Ohhhhj aynen bunlarsız asla olmazSemizotu
Yoğurt
Yeşil mercimek
Türk Kahvesi
Harika spor akşam aşırı hafif daha ne olsun maşallahlık menüMenümü vereyim
Sabah türk kahvesi 1 hurma 5 badem
Kahvalti_öğle: 2 yum omlet
5 zeytin domates salatalık
2 dilim.ekmek
1 bardak süt
Akşam 17.00: türk.kahvesi 1 hurma 5 badem
Bitki çayı maden suyu
Spor 1.5 saat yürüyüş = 10.000 adım
En svediğimYaşasın açlık
Tamam canlar yarın güne kendimizden bahsederek başlayalımBuarada @MiuLego kendinden bahsetsene hepimiz bahsedelim
Sensin ŞİŞKO! Grubunun Fit/Fit Olma yolunda İlerleyen Hatunları
İşte geldik başlıyoruz. Bize kilolu diyen gözlerle bakanlara kocaman bir “Sensin ŞİŞKO!” dediğimiz günleri görebilmek için kilo verme yoluna adım atıyoruz. Beraber bol eksiler görüp, tartıyla aşk yaşamaya var mısınız?
Hadi bakalım start verilsin.
Kurallarımız aşağıdaki gibi:
Her gün akşam saatlerinde o günün menüsü toplu halde yazılacak.
Örnek:
Kahvaltı 08:00
….
Ara 10:30 ….
Öğle 13:00
…..
Ara 15:00 ….
Akşam 18:30
…
Su: … lt
Spor:….
Akşam yemeği saatimiz en en en geç 20:00 dır. O saatten sonra ağza fermuar çekilecek.
Su miktarı günlük minimum 2.5 lt olacak.
Mümkün olduğunca her gün spor yapılacak.
En önemli kısım: BOL KATILIMLI olunacak. Ne kadar çok girer sohbete muhabbete dahil olursak o kadar motive olup kiloları başımızdan def edebiliriz.
Her Cuma kilo bildirim günüdür. Cuma en geç saat 12:00’ye kadar kilo bildirimi yapmak zorunludur.
Her pazartesi Tartı Kontrol günüdür. Her Pazartesi en geç saat 12:00’ye kadar
Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Fark
şeklinde kilo bildirimi yapılacaktır.
Mümkün olduğunca kurallara uyalım, aktif bol sohbetli, destekli-köstekli, itişli-kakışlı, rakipli-ortili, eğlenceli mi eğlenceli bir grup olalım.
Kilo verme serüvenimizde bol eğlenceler.
Üyeler:
1. @MiuLego
2. @tevafuk55
3.hippotalamus
4. @Sily
5. @eylul7158eylul
Beraber zayıflayalım diyenler varsa buyursunlar
Spor Puanları (Eklenecek kısa süre sonra)
Marselindacığımanaaa kızlar noluoo takım dagilio mu
Tamam yarın ben hikayemi anlatırım :)) 30 kilo olsun başarı öyküleri diye konu bile açıcam
Yakışıııır ve o günler yakın hippoşumTamam yarın ben hikayemi anlatırım :)) 30 kilo olsun başarı öyküleri diye konu bile açıcam
Bu da süper fikirmiş miucan. .Bu arada kızlar bu cuma vücut ölçülerimizi de alalım 1. Sayfaya ekleyelim. Ayda bir ölçüm yapalım. Çok çok önemli. Tartı belki bize eksi söylemeyecek ama vücutta incelme olacak. Asıl mutlu olmamız gereken şey de bu. Her ay düzenli ölçer durumumuzu kontrol ederiz
Bu da süper fikirmiş miucan. .
Omuz göğüs bel basen kol ve üst bacakÖlçüleri nerelerden alalım.. Göğüs bel kalça yeter bence..
Bunu bende düşündüm :))Daha fikirler çok. Mesela 2 haftada bir 1 gün ortak detoks günü yaparız. Grupcak vücuttaki ödemden pislikten arınırız fikirler daha gelir
Kız benimkiyle kim uğraşacak.. dur bi sabah ölçü alim..Omuz göğüs bel basen kol ve üst bacak
Harika fikir bebişim 1. İçin de ekstra spor ödül puanları ve küçük bir kaçamak ödülü@MiuLego şimdi kendi aramızda yarışacaz ya sonuncu olan o haftanın bütün angarya işlerini yapsın bence. . Liste hazırlama. . Sporları düzene koyma. . Spor puanlarını hesaplama falan...
Valla artık birileri yardım etcek sana tek başına yapamazsınKız benimkiyle kim uğraşacak.. dur bi sabah ölçü alim..
Bunu bende düşündüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?