Ohhhhj aynen bunlarsız asla olmazSemizotu
Yoğurt
Yeşil mercimek
Türk Kahvesi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sensin ŞİŞKO
- Konu Sahibi MiuLego
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Harika spor akşam aşırı hafif daha ne olsun maşallahlık menüMenümü vereyim
Sabah türk kahvesi 1 hurma 5 badem
Kahvalti_öğle: 2 yum omlet
5 zeytin domates salatalık
2 dilim.ekmek
1 bardak süt
Akşam 17.00: türk.kahvesi 1 hurma 5 badem
Bitki çayı maden suyu
Spor 1.5 saat yürüyüş = 10.000 adım
En svediğimYaşasın açlık
O karın guruldaması ninni gibi gelir.
Canın en saçma şeyi bile ister..
Ama sen yemezsin ve sabah tartıya çıktığındaki o mutluluk
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam canlar yarın güne kendimizden bahsederek başlayalım hippotalamusBuarada @MiuLego kendinden bahsetsene hepimiz bahsedelim
Bugün erkenciyim yatayım erkenden
Spor salonuna yazılıyorum kızlaaar artık her akşam spor salonundayım inşallah.
Önce kardiyosonra biraz kas yapıcı antrenman.
Bu arada yüksek lisansa da başvurdum ben "antrenman ve hareket bilimleri" programına. Kabul olursa Allaaaahhhh miu nuz star bebeklerim
Spor salonuna yazılıyorum kızlaaar artık her akşam spor salonundayım inşallah.
Önce kardiyosonra biraz kas yapıcı antrenman.
Bu arada yüksek lisansa da başvurdum ben "antrenman ve hareket bilimleri" programına. Kabul olursa Allaaaahhhh miu nuz star bebeklerim
- 21 Ekim 2009
- 411
- 707
- 303
Sensin ŞİŞKO! Grubunun Fit/Fit Olma yolunda İlerleyen Hatunları
İşte geldik başlıyoruz. Bize kilolu diyen gözlerle bakanlara kocaman bir “Sensin ŞİŞKO!” dediğimiz günleri görebilmek için kilo verme yoluna adım atıyoruz. Beraber bol eksiler görüp, tartıyla aşk yaşamaya var mısınız?
Hadi bakalım start verilsin.
Kurallarımız aşağıdaki gibi:
Her gün akşam saatlerinde o günün menüsü toplu halde yazılacak.
Örnek:
Kahvaltı 08:00
….
Ara 10:30 ….
Öğle 13:00
…..
Ara 15:00 ….
Akşam 18:30
…
Su: … lt
Spor:….
Akşam yemeği saatimiz en en en geç 20:00 dır. O saatten sonra ağza fermuar çekilecek.
Su miktarı günlük minimum 2.5 lt olacak.
Mümkün olduğunca her gün spor yapılacak.
En önemli kısım: BOL KATILIMLI olunacak. Ne kadar çok girer sohbete muhabbete dahil olursak o kadar motive olup kiloları başımızdan def edebiliriz.
Her Cuma kilo bildirim günüdür. Cuma en geç saat 12:00’ye kadar kilo bildirimi yapmak zorunludur.
Her pazartesi Tartı Kontrol günüdür. Her Pazartesi en geç saat 12:00’ye kadar
Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Fark
şeklinde kilo bildirimi yapılacaktır.
Mümkün olduğunca kurallara uyalım, aktif bol sohbetli, destekli-köstekli, itişli-kakışlı, rakipli-ortili, eğlenceli mi eğlenceli bir grup olalım.
Kilo verme serüvenimizde bol eğlenceler.
Üyeler:
1. @MiuLego
2. @tevafuk55
3. hippotalamus
4. @Sily
5. @eylul7158eylul
Beraber zayıflayalım diyenler varsa buyursunlar
Spor Puanları (Eklenecek kısa süre sonra)
anaaa kızlar noluoo takım dagilio mu
Marselindacığımanaaa kızlar noluoo takım dagilio mu
Bu diyet günlüğü kuzum. Biz takımda değiliz ya artık buradan kendimizi motive edelim devam edelim dedik. Takımlar arası yarış yok kendi aramızda yarışacağız bizim diyet günlüğümüz olsun dedik
Var mı eksiler tartı bildirimin neydi bugün? Haberler sende sen söyle
- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- 518
Tamam yarın ben hikayemi anlatırım :)) 30 kilo olsun başarı öyküleri diye konu bile açıcamTamam canlar yarın güne kendimizden bahsederek başlayalım hippotalamus
Yakışıııır ve o günler yakın hippoşumTamam yarın ben hikayemi anlatırım :)) 30 kilo olsun başarı öyküleri diye konu bile açıcam
- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- 518
Bu da süper fikirmiş miucan. .Bu arada kızlar bu cuma vücut ölçülerimizi de alalım 1. Sayfaya ekleyelim. Ayda bir ölçüm yapalım. Çok çok önemli. Tartı belki bize eksi söylemeyecek ama vücutta incelme olacak. Asıl mutlu olmamız gereken şey de bu. Her ay düzenli ölçer durumumuzu kontrol ederiz
- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- 518
Daha fikirler çok. Mesela 2 haftada bir 1 gün ortak detoks günü yaparız. Grupcak vücuttaki ödemden pislikten arınırız fikirler daha gelirBu da süper fikirmiş miucan. .
Omuz göğüs bel basen kol ve üst bacakÖlçüleri nerelerden alalım.. Göğüs bel kalça yeter bence..
- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- 518
- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- 518
Bunu bende düşündüm :))Daha fikirler çok. Mesela 2 haftada bir 1 gün ortak detoks günü yaparız. Grupcak vücuttaki ödemden pislikten arınırız fikirler daha gelir
- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- 518
Kız benimkiyle kim uğraşacak.. dur bi sabah ölçü alim..Omuz göğüs bel basen kol ve üst bacak
Harika fikir bebişim 1. İçin de ekstra spor ödül puanları ve küçük bir kaçamak ödülü hepsinin karşılığı olur hem ödül hem ceza.@MiuLego şimdi kendi aramızda yarışacaz ya sonuncu olan o haftanın bütün angarya işlerini yapsın bence. . Liste hazırlama. . Sporları düzene koyma. . Spor puanlarını hesaplama falan...
Hafta içi yapılan kaçamakların cezası da olacak->spor başka da sizler söylediğinizde her fikri konuşur yaparız
Valla artık birileri yardım etcek sana tek başına yapamazsınKız benimkiyle kim uğraşacak.. dur bi sabah ölçü alim..
Artık kafalar bile aynı çalışıyorBunu bende düşündüm :))