- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Ayy miucan emojilerini özlemişim.. biraz menüler artsın alıntılarla gelirsin inş..Artık kafalar bile aynı çalışıyor
Ayıp ediyosun tabi kiAyy miucan emojilerini özlemişim.. biraz menüler artsın alıntılarla gelirsin inş..
Ellerine sağlık balım.. çok güzel oldu bura.. bende diyodum naparız mezun olunca :))Ayıp ediyosun tabi ki
Ben de çok özlemişim yaaaaaaaartık hep burdayız inşallah
Yaşlılıkta bile kilo koruma evresinde olur yine buralarda oluruz biz gibi geliyorEllerine sağlık balım.. çok güzel oldu bura.. bende diyodum naparız mezun olunca :))
Allah ayırmasın cnmYaşlılıkta bile kilo koruma evresinde olur yine buralarda oluruz biz gibi geliyor
Hepimizi tribini sevdiğim ♡♡♡
Seni gördüğüme sevindim balım.. boy kilo hedefle kendini tanıtsan.. çok tatlı olman dışında :))bende varim kizlar
Evet yakın ben sizden kısayım bende bugüne dek kendi çabamla 75.5 kg oldum ramazandan önce 81 kiloydum ama tek başıma yürütemedim bugün 13. takımdaki ablalar sağolsun onların arasına katıldım bakalım bundan sonrası ne olacak size başarılar diliyorum
İyi olur inş.. Takımlar çok iyi motivasyon kaynağı. .Evet yakın ben sizden kısayım bende bugüne dek kendi çabamla 75.5 kg oldum ramazandan önce 81 kiloydum ama tek başıma yürütemedim bugün 13. takımdaki ablalar sağolsun onların arasına katıldım bakalım bundan sonrası ne olacak size başarılar diliyorum
İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur aynen dediğiniz gibi motivasyon deposu adeta onlarİyi olur inş.. Takımlar çok iyi motivasyon kaynağı. .
Yesinler dil çıkarışlarını
Tam diyecektim ki isim tanıdık hipposun profilinden olduğunu hatırladım:)) hoş geldin canımbende varim kizlar
Oo süper devamı da gelir inşallahEvet yakın ben sizden kısayım bende bugüne dek kendi çabamla 75.5 kg oldum ramazandan önce 81 kiloydum ama tek başıma yürütemedim bugün 13. takımdaki ablalar sağolsun onların arasına katıldım bakalım bundan sonrası ne olacak size başarılar diliyorum
Hoşgediiiiinnnnnbende varim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?