni
Vay anammm hikayeye bakkk
İlk menum.Merdane yemistim
Veee 5 günde gelinen noktaa.O gun bugundur kahvalti yapiyorum ben
@hippotalamusönümdeki en guzel ornek
@tevafuk55sayende ben de gecmise gittim
sem35 her ne kadar buralara gelmesen de bu surecin baslangici sensin
O zamanlar olup simdi olmayanlar o zaman aktif olmayip simdi olanlar arada gelip gidenler. .herkesten biseyler ogrendim.
Vee @MiuLegobeni takima bana guvendigin inandigin beni de kendime inandirdigin icin..
Hepinizi cok seviyorum
Ay duygulandim resmen gozlerim doldu valla.Iyi ki varsiniz
Nerdesin bakim senMerhaba kızlar nasılsınız? Benim bebekler yürümeye başlayınca günlerim çok yoğun geçiyo beni affedin nolur hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
Sen kaç kilosun bakim??Tebrik ederim Berna hayatımda tanıdığım en azimli insanlardan birisin sen bunu hakettin çok öpüyorum
55.6Sen kaç kilosun bakim??
Ay sen nerelerdesin kuzum yaaa arada bi ce ee de bari :)Merhaba kızlar nasılsınız? Benim bebekler yürümeye başlayınca günlerim çok yoğun geçiyo beni affedin nolur hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?