Sensin ŞİŞKO

65 'le mı mezun oldun sen bence iyi abartmadan ye dikkat et ye dikkat et koruma evresi bir kilo al verle gecuyir
64.5 ile mezun oldum cnm.. sınav haftası olmasa almazdım da işte diyete spora konsantre olamıyorum ondan. Bugün yarın sınavım var.. pazartesi spora devam inş..

64.5 ile mezun oldum cnm.. sınav haftası olmasa almazdım da işte diyete spora konsantre olamıyorum ondan. Bugün yarın sınavım var.. pazartesi spora devam inş..
Allah zihin açıklığı versin hippom inşallah güzel geçer sınavın sen bu işin piri oldun artık 2 kilo alsan ne olacak çok kolay verirsin

Allah zihin açıklığı versin hippom inşallah güzel geçer sınavın sen bu işin piri oldun artık 2 kilo alsan ne olacak çok kolay verirsin
İnş cnm.. pazartesi menü vererek başlıyorum.. bi haftalık yemek çizelgesi yapıcam kendime.. sen listeye girdin mi??

Tebrik ederim Berna hayatımda tanıdığım en azimli insanlardan birisin sen bunu hakettin çok öpüyorum

Merhaba kızlar nasılsınız? Benim bebekler yürümeye başlayınca günlerim çok yoğun geçiyo beni affedin nolur hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…