• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Afiyet olsun cnm güzel menü..
mecbur cnm.. mezuniyet için :KK66:
sağol cnm çok dikkat ediyorum işyerinde de bu ne azim diye söylenir duruyorlar çünkü yenilen tatlı pastanın haddi hesabı yoktu şimdi tadına bile bakmiyorum

Canım diyetin baslarinda bagirsak problemi genelde olur yeme duzenin degistigi icin.cok zorlanirsan sabahlari hi kasik zeytinyagi da ic
tmm canım sağol kaynar suya 2 kuru incir attım sabaha içiçe inciri yicem bakalım ise yarıcakmi ama çok şişti karnım + çıkmam insallah

Haklısın kesinlikle tamam 20 kilo vericemmmmm allahimmm insallahh ya bencede hedef büyük olmaliii

Sem böyle 79 yazınca bir tuhaf oldumm. 70 li rakamları hiç gormedimmmmm yani kendimi bildim bileli hep 90 80 şimdi sırada 79 hedef 79 hadiiiu inşallah
merak etme vericeksin beni bile yola getirdi bu hatunlar

sağol cnm çok dikkat ediyorum işyerinde de bu ne azim diye söylenir duruyorlar çünkü yenilen tatlı pastanın haddi hesabı yoktu şimdi tadına bile bakmiyorum

tmm canım sağol kaynar suya 2 kuru incir attım sabaha içiçe inciri yicem bakalım ise yarıcakmi ama çok şişti karnım + çıkmam insallah

merak etme vericeksin beni bile yola getirdi bu hatunlar

Ayy inşallah ya bu hatunlar iyiki varlar zatennn

Sem böyle 79 yazınca bir tuhaf oldumm. 70 li rakamları hiç gormedimmmmm yani kendimi bildim bileli hep 90 80 şimdi sırada 79 hedef 79 hadiiiu inşallah
Bende öyle diyordum cnm.. 79 mu?? 75 olsam yeter yaa diyordum .. şimdi 65im.. geçen sene şubatta 102 ile başlamıştım...

Ben geldimmmmmmm Menümü vereyim menü demeye bin şahit lazım ya

Sabah yoğurt kürü 10
11 kahvaltı bir bardak süt 3 hurma 2 kayısı

Öğlen 3 bir fincan süt 2 hurma

Ara yarim portakal

Akşam 7 bi patlıcan iki biber közlenmiş iki kaşık yoğurt

Elma suyu 8 bardak hepsi dahil 2 buçuk litre su
Spor 150 dağ tırmanışı
100 bölgesel

Patlicanmoru Patlicanmoru canım hosgeldin ben de taze mezun :) 161 boy 85 kiloyla baslamistim simdi 58im tam 6 ayda baybayy :) bu arada ilk 20 kiloyu 4 ayda verdim.

Inanamiyorummmm ben şuan tam senin eski halinimmm hemde 6 ay da gerçekten helal olsun ya allahım inşallah yaparimmmm çok istiyorummm siz hicbisey yemedinizmi naptiniz bole

Inanamiyorummmm ben şuan tam senin eski halinimmm hemde 6 ay da gerçekten helal olsun ya allahım inşallah yaparimmmm çok istiyorummm siz hicbisey yemedinizmi naptiniz bole
Yedim kız yemez miyim.. akşamları açım ama.. hep sağlam kahvaltı yaptım ben.. ilk 3 ayda 16 kilo vermiştim bile ;)

Yedim kız yemez miyim.. akşamları açım ama.. hep sağlam kahvaltı yaptım ben.. ilk 3 ayda 16 kilo vermiştim bile :KK66:

Sen böyle anlattıkça öyle bir hırslanıyorum ki allah razı olsun şimdi her akşam buraya menü paylaşımı yapicam ve kilomu me zaman tarticamm bi hafta snra mi

Back