Sen harikasın kuzum. Hiçbir cuma artı gelmeyerek azmini gösterdin zaten. Burada da göreceğiz çatır çatır kilo nasıl verilir. Göster bize !! Yakında 7 lere bile veda edersin senKızlar ben madem kendimi tanıtim
175 boyundayım hiç bir zaman çok zayıf olmadım.. en zayıf halim 67 falandı zati evlendiğim kilo.. evlendikten sonra kilo alma.. Hamileliklerde kilo alma.. yıllarca uğraş çabala zayıfla sonra hop geri kilo al..
En son emzirme döbeminde tartıda 102.5 kiloyu gördüğümü hatırlıyorum.. oturdum ağladım. . Umutsuzluğa kapıldım. Artık hep şişko olucam diye düşündümm.. sonra en azından iki basamaklı sayılara düşim diye azcık dişimi sıkarak fazla 93.5 kiloya indim ve kilo vermem durdu. Sabrım bitti. Ama mutlu oldum 9 kilo gitmişti şükür. . Sonra cuma zayıflama yarışmaları ve takım arkadaşlarım sayesinde yüksek bi motivasyonla 82 kilolaya düştüm ve an itibariyle 20 kilo vermeyi başardım.. hala kendime inanamıyorum 20 ya 20 diyorum kendime
Ve 20 kiloyu verirken çok sıkı bi diyet yapmadım. Yüksek motivasyon, bol su, spor ve bikaç dikkat etmek gereken püf nokta.. hedefim şu an için 7leri görmek. . Ulaştıkça mutlu oluyorum onun için yavaş yavaş hedefimi indiricem inş .
Şimdilik benden bu kadar kızlar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sensin ŞİŞKO
- Konu Sahibi MiuLego
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- 518
Saol cnm.. 7leri bi görim sonra onu 6larla aldatırımSen harikasın kuzum. Hiçbir cuma artı gelmeyerek azmini gösterdin zaten. Burada da göreceğiz çatır çatır kilo nasıl verilir. Göster bize !! Yakında 7 lere bile veda edersin sen
Ay ben de anlatayım.
Öyle çok kilolu olmadım hiç. Zaten çocukluğum üniversiteye kadar sporla geçti. Ama kendimi de sevemedim bir türlü. Aynaya bakıp kendini beğenmemk çok kötü. Hep hep hep diyete başlar ertesi güne kadar dayanırdım en çok. Hatta diyetteyim dediğimde herkes gülerdi bana ne kadar sonraki öğüne kadar mı diyehaklılardı
En son bu yıl tartıda 65.9 u gördüm yuh oha çüş miu kendine gel kızım dedim o kadar kilo görmemiştim hiç. İnat ettim yıllardır dilimde olan ama hiç ulaşamadığım 55 kilo hedefime ulaşıcam dedim. Kimse inanmadı bu arada boyum 1.64 yaşım 30 oldu daha yenilerde.
Derim ha gayret bir başladım 53.4 kilolarla yarışmadan mezun oldum :) çok şükür
İnanmayan herkes ağzı beş karış açık bakakalıyor artık. Tabi yüzümde pis bir gülümseme ve haklı gururum. Aynada artık kendimi beğeniyorum. Hep de diyorum tartıda gördüğüm mutluluğu 20 saniyede yiyip tükettiğim 10 dk sonra tadı bile ağzımda kalmayan şeyler bana vermiyor. Yeme kızım miu diyorum. Yemiyorum valla
Koruma evresindeyim. Arada cozutuyorum sonra toparlıyorum. Şuanda da 2-3 gündür cozuttum ama pazartesi tam anlamıyla başlıyorum. Neler yedim içtim pazartesi menü vermeye başlayınca görürsünüz zaten. Ben bekarım ve kendime çok vaktim kalıyor bol sporla değerlendiriyorum o yüzden.
Kas yapıcı spora ağırlık vereceğim inşallah. Koruma evresinde de yardımlarınıza desteğinize çoook ihtiyacım var. Herbirinizin söylediği önerdiği şeyler benim için çok kıymetli.
Ve ben başkalarının da kilo vermesine yardımcı olunca çooook mutlu hissediyorum. Bu grup o yüzden var. Hep destel tam destek için birbirimize.
İnşallah güzel kilolar vereceğiz
Öyle çok kilolu olmadım hiç. Zaten çocukluğum üniversiteye kadar sporla geçti. Ama kendimi de sevemedim bir türlü. Aynaya bakıp kendini beğenmemk çok kötü. Hep hep hep diyete başlar ertesi güne kadar dayanırdım en çok. Hatta diyetteyim dediğimde herkes gülerdi bana ne kadar sonraki öğüne kadar mı diyehaklılardı
En son bu yıl tartıda 65.9 u gördüm yuh oha çüş miu kendine gel kızım dedim o kadar kilo görmemiştim hiç. İnat ettim yıllardır dilimde olan ama hiç ulaşamadığım 55 kilo hedefime ulaşıcam dedim. Kimse inanmadı bu arada boyum 1.64 yaşım 30 oldu daha yenilerde.
Derim ha gayret bir başladım 53.4 kilolarla yarışmadan mezun oldum :) çok şükür
İnanmayan herkes ağzı beş karış açık bakakalıyor artık. Tabi yüzümde pis bir gülümseme ve haklı gururum. Aynada artık kendimi beğeniyorum. Hep de diyorum tartıda gördüğüm mutluluğu 20 saniyede yiyip tükettiğim 10 dk sonra tadı bile ağzımda kalmayan şeyler bana vermiyor. Yeme kızım miu diyorum. Yemiyorum valla
Koruma evresindeyim. Arada cozutuyorum sonra toparlıyorum. Şuanda da 2-3 gündür cozuttum ama pazartesi tam anlamıyla başlıyorum. Neler yedim içtim pazartesi menü vermeye başlayınca görürsünüz zaten. Ben bekarım ve kendime çok vaktim kalıyor bol sporla değerlendiriyorum o yüzden.
Kas yapıcı spora ağırlık vereceğim inşallah. Koruma evresinde de yardımlarınıza desteğinize çoook ihtiyacım var. Herbirinizin söylediği önerdiği şeyler benim için çok kıymetli.
Ve ben başkalarının da kilo vermesine yardımcı olunca çooook mutlu hissediyorum. Bu grup o yüzden var. Hep destel tam destek için birbirimize.
İnşallah güzel kilolar vereceğiz
- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Kız sende kilo mu var öncesi sonra si yapacan. normal halim iskelet halim mi yapacanHa bir de kızlaaaarrrr
Bu cuma kendiniz için öncesi-sonrası fotoğraf yapmak için öncesi fotoğrafı çekin. Ön arka iki yandan ayro ayrı. Bir süre sonra öncesi sonrasılar yaparız kendimize
Ay mutluluğa gel
Sen sus yiyorum kaç gündür öncesi sonrası için malzeme çıkarKız sende kilo mu var öncesi sonra si yapacan. normal halim iskelet halim mi yapacan
Az kaslı halim- çok kaslı halim olcak benim öncesi sonrası fotom
- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Yesinler dil çıkarışlarını
Ya da öncesi fotoda miu var sonrası foto boş miu uçtu yok oldu zayoflamaktanKız sende kilo mu var öncesi sonra si yapacan. normal halim iskelet halim mi yapacan
- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Hahaha onlar iki güne gider yine hop 53 ler gelir:) hadi bakalım victora secret mankeni gibi afterler bekliyoruzSen sus yiyorum kaç gündür öncesi sonrası için malzeme çıkar
Az kaslı halim- çok kaslı halim olcak benim öncesi sonrası fotom
- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
misalYa da öncesi fotoda miu var sonrası foto boş miu uçtu yok oldu zayoflamaktan
- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- 518
Kız sende kilo mu var öncesi sonra si yapacan. normal halim iskelet halim mi yapacan
Azcık fotoşokla boyumu da uzattım mı al san vs mankeni hahahahha tamam yapacaaağğğğmmmmHahaha onlar iki güne gider yine hop 53 ler gelir:) hadi bakalım victora secret mankeni gibi afterler bekliyoruz
Hahahha aynısı tıpkısı
- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Kız sus bak böyle konuşunca bazen antipatik oluyir ben 77 kilo.iken bana öyle geliyorduResmen nasıl zayıfladın sorusundan bıktım
ALLAHIM HEPİMİZE BU BIKKINLIKLARI YAŞATSIN ve yaşayacağız da her birimiz eminim
- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- 518
Bana sorsunlar miu nasıl zayıfladı diye.. aç o aç gariban. . Bide üstü başı sırılsıklam olana kadar spor yaptı o kadar :))Resmen nasıl zayıfladın sorusundan bıktım
ALLAHIM HEPİMİZE BU BIKKINLIKLARI YAŞATSIN ve yaşayacağız da her birimiz eminim
- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Dahası da olacak canim maşallah sanaKızlar ben madem kendimi tanıtim
175 boyundayım hiç bir zaman çok zayıf olmadım.. en zayıf halim 67 falandı zati evlendiğim kilo.. evlendikten sonra kilo alma.. Hamileliklerde kilo alma.. yıllarca uğraş çabala zayıfla sonra hop geri kilo al..
En son emzirme döbeminde tartıda 102.5 kiloyu gördüğümü hatırlıyorum.. oturdum ağladım. . Umutsuzluğa kapıldım. Artık hep şişko olucam diye düşündümm.. sonra en azından iki basamaklı sayılara düşim diye azcık dişimi sıkarak fazla 93.5 kiloya indim ve kilo vermem durdu. Sabrım bitti. Ama mutlu oldum 9 kilo gitmişti şükür. . Sonra cuma zayıflama yarışmaları ve takım arkadaşlarım sayesinde yüksek bi motivasyonla 82 kilolaya düştüm ve an itibariyle 20 kilo vermeyi başardım.. hala kendime inanamıyorum 20 ya 20 diyorum kendime
Ve 20 kiloyu verirken çok sıkı bi diyet yapmadım. Yüksek motivasyon, bol su, spor ve bikaç dikkat etmek gereken püf nokta.. hedefim şu an için 7leri görmek. . Ulaştıkça mutlu oluyorum onun için yavaş yavaş hedefimi indiricem inş .
Şimdilik benden bu kadar kızlar.
O kadar uğraştık ama. O antipatikliğe can kurbanKız sus bak böyle konuşunca bazen antipatik oluyir ben 77 kilo.iken bana öyle geliyordu
Mesela bir kaç gündür hep yiyorum. İnşallah gören şuna bak ıyyy ne sinir hayvan gibi yiyor ama zayıfcacık diyodur. Sinirden çatlıyodurbu günler için zayıfladım ben
Halbuki bilmiyolar ki spor yaparken her yerimden ter akıyor diğer günler aç geziyorum
- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- 518
Ahh hep sen iki canlısın ye yok süt olsun yeciler yüzünden....Dahası da olacak canim maşallah sana
Yok tevafukun dediği gibiBana sorsunlar miu nasıl zayıfladı diye.. aç o aç gariban. . Bide üstü başı sırılsıklam olana kadar spor yaptı o kadar :))
Yiyorum yiyorum kilo alamıyorum yaaaaa
Dicem
Iy en sinir olduğum cevap