- 30 Temmuz 2015
- 25.787
- 73.558
- 598
- 34
Kaza gerçekten çok kötü bir deneyim bir de araba çok kötü durumda diyorsun Allah korumuşSağolun kızlar fiziksel olarak iyiyim şükür ama sanırım ruhsal olarak çöktüm izinliyim bugün dinleniyorum ama o An gozumun önünden gitmiyor Rabbim birdaha yasatmasin
Saol canım çok zor biseymis 2 saniye farkla hayattayim işte Allah çocuklarıma bagisladikulkedisi30 şimdi gördüm canım geçmiş olsun Allah korumuş dinlen kendine gel biraz ne zor olur şimdi dikkat et kendine canim
Evet canım maddi hasar var işin kötüsü kasko bitmişti ertelemistimKaza gerçekten çok kötü bir deneyim bir de araba çok kötü durumda diyorsun Allah korumuş
Allah korusun canım benim boşver maddi kısmını sen iyi ol o bir şekilde hallolur araba pert olsun sana bisey olmasinSaol canım çok zor biseymis 2 saniye farkla hayattayim işte Allah çocuklarıma bagisladi
Tüh ya çok mu maliyetEvet canım maddi hasar var işin kötüsü kasko bitmişti ertelemistim
En az 10000Tüh ya çok mu maliyet
Offf çokmuş ya Allah ödeme kolaylığı versin cana geleceğine mala gelmiş çok klasik bir söz ama.En az 10000
Canım ya çok geçmiş olsun 9kula falan giderken mi oldu nasıl olduSağolun kızlar fiziksel olarak iyiyim şükür ama sanırım ruhsal olarak çöktüm izinliyim bugün dinleniyorum ama o An gozumun önünden gitmiyor Rabbim birdaha yasatmasin
Bugün cuma cnm.. inş pazartesiye kalmaz halledersinBende menüyü vereyim
9:30
Tb ekmekli beyaz peynirli tost ,7 zeytin peynir 1 yumurta
Misafirlige gittim anca zor kurtardım kendimi saat kaç bakmadım ama öğle sonuydu 2 yemek kaşığı taze fasulye kavurma ile bulgurlu 3 sarmaama anca kurtuldum diğerleri hep cisliydi
Yine saat kaç bakmadım 2 incir 3 çilek
18:15
1 kepçe nohut 3 yk kaşığı bulgur pilavı yoğurt ( salata malzemem bitmiş)
Şu 2,5
Spor
1 saat orta ve tempolu yürüyüş
Hep karbon oldu yarın dengelerim inşaallah
Ben beğendim açıkçası afiyet olsun kuzumBende menüyü vereyim
9:30
Tb ekmekli beyaz peynirli tost ,7 zeytin peynir 1 yumurta
Misafirlige gittim anca zor kurtardım kendimi saat kaç bakmadım ama öğle sonuydu 2 yemek kaşığı taze fasulye kavurma ile bulgurlu 3 sarmaama anca kurtuldum diğerleri hep cisliydi
Yine saat kaç bakmadım 2 incir 3 çilek
18:15
1 kepçe nohut 3 yk kaşığı bulgur pilavı yoğurt ( salata malzemem bitmiş)
Şu 2,5
Spor
1 saat orta ve tempolu yürüyüş
Hep karbon oldu yarın dengelerim inşaallah
Tsk ederim canımBen beğendim açıkçası afiyet olsun kuzum
Tabiki inşallah canımBugün cuma cnm.. inş pazartesiye kalmaz halledersin
Canım mezun oldunmuBugün cuma cnm.. inş pazartesiye kalmaz halledersin
Bireyselde derece bile yaptım :))Canım mezun oldunmu
Hay maşallah canım kilon daim olsun inşallah darısı başımızaBireyselde derece bile yaptım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?