- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Mezun oldunuz gittiniz ya hu ben tek mi vereceğim kiloları
Yarin tarti gunuuuu o nasil menuuuu.Hadi pizza yedin niye 2 dilim yaaaGünaydın hanımlar
Dün felaket oldu benim için aksam menüsü
Sabah 7de bir kaseye 4 kaşık yulaf süt 1armut ve tarçın ekleyip yedim
ara 10da 5 badem 5 findik birazda kuru üzüm
Öğlen 12de bir kase yeşil mercimek 5-6 çağla ve sekersiz türk kahvesi
Aksam 7de 2 dilim pizza 10 kadar patates kızartması 3 parça tavuk ve ranch sos
Su 3 litre
Spor 45 dk yürüyüş
Bugun extra dikkat etmeli dünü telafi etmeliyim
Harbiden bu nasıl perşembe menüsü olmuş canım ne varsa yemissin cos naminaGünaydın hanımlar
Dün felaket oldu benim için aksam menüsü
Sabah 7de bir kaseye 4 kaşık yulaf süt 1armut ve tarçın ekleyip yedim
ara 10da 5 badem 5 findik birazda kuru üzüm
Öğlen 12de bir kase yeşil mercimek 5-6 çağla ve sekersiz türk kahvesi
Aksam 7de 2 dilim pizza 10 kadar patates kızartması 3 parça tavuk ve ranch sos
Su 3 litre
Spor 45 dk yürüyüş
Bugun extra dikkat etmeli dünü telafi etmeliyim
Carsamba menusu ama yine de kotu..ben korumadayim valla patatesi actifryda kizartiyom yemek.istersem disarda da 1 kere yedim o da sayili..Harbiden bu nasıl perşembe menüsü olmuş canım ne varsa yemissin cos namina
Menu tam perşembe menusu olmus ama protein sindirimi zordur aksamki et doneri sabaha kadar sindirirsin umarim.imkanin varsa oglen ile aksami degisebilirsinBende menümü vereyim
Sabah 11 kahvaltı domates peynir zeytin biber ekmeksiz
Öğle 2 gibi bir tabak patlıcan kavurma üç kaşık yoğurt
Akşam bir porsiyon et döner salata ve yoğurtlu
2 litre su
Spor 200 ip atlama bir saar yuruyus
Yani perşembeden önce yenmemesi gerek manasında dedim ben yemiyorum artık kızartma tost makinasında bir gıdım yağ surup baharatlayip pisiriyorum olmaz olamazCarsamba menusu ama yine de kotu..ben korumadayim valla patatesi actifryda kizartiyom yemek.istersem disarda da 1 kere yedim o da sayili..
Dün ku menü bu cano bugün süt hurma et yermiyim hicMenu tam perşembe menusu olmus ama protein sindirimi zordur aksamki et doneri sabaha kadar sindirirsin umarim.imkanin varsa oglen ile aksami degisebilirsin
Benim de actifry kurtaricim valla.aksam gidip kabak atcam icine o pisene kadar ben uzerimi degisir sofrayi fln kurarım. .bazen sabah kalkip koyuyorum okula getiriyorum. Ben hazirlanana kadar o da pisiyo zaten.ne koktu derdi var ne yandi derdi var ne basinda bekleyim cevireyim derdi var..Yani perşembeden önce yenmemesi gerek manasında dedim ben yemiyorum artık kızartma tost makinasında bir gıdım yağ surup baharatlayip pisiriyorum olmaz olamaz
Hee tamam o vakitDün ku menü bu cano bugün süt hurma et yermiyim hicüstelik 75 e demir atmisken
Ben hep merak ediyorum onu alicam en son galibaBenim de actifry kurtaricim valla.aksam gidip kabak atcam icine o pisene kadar ben uzerimi degisir sofrayi fln kurarım. .bazen sabah kalkip koyuyorum okula getiriyorum. Ben hazirlanana kadar o da pisiyo zaten.ne koktu derdi var ne yandi derdi var ne basinda bekleyim cevireyim derdi var..
75 e demir attım berna bugün şaşırtma yapayım dedim artık napiyim her yolu deniyorumHee tamam o vakit
Ben cok memnunum valla fiyati yuksek ama kullandıkça iyi ki almisim diyoruBen hep merak ediyorum onu alicam en son galiba
Bugun cok spor yapma.Ama doget günler spora asıl75 e demir attım berna bugün şaşırtma yapayım dedim artık napiyim her yolu deniyorum
Ip atlamam lazım squat cezalarım var onları yapicamBen cok memnunum valla fiyati yuksek ama kullandıkça iyi ki almisim diyoru
Bugun cok spor yapma.Ama doget günler spora asıl
Benim burdaki evim ipe musait degil..gecengun atladim ama eminim alta cok ses gitti..Allahtan uzun surmuyo..Ip atlamam lazım squat cezalarım var onları yapicam
Jilian su adı jilian olan kadının yaptığı dimi canimBenim burdaki evim ipe musait degil..gecengun atladim ama eminim alta cok ses gitti..Allahtan uzun surmuyo..
Pilates seti aldim agirlik fln.jillian ve pilatese baslicam yarindan sonra ben de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?