• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Menümü vereyim
Sabah türk kahvesi 1 hurma 5 badem

Kahvalti_öğle: 2 yum omlet
5 zeytin domates salatalık
2 dilim.ekmek
1 bardak süt

Akşam 17.00: türk.kahvesi 1 hurma 5 badem
Bitki çayı maden suyu
Spor 1.5 saat yürüyüş = 10.000 adım :KK76:
Harika spor akşam aşırı hafif daha ne olsun maşallahlık menü :nazar:

Bugün erkenciyim yatayım erkenden:KK14:
Spor salonuna yazılıyorum kızlaaar artık her akşam spor salonundayım inşallah.

Önce kardiyo:spor:sonra biraz kas yapıcı antrenman.

Bu arada yüksek lisansa da başvurdum ben "antrenman ve hareket bilimleri" programına. Kabul olursa Allaaaahhhh:rolleyes: miu nuz star bebeklerim:-)

:rolleyes:Sensin ŞİŞKO! Grubunun Fit/Fit Olma yolunda İlerleyen Hatunları:rolleyes:

İşte geldik başlıyoruz. Bize kilolu diyen gözlerle bakanlara kocaman bir “Sensin ŞİŞKO!” dediğimiz günleri görebilmek için kilo verme yoluna adım atıyoruz. Beraber bol eksiler görüp, tartıyla aşk yaşamaya var mısınız? :skandal:

Hadi bakalım start verilsin. :KK55:

Kurallarımız aşağıdaki gibi:

:KK73:Her gün akşam saatlerinde o günün menüsü toplu halde yazılacak.

Örnek:
Kahvaltı 08:00
….
Ara 10:30 ….
Öğle 13:00
…..
Ara 15:00 ….
Akşam 18:30

Su: … lt
Spor:….

:KK73:Akşam yemeği saatimiz en en en geç 20:00 dır. O saatten sonra ağza fermuar çekilecek.

:KK73:Su miktarı günlük minimum 2.5 lt olacak.

:KK73:Mümkün olduğunca her gün spor yapılacak.

:KK73:En önemli kısım: BOL KATILIMLI olunacak. Ne kadar çok girer sohbete muhabbete dahil olursak o kadar motive olup kiloları başımızdan def edebiliriz.

:KK73:Her Cuma kilo bildirim günüdür. Cuma en geç saat 12:00’ye kadar kilo bildirimi yapmak zorunludur.

:KK73:Her pazartesi Tartı Kontrol günüdür. Her Pazartesi en geç saat 12:00’ye kadar

Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Fark

şeklinde kilo bildirimi yapılacaktır.

:KK73:Mümkün olduğunca kurallara uyalım, aktif bol sohbetli, destekli-köstekli, itişli-kakışlı, rakipli-ortili, eğlenceli mi eğlenceli bir grup olalım.

Kilo verme serüvenimizde bol eğlenceler.:cool:

Üyeler:
1. @MiuLego
2. @tevafuk55
3. hippotalamus hippotalamus
4. @Sily
5. @eylul7158eylul

Beraber zayıflayalım diyenler varsa buyursunlar:KK5:

Spor Puanları (Eklenecek kısa süre sonra)

anaaa kızlar noluoo takım dagilio mu

anaaa kızlar noluoo takım dagilio mu
Marselindacığım:KK200:
Bu diyet günlüğü kuzum. Biz takımda değiliz ya artık buradan kendimizi motive edelim devam edelim dedik. Takımlar arası yarış yok kendi aramızda yarışacağız bizim diyet günlüğümüz olsun dedik:deli:

Var mı eksiler tartı bildirimin neydi bugün? Haberler sende sen söyle

Bu arada kızlar bu cuma vücut ölçülerimizi de alalım 1. Sayfaya ekleyelim. Ayda bir ölçüm yapalım. Çok çok önemli. Tartı belki bize eksi söylemeyecek ama vücutta incelme olacak. Asıl mutlu olmamız gereken şey de bu. Her ay düzenli ölçer durumumuzu kontrol ederiz:KK76:

Bu arada kızlar bu cuma vücut ölçülerimizi de alalım 1. Sayfaya ekleyelim. Ayda bir ölçüm yapalım. Çok çok önemli. Tartı belki bize eksi söylemeyecek ama vücutta incelme olacak. Asıl mutlu olmamız gereken şey de bu. Her ay düzenli ölçer durumumuzu kontrol ederiz:KK76:
Bu da süper fikirmiş miucan. .

@MiuLego şimdi kendi aramızda yarışacaz ya sonuncu olan o haftanın bütün angarya işlerini yapsın bence. . Liste hazırlama. . Sporları düzene koyma. . Spor puanlarını hesaplama falan...

@MiuLego şimdi kendi aramızda yarışacaz ya sonuncu olan o haftanın bütün angarya işlerini yapsın bence. . Liste hazırlama. . Sporları düzene koyma. . Spor puanlarını hesaplama falan...
Harika fikir bebişim 1. İçin de ekstra spor ödül puanları ve küçük bir kaçamak ödülü:kk77: hepsinin karşılığı olur :halay: hem ödül hem ceza.

Hafta içi yapılan kaçamakların cezası da olacak->spor:spor: başka da sizler söylediğinizde her fikri konuşur yaparız:KK5:

Back