• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

@MiuLego kiz ben seni silmiş miyim ay :D hic farkinda degilim .. Huy Meselesi Huy Meselesi canim dünden beri giremedim senin o uzzzuuuuuun mesaji okuyunca kafam allak bullak oldu ay :D kizlar bu arada bir saat bisiklet sürdüm, 1 mil leslie happy yaptim, kahvaltida da manydonoz soda limon karışımı ictim, peynir maydonoz domates salatalik açık sekersiz cay, bir fincan sekersiz turk kahvesi ve simdiye kadar 2 lt su içtim .. emoji kullanamiyorum neden emoji kullanamaiyorum duygularimi nasil ifade etcem ben ya ühüüüü :D

@MiuLego kiz ben seni silmiş miyim ay :KK70: hic farkinda degilim .. Huy Meselesi Huy Meselesi canim dünden beri giremedim senin o uzzzuuuuuun mesaji okuyunca kafam allak bullak oldu ay :KK70: kizlar bu arada bir saat bisiklet sürdüm, 1 mil leslie happy yaptim, kahvaltida da manydonoz soda limon karışımı ictim, peynir maydonoz domates salatalik açık sekersiz cay, bir fincan sekersiz turk kahvesi ve simdiye kadar 2 lt su içtim .. emoji kullanamiyorum neden emoji kullanamaiyorum duygularimi nasil ifade etcem ben ya ühüüüü :KK70:
Ooooo güne hızlı başlamışsın kuzum akşam çooook spor yapmam lazım seni geçmek için:KK17:

ben konuşurum tatlım sporu da yapmışşsın ohhhh yansın kaloriler :rapci:ben çok güzel bir kahvaltı ve üstüne de cok güzel bir öğle yemeği yedim:KK17: akşam artık yemem:KK43:
Ne yedinki acaba bende kac gündür bol kalorili kahvaltilar öğle yemekleri amaaaa vericiz kilolalari :KK71::KK71: onlar kilo değil zaten ödem :KK8::KK75:

Bugunluk sporumu yaptim ♡

Bu videonun
Warm up ve cardio kickboxing kismini yaptim..
Warm up kismi asiri yorucu, icerisinde ne ararsan var =( bacaklarimin ic kismi yandi resmen..

Bu videonun hepsini yaptim..
Karin bolgesine yonelik ozel hareketler..

Of bugun sivi besleniyorum diye midir nedir gozlerim kararir gibi oldu.. =(

@MiuLego kiz ben seni silmiş miyim ay :KK70: hic farkinda degilim .. Huy Meselesi Huy Meselesi canim dünden beri giremedim senin o uzzzuuuuuun mesaji okuyunca kafam allak bullak oldu ay :KK70: kizlar bu arada bir saat bisiklet sürdüm, 1 mil leslie happy yaptim, kahvaltida da manydonoz soda limon karışımı ictim, peynir maydonoz domates salatalik açık sekersiz cay, bir fincan sekersiz turk kahvesi ve simdiye kadar 2 lt su içtim .. emoji kullanamiyorum neden emoji kullanamaiyorum duygularimi nasil ifade etcem ben ya ühüüüü :KK70:
Supersin bebegim ♡
Ay sormayin, halbuki son mesaji kopyalamistim hepsi nasil geldi bende anlamadim :D

Bu videonun
Wurm up ve cardio kickboxing kismini yaptim..
Wurm up kismi asiri yorucu, icerisinde ne ararsan var =( bacaklarimin ic kismi yandi resmen..

Hem sivi beslenip hem bu sporumu yapiyosun :KK9::KK9:

Bu videonun
Warm up ve cardio kickboxing kismini yaptim..
Warm up kismi asiri yorucu, icerisinde ne ararsan var =( bacaklarimin ic kismi yandi resmen..

vay vaay vaaaaaaaaaaaay :KK9:acayip hırslandım şimdi ben de aşırı sporlar yapacaaaaam
Biraz oyle oldu =(
saat geç olmadan birşeyler ye yaaaaaa:mad:
tabi kararır hiçbirşey yemeden o kadar spor yüklenme. Kasların ericek :KK62:

Back