• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Mayısta bir kıbrıs turu var zayıflamam lazım maksimum bir ay belki daha erken sonra ramazan temmuzdaysa düğün var yakınımın asıl o önemli benim için o zamana büyük ölçüde vermiş olmam lazim
İnşallah verirsin ayda ortalama 4 kilo versen az söylüyorum bak ooo temmuza kadar taş olursun

retro_hippo retro_hippo canimmm bak pazarda ne buldum burda:KK49::KK49::KK49:
20180415_204037.jpg

Sizin orda olması mümkün de bizde olması çok olağan üstü bir durum cano kurutacakmisin ne yapacaksi n ben kavanoza basmayı düşünüyorum birde kurutucam birazını o baharatlı peynirden yapmak için
Kız 10 yıldır evliyim kocam ilk defa aldı :)) bende kurutim nasıl kurutucan??

Ayy biliyon mu desene :)) domates zahter nar ekşisi mi neydi :))
Öğren bana eğer salamura yapmadan yapılıyorsa böyle taze haliyle yoksa yarın basılacak bu kavanoza tamam mı kaynanana sorsana hippom bu sürk peyniri de bunun kurusuyla yapılıyordu dimi onu da yapicam kafaya koydum:KK70:

Öğren bana eğer salamura yapmadan yapılıyorsa böyle taze haliyle yoksa yarın basılacak bu kavanoza tamam mı kaynanana sorsana hippom bu sürk peyniri de bunun kurusuyla yapılıyordu dimi onu da yapicam kafaya koydum:KK70:
Kız baktım da google amcada yazıyor zahter salatası.. aşağı yukarı dediğim givi bi bak sende.. kurusuyla cnm ;)

Menü verim bende...

Kahvaltı 13te..
2 haş yumurta
3-4 çeri
Salatalık
Kk peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Taze nane
Kapya biber

Ara 16.30da..
Türk kahvesi
1 kaşık kuru üzüm
1 incir
1 hurma
2 ceviz

Akşam 19.30
Ayran detoksu çorbası

Su 3 oldu bence...

Spor 500 ip atladım daha da yapıcam bişiler...

Back