- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
- 198
Okuldan gel kos kos kosKızlar nerelerdesiniz
Evet yaaa hepimiz ihmal ettik aslında bernacimKizlarrr nasilsiniz yaa cok ihmal ettim burayi
Yaaaaaa neler yapacaksın bana da at var pilates setim benimİnternetten pilates seti aldim sikilasma calismalarina basliyorum
Bilmem gelsin de bakarim nettenYaaaaaa neler yapacaksın bana da at var pilates setim benim
Cnm benim netim bitti.. dayanamadım bugün paket aldım.. onun dışında çok yoğunum cnm ya.. bi süre kk yı dondurmam lazım..Mezun oldunuz gittiniz ya hu ben tek mi vereceğim kiloları
Diyete başlıyor musun yoksa ? Hemen sana eşlik edebilirim ciddi ciddi cozuttum arkadaşa ihtiyacım var benim deMezun oldunuz gittiniz ya hu ben tek mi vereceğim kiloları
Ayy bende çok fenayım bilinmeyen... off tutamıyorum artık kendimiDiyete başlıyor musun yoksa ? Hemen sana eşlik edebilirim ciddi ciddi cozuttum arkadaşa ihtiyacım var benim de
ya bu girdap gibi bir şey hiç yemezsen aklına gelmiyor bir yudum yersen tümünü deli gibi yiyorsun ne biçim iş deliricemAyy bende çok fenayım bilinmeyen... off tutamıyorum artık kendimi
Aynen.. dün hurma detoksu yaptım hiç cnm bişi istemedi.. ama bugün ne yiceğimi şaşırdım.. zor tutuyorum kendimiya bu girdap gibi bir şey hiç yemezsen aklına gelmiyor bir yudum yersen tümünü deli gibi yiyorsun ne biçim iş deliricem
5 aydan önce başlayamam canım ama abartmadan dikkat etmeye çalışıyorumDiyete başlıyor musun yoksa ? Hemen sana eşlik edebilirim ciddi ciddi cozuttum arkadaşa ihtiyacım var benim de
Aynen.. dün hurma detoksu yaptım hiç cnm bişi istemedi.. ama bugün ne yiceğimi şaşırdım.. zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?