- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
İnşallahVerirsin canim benim, diyet ve spora disiplinli sekilde devam ettikten sonra verirsin hayirlisiyla..
Diyet diyince insanin gozu korkuyor bazen..
Yedigine ictigine dikkat etmek desek daha iyi olur =)
oooo sporda erkencisin. Akşam menü verilcekağza giren herşeye dikkaaaatttttttttt
Canım bugün başladık. Yediğini içtiğini not et akşam menü vereceğiz ona göre. Boooolllllllllll su iç unutma :)
Afiyet olsun ♡ guzel kahvalti..Kızlar bende kahvaltımı yapıyorum. .. biberli yumurta, peynir, domates salatalık taze nane,1 dilim tr ekmek ve çay.. akşama toplu yazarım.. oğlum uyursa spor da yapıcam inşallah. .
Saol cnm.. sadece sıvı ile beslenmek nasıl olacak?? Çorba falan mı??Afiyet olsun ♡ guzel kahvalti..
Saol cnm.. sadece sıvı ile beslenmek nasıl olacak?? Çorba falan mı??
kız içime mi doğdu yoksa su içmek değil de kaçamak yaptın onu mu tahmin ettim fark etmedenPsikolojimi bozdun ahahahaha su iciyorum yarìyor hesabina dondu bu olay hahahaha
Yerim ben seni ♡
ooooo afiyet olsun güz<el menü sporla da çok şık durur kombini beğendimKızlar bende kahvaltımı yapıyorum. .. biberli yumurta, peynir, domates salatalık taze nane,1 dilim tr ekmek ve çay.. akşama toplu yazarım.. oğlum uyursa spor da yapıcam inşallah. .
Ne demek sıvıdan başka bir şey girmeyecekBugun meyve haric sividan baska bir sey girmeyecek agzimdan..
Aksamlari karin egzersizi yapiyorum sadece, geri kalan spor egzersizlerimi -500 kalori yakan hareketleride gunduz yapiyordum, yapmayada devam edecegim..
Yanaklarim kipkirmizi oluyor spor sonrasinda ayaklarim beni eve zor tasiyor ama olsun ahahahah
kız içime mi doğdu yoksa su içmek değil de kaçamak yaptın onu mu tahmin ettim fark etmeden
ooooo afiyet olsun güz<el menü sporla da çok şık durur kombini beğendim
Ne demek sıvıdan başka bir şey girmeyecek
Spor sonrası protein alımı?
Aç kalma yağ yakamazsın o zaman o kadar spor yapıyorsun boşa gitmesin. Süt muz yoğurt salata sebze yemeği birşeyler olsun menünde marga
ben 1.5 lt devirdim su ohhhhhhh5 dakika once , buyuk bardak ile su ictim.
Kahvaltıyi bu sekilde gecirdim =)
Su icmekle aram yok, kaptanimiz bol su icin diyor, benim sindirme problemim var zaten, doktorumda bol su ic demisti..
Bol bol su icecegim artik
Evet aksamada corba icecegim..
Bugun biter mi dersin
hissettim bakDun kofte yerken , bir iki catal pilavdan aldim, pismanim
Dunu telafi edecegim, seninde gozunden bir sey kacmiyor ha
kız içime mi doğdu yoksa su içmek değil de kaçamak yaptın onu mu tahmin ettim fark etmeden
ooooo afiyet olsun güz<el menü sporla da çok şık durur kombini beğendim
Ne demek sıvıdan başka bir şey girmeyecek
Spor sonrası protein alımı?
Aç kalma yağ yakamazsın o zaman o kadar spor yapıyorsun boşa gitmesin. Süt muz yoğurt salata sebze yemeği birşeyler olsun menünde marga
Tamam o zaman bugün senin detoks gibi olmuş.Meyve koydum ara ogun olarak
Tatlim ben, sivi tukettigimde aciktigimi hic hissetmiyorum :/
Tabi hep boyle devam etmeyecek..
Bugunluk boyle
Dun pilavdan biraz yemeyeydim iyiydi
Yarasin mium ♡ben 1.5 lt devirdim su ohhhhhhh
Hemeeen menü veriyorum. Öğlen tavuklu (ya da peynirli ya da etli) salata ayran, akşam da çorba biraz yoğurt biraz salata, Spor sonrası da 1 bardak süt
Böyle olursa gün çok güzel biter, vücudu kıtlık moduna sokma
Bir de sabah öğünü yapmazsan metabolizma çalışmaya başlamaz şuan saatler boşa geçiyor vücut yağ yakmıyor hemen ağzına birşeyler at en sağlıklısından
yeaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhYarasin mium ♡
Ben telefonu sarjza takayim,
Spora hazirlik, ben hazirlanana kadar telefon sarjz olsun..
Spordan sonra bildirim yapmaya gelicem..
Opuldunuzz
Uyur belki hadi inşallah uyur.Oğlumu uyutabilirsem spor yapıcam ya.. bu aralar huysuz azcık ya.. Cenaze evine de gidemedim bugün. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?