Bunu ben de yapmıştım bir zamanlar Allah'ın cezaları bir de gülerek yapıyolar videoda ben kan ter içinde canım çıkmıştı ter akmayan yerim kalmadıydı kabus gibiydi o günler hatırlamak istemiyorumBu videonun
Warm up ve cardio kickboxing kismini yaptim..
Warm up kismi asiri yorucu, icerisinde ne ararsan var =( bacaklarimin ic kismi yandi resmen..
kız birim kahvaltısı yapacaktık söz vermiştim öğlede arkadaş geldi yemek ısmarla dedi ne deseydim hadi salata mı yiyelim deseydimKilo bildirimi yapmıyosun tamam ama bi de niye yiyosun yaaaaaa
Hepsine de bahanesi hazırkız birim kahvaltısı yapacaktık söz vermiştim öğlede arkadaş geldi yemek ısmarla dedi ne deseydim hadi salata mı yiyelim deseydimhemen oklava
aaa ilk kardiyoyu miu ile yapmıştık ben 22. dk yamulmuştumBugunluk sporumu yaptim ♡
Bu videonun
Warm up ve cardio kickboxing kismini yaptim..
Warm up kismi asiri yorucu, icerisinde ne ararsan var =( bacaklarimin ic kismi yandi resmen..
Bu videonun hepsini yaptim..
Karin bolgesine yonelik ozel hareketler..
Of bugun sivi besleniyorum diye midir nedir gozlerim kararir gibi oldu.. =(
haftaya seninim bebemHepsine de bahanesi hazıramma bu hafta geçecek elime düşeceeeesiiiiiiiinnnnn
tabi canım ödemmmNe yedinki acaba bende kac gündür bol kalorili kahvaltilar öğle yemekleri amaaaa vericiz kilolalarionlar kilo değil zaten ödem
ben de 27 dk mıydı ayyyy hafızadan silmişimaaa ilk kardiyoyu miu ile yapmıştık ben 22. dk yamulmuştum
yeah işte bu inci benim olacaaakkkkkkkkkkkkkkk puahahahah istemsizce bu film sahnesi geldi aklımahaftaya seninim bebem
Hem sivi beslenip hem bu sporumu yapiyosun
vay vaay vaaaaaaaaaaaayacayip hırslandım şimdi ben de aşırı sporlar yapacaaaaam
saat geç olmadan birşeyler ye yaaaaaa
tabi kararır hiçbirşey yemeden o kadar spor yüklenme. Kasların ericek
Aynen ... miucum spor ne yaacaksin senin gibi yapmaya caliscamtabi canım ödemmmveririz kız artık kilo vermeden hiç korkmuyorum verebileceğimi artık biliyorum
oh ben rahatladım sen bişey yiyinceDayanamadim
Domates salatalik biber yedim simdi daha iyiyim ♡
Ay yok bir daha asla kahvaltimi su ile gecistirmem
Dayanabilirim diye dusunmustum, sicak havada olmuyor o is =(
bölgesel yapcam bi de eliptik bisiklet falan. Evde olsam bir leslie bir jillian yapardım amaAynen ... miucum spor ne yaacaksin senin gibi yapmaya caliscam
ben de 27 dk mıydı ayyyy hafızadan silmişim
yeah işte bu inci benim olacaaakkkkkkkkkkkkkkk puahahahah istemsizce bu film sahnesi geldi aklıma
Bunu ben de yapmıştım bir zamanlar Allah'ın cezaları bir de gülerek yapıyolar videoda ben kan ter içinde canım çıkmıştı ter akmayan yerim kalmadıydı kabus gibiydi o günler hatırlamak istemiyorum
Senin sozunu dinleyecegim bundan sonra kaptanim ♡oh ben rahatladım sen bişey yiyince
bölgesel yapcam bi de eliptik bisiklet falan. Evde olsam bir leslie bir jillian yapardım ama
nefret ediyorum onlardan full makyajlı bir gram ter var suratlarında makyajları bile akmıyor. Ben makyajlı yaptıydım zombiye döndüm sonra terden tüm yüzüm simsiyah olmuş rimel kalem akmış hep.. hahahaha. onlar dinlenip dinlenip yapıyor kiHic terleyip, kizarmiyorlar dimi
Kadin yaparken konusuyor bir de..
Ben ilk yaptigimda nefes nefese kaldim
Cok tempoluyduu
Ama simdi nefesimi kontrol edebiliyorum zorlanmiyorum =)
Yemeksiz olmaz dinle beniSenin sozunu dinleyecegim bundan sonra kaptanim ♡
Jilianda yaptim 2 sene once, jilianla tanismamiz pek iyi olmado ertesi gun adim atamadim o kadin beni aşar ahahahahanefret ediyorum onlardan full makyajlı bir gram ter var suratlarında makyajları bile akmıyor. Ben makyajlı yaptıydım zombiye döndüm sonra terden tüm yüzüm simsiyah olmuş rimel kalem akmış hep.. hahahaha. onlar dinlenip dinlenip yapıyor ki
Şaka maka ben de 2. de dk yı da daha fazla yaptım daha az yoruldum da ama yine de ölümcül ya jillian daha iyi bunlardan.
Yemeksiz olmaz dinle beni
beraber akşam jillian patlatalım mı marga
nefret ediyorum onlardan full makyajlı bir gram ter var suratlarında makyajları bile akmıyor. Ben makyajlı yaptıydım zombiye döndüm sonra terden tüm yüzüm simsiyah olmuş rimel kalem akmış hep.. hahahaha. onlar dinlenip dinlenip yapıyor ki
Şaka maka ben de 2. de dk yı da daha fazla yaptım daha az yoruldum da ama yine de ölümcül ya jillian daha iyi bunlardan.
Yemeksiz olmaz dinle beni
beraber akşam jillian patlatalım mı marga
ya sen hurma mı yidin kahvenin yanında sen benim minnoşum musun yaaaaaaBende kahvemi içtim bi hurma ile.. 1 mil leslieye başlamıştım. . 14.dakkada uyandı benim bebek.. yoksa 1 mil daha yapacaktım. Son dkkasıno bebek kucağımda tamamladım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?