- 30 Temmuz 2015
- 25.787
- 73.558
- 598
- 34
Hippo tebrik ederim canım benim hem mezuniyetini hem dereceni supersinnnnBireyselde derece bile yaptım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hippo tebrik ederim canım benim hem mezuniyetini hem dereceni supersinnnnBireyselde derece bile yaptım :))
Nasıl kıl payı kaçırdım birinciliği gördün mü ??Hippo tebrik ederim canım benim hem mezuniyetini hem dereceni supersinnnn
Gördüm resmen 0.01 puan yani 100 gram daha versen senindi birincilik bu hafta hemde mezuniyet ama olsun dereceye girdin canım en azından bilinmeyen mezun olduğu zaman yüzde 7 yapan vardı 12. Takımdan şok olmustukNasıl kıl payı kaçırdım birinciliği gördün mü ??
Ona inanmıyorum ben.. 3 hafta üst üste yüzde 4-7-5 olur mu?? Elendi zati sonraGördüm resmen 0.01 puan yani 100 gram daha versen senindi birincilik bu hafta hemde mezuniyet ama olsun dereceye girdin canım en azından bilinmeyen mezun olduğu zaman yüzde 7 yapan vardı 12. Takımdan şok olmustuk
Yaaaaa ben diğer hafta ona bakmamıştım 3 gün detoks yapmış öyle demişti anka o zaman nasıl bir insan işidir diye düşünmüştüm resmen biyerlerimi yırttım bu hafta karnımın şişliği yüzünden verdiğim 200 gram iki gün aç dolaştım nasıl yapılır nasıl edilirOna inanmıyorum ben.. 3 hafta üst üste yüzde 4-7-5 olur mu?? Elendi zati sonra
Bebikimmmmmm sende mi mezun oldunnnnGunaydinnnnnnnn
Evetttt 1 hafta olduuuuBebikimmmmmm sende mi mezun oldunnnn
Anammmmmmm tesadüfen geçen haftanın listesine bakarken gördüm ben dün seni tebrik ederim canımın ici bir kap de sana gelecek desene harikasinnnnnnnEvetttt 1 hafta olduuuu
Geldi bile benim kepimmmm sagol kuzum darisi basina inşallahAnammmmmmm tesadüfen geçen haftanın listesine bakarken gördüm ben dün seni tebrik ederim canımın ici bir kap de sana gelecek desene harikasinnnnnnn
Ooooooo orayı gördüğüm yok benim gözler sadece yazıları okuyor kör sibel ahahahhahahaGeldi bile benim kepimmmm sagol kuzum darisi basina inşallah
Sagolasin. Yok canım merkeze inmistim donecekken arkama bi araç durdu görüş alanı kapattı diğer şeritten geleni goremedimCanım ya çok geçmiş olsun 9kula falan giderken mi oldu nasıl oldu
Vakit bulamıyorum canım internet girmeye
Cnm ben şehir dışındayım ... bide mezun oldum ya haftasonu free takılim dedim azcıkHuhuuuuu kizlarrrrr nerdesiniz ayolll
Menüm
Sabah 11 yoğurt kürü 7. Gün
Kahvaltı 12 iki dilim ekmek
Çemen tuzsuz 1 tatlı kaşığı
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
1 kaşık lor salatasi
Zeytin domates
Bir parmak genişliğinde kayısı reçeli tanesi
Şekersiz çay
Ara yok
Akşam 7
Izgara yarim çipura bir tabak salata şalgam suyu
2 litre su hariç çay falanda var
Heeeee neler yedinCnm ben şehir dışındayım ... bide mezun oldum ya haftasonu free takılim dedim azcık
Merak ettim çok asıl sen söyle ne yedin cuma cumartesi pazarMilyonlarca yürek tek bir soru hippotalamus haftasonu ne yedi