Sensin ŞİŞKO

Harika spor akşam aşırı hafif daha ne olsun maşallahlık menü

Bugün erkenciyim yatayım erkenden
Spor salonuna yazılıyorum kızlaaar artık her akşam spor salonundayım inşallah.

Önce kardiyosonra biraz kas yapıcı antrenman.

Bu arada yüksek lisansa da başvurdum ben "antrenman ve hareket bilimleri" programına. Kabul olursa Allaaaahhhh miu nuz star bebeklerim

anaaa kızlar noluoo takım dagilio mu

anaaa kızlar noluoo takım dagilio mu
Marselindacığım
Bu diyet günlüğü kuzum. Biz takımda değiliz ya artık buradan kendimizi motive edelim devam edelim dedik. Takımlar arası yarış yok kendi aramızda yarışacağız bizim diyet günlüğümüz olsun dedik

Var mı eksiler tartı bildirimin neydi bugün? Haberler sende sen söyle

Bu arada kızlar bu cuma vücut ölçülerimizi de alalım 1. Sayfaya ekleyelim. Ayda bir ölçüm yapalım. Çok çok önemli. Tartı belki bize eksi söylemeyecek ama vücutta incelme olacak. Asıl mutlu olmamız gereken şey de bu. Her ay düzenli ölçer durumumuzu kontrol ederiz

Bu da süper fikirmiş miucan. .

@MiuLego şimdi kendi aramızda yarışacaz ya sonuncu olan o haftanın bütün angarya işlerini yapsın bence. . Liste hazırlama. . Sporları düzene koyma. . Spor puanlarını hesaplama falan...

@MiuLego şimdi kendi aramızda yarışacaz ya sonuncu olan o haftanın bütün angarya işlerini yapsın bence. . Liste hazırlama. . Sporları düzene koyma. . Spor puanlarını hesaplama falan...
Harika fikir bebişim 1. İçin de ekstra spor ödül puanları ve küçük bir kaçamak ödülü hepsinin karşılığı olur hem ödül hem ceza.

Hafta içi yapılan kaçamakların cezası da olacak->spor başka da sizler söylediğinizde her fikri konuşur yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…