- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Bi dusuneyimMerak ettim çok asıl sen söyle ne yedincuma cumartesi pazar
5 tane normal ya bence koruma da olan biri için önemli olan yiyerek kilo almamak zaten güzel güzel guzellllBi dusuneyim
Cuma oglen donerin yanina 5 tane kızarmış patates yedim.cumartesi ara ogunde patlamis misir yedim.dun de oglen cig kofte uzerine de cayin yanina kuruyemis yedim dun azucuk abartmış olabilirim
Bunlarin icinde tek cis sayilacak da patates kizartmasi bence.Ve bugun 100 gr eksideyim
Nasılsın??Kızlar mezuniyetiniz hayırlı olsun
Çok şükür canım iyiyim evde çocuklar ile uğraşıyorumNasılsın??
Bebiş nasıl sağlığı yerinde mi :)Çok şükür canım iyiyim evde çocuklar ile uğraşıyorum
Çok şükür teyzesi iyiyiz büyümeye çalışıyoruzBebiş nasıl sağlığı yerinde mi :)
Oy kuşum benim maşallah yaa sen iyi misin pekiÇok şükür teyzesi iyiyiz büyümeye çalışıyoruz
Aynen cnm iyi yaptın.. mezun oldum hemde bireysel derece ile.. 0.01 ile birinciliği kaçırdım
Neden hesabı donduruyorsun kiAynen cnm iyi yaptın.. mezun oldum hemde bireysel derece ile.. 0.01 ile birinciliği kaçırdımkepimi bekliyorum hesabı dondurucam..
Bende iyiyim kuzum evde birde bekleyen ablamız olunca şükür çabuk topladıkOy kuşum benim maşallah yaa sen iyi misin peki
Allah iyilik versin canım ha geldi ha gelecek derken geldi üstüne vakit de geçti :)Bende iyiyim kuzum evde birde bekleyen ablamız olunca şükür çabuk topladık
Aynen erkenden geldi kuzum nasip :)Allah iyilik versin canım ha geldi ha gelecek derken geldi üstüne vakit de geçti :)
Cnm sınavlara yeterince çalışamıyorum.. kafam rahat olsun diye..Neden hesabı donduruyorsun ki
Benim gibi olmuş senin de.. şansıma gelmiş geçmiş en yüksek yüzdeyi yapmışlardı
Bence olabilir ama bende olduğu gibi hızlıca almıştır geri.. seni çok iyi anlıyorum ben de çok üzülmüştümCnm sınavlara yeterince çalışamıyorum.. kafam rahat olsun diye..
Bu arada ben o yüzdeye hiç inanmıyorum
Yok kız o kadar üzülmezdim :)) ben derece beklemiyordum.. senin için daha çok üzülmüştüm.. o kadar yüzde 5 yaptın senBence olabilir ama bende olduğu gibi hızlıca almıştır geri.. seni çok iyi anlıyorum ben de çok üzülmüştüm
neyse her şeyde hayır var sonunda mezun oldun bitti serüven :) koruma diyet yapmaktan daha zor oluyor kolay gelsin şimdiden :)Yok kız o kadar üzülmezdim :)) ben derece beklemiyordum.. senin için daha çok üzülmüştüm.. o kadar yüzde 5 yaptın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?