- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Evet canim sikilasmak icinJilian su adı jilian olan kadının yaptığı dimi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim sikilasmak icinJilian su adı jilian olan kadının yaptığı dimi canim
Pilates ben de yapicam yaaa spora daha fazla zaman ayırmam lazım benim evim 1. Kat ip atlama sıkıntı olmuyor o yuzdenEvet canim sikilasmak icin
Kuzum pilates sonranin isi bence..iyice ver fazlaliklarini.yuruyus leslie ip cardio yap simdilikPilates ben de yapicam yaaa spora daha fazla zaman ayırmam lazım benim evim 1. Kat ip atlama sıkıntı olmuyor o yuzden
Yürüyüş leslie ip squat herşey tamam cardio yapamıyorum ya bernaKuzum pilates sonranin isi bence..iyice ver fazlaliklarini.yuruyus leslie ip cardio yap simdilik
O zaman digerlerini artirYürüyüş leslie ip squat herşey tamam cardio yapamıyorum ya berna
Birde mekik çekemiyorum herkes nasıl çekiyor anlamadım kaldıramıyorum.kendimi güçsuzmuyum neyimO zaman digerlerini artir
Ben de öylrydim canım insan yaptıkça alışyorBirde mekik çekemiyorum herkes nasıl çekiyor anlamadım kaldıramıyorum.kendimi güçsuzmuyum neyim
Göbek bel mide hepisi sorun bende ya bir tane bile yaptigimda karnım kesilmiş gibi acıyor plank yapabiliyorum zaten onda sorun yok da onu da uzatmam lazım süresiniBen de öylrydim canım insan yaptıkça alışyor
Ama sorunun göbekse crunch hareketlerine bak google a onları yap ve plank yap mekik hiçbir işe yaramaz
Yaaaaa öyle mi diyorsun bugün bir deneyeyim o zaman şişersem şişeyim listeye haftaya girerim napiyim zaten bu hafta hayal oldu@tuzsuz_ruh Cardio yapmadan yağ yakman çok zor belki de ondan kilo vermiyorsun
Şişmezsin kardiyo yapınca merak etmeYaaaaa öyle mi diyorsun bugün bir deneyeyim o zaman şişersem şişeyim listeye haftaya girerim napiyim zaten bu hafta hayal oldu
Deneyeyim birazdan inşallah yapabilirimŞişmezsin kardiyo yapınca merak etme
Abartma kız ne ipiSporsuz olmuyo ya ben bile ip atlamak istiyorum hemen
Ay sorma neler yapasım var kendimi kocaman görüyorumAbartma kız ne ipi
Yürüyüş yaparsın biraz toparlanınca Sezeryan olmuştun dimiAy sorma neler yapasım var kendimi kocaman görüyorum
Evet canım sezeryan oldumYürüyüş yaparsın biraz toparlanınca Sezeryan olmuştun dimi
Sen yürü yeter o zaman bir de youtubeda tesadüfen şöyle videolar görmüştüm sezaryen olan bayanlar için egzersiz videolarıEvet canım sezeryan oldum
Toparlayayım hemen spora başlayacağım yürüyüş şart zaten canımSen yürü yeter o zaman bir de youtubeda tesadüfen şöyle videolar görmüştüm sezaryen olan bayanlar için egzersiz videoları
Hadi bakalım merakla bekliyorum kilo veriş sürecini :)Toparlayayım hemen spora başlayacağım yürüyüş şart zaten canım