Sensin ŞİŞKO

Sena616 boylarımız yakınmış
Sende mi zayıflamaya çalışıyorsun
Evet yakın ben sizden kısayım bende bugüne dek kendi çabamla 75.5 kg oldum ramazandan önce 81 kiloydum ama tek başıma yürütemedim bugün 13. takımdaki ablalar sağolsun onların arasına katıldım bakalım bundan sonrası ne olacak size başarılar diliyorum

İyi olur inş.. Takımlar çok iyi motivasyon kaynağı. .

bende varim kizlar
Tam diyecektim ki isim tanıdık hipposun profilinden olduğunu hatırladım:)) hoş geldin canım
Oo süper devamı da gelir inşallah başarılar canım

Ha bir de kızlaaaarrrr

Bu cuma kendiniz için öncesi-sonrası fotoğraf yapmak için öncesi fotoğrafı çekin. Ön arka iki yandan ayro ayrı. Bir süre sonra öncesi sonrasılar yaparız kendimize

Ay mutluluğa gel

Kızlar ben madem kendimi tanıtim
175 boyundayım hiç bir zaman çok zayıf olmadım.. en zayıf halim 67 falandı zati evlendiğim kilo.. evlendikten sonra kilo alma.. Hamileliklerde kilo alma.. yıllarca uğraş çabala zayıfla sonra hop geri kilo al..

En son emzirme döbeminde tartıda 102.5 kiloyu gördüğümü hatırlıyorum.. oturdum ağladım. . Umutsuzluğa kapıldım. Artık hep şişko olucam diye düşündümm.. sonra en azından iki basamaklı sayılara düşim diye azcık dişimi sıkarak fazla 93.5 kiloya indim ve kilo vermem durdu. Sabrım bitti. Ama mutlu oldum 9 kilo gitmişti şükür. . Sonra cuma zayıflama yarışmaları ve takım arkadaşlarım sayesinde yüksek bi motivasyonla 82 kilolaya düştüm ve an itibariyle 20 kilo vermeyi başardım.. hala kendime inanamıyorum 20 ya 20 diyorum kendime

Ve 20 kiloyu verirken çok sıkı bi diyet yapmadım. Yüksek motivasyon, bol su, spor ve bikaç dikkat etmek gereken püf nokta.. hedefim şu an için 7leri görmek. . Ulaştıkça mutlu oluyorum onun için yavaş yavaş hedefimi indiricem inş .

Şimdilik benden bu kadar kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…