Sensin ŞİŞKO

@MiuLego kiz ben seni silmiş miyim ay hic farkinda degilim .. Huy Meselesi canim dünden beri giremedim senin o uzzzuuuuuun mesaji okuyunca kafam allak bullak oldu ay kizlar bu arada bir saat bisiklet sürdüm, 1 mil leslie happy yaptim, kahvaltida da manydonoz soda limon karışımı ictim, peynir maydonoz domates salatalik açık sekersiz cay, bir fincan sekersiz turk kahvesi ve simdiye kadar 2 lt su içtim .. emoji kullanamiyorum neden emoji kullanamaiyorum duygularimi nasil ifade etcem ben ya ühüüüü

Ooooo güne hızlı başlamışsın kuzum akşam çooook spor yapmam lazım seni geçmek için

ben konuşurum tatlım sporu da yapmışşsın ohhhh yansın kaloriler ben çok güzel bir kahvaltı ve üstüne de cok güzel bir öğle yemeği yedim akşam artık yemem
Ne yedinki acaba bende kac gündür bol kalorili kahvaltilar öğle yemekleri amaaaa vericiz kilolalari onlar kilo değil zaten ödem

Bugunluk sporumu yaptim ♡

Bu videonun
Warm up ve cardio kickboxing kismini yaptim..
Warm up kismi asiri yorucu, icerisinde ne ararsan var =( bacaklarimin ic kismi yandi resmen..

Bu videonun hepsini yaptim..
Karin bolgesine yonelik ozel hareketler..

Of bugun sivi besleniyorum diye midir nedir gozlerim kararir gibi oldu.. =(

Supersin bebegim ♡
Ay sormayin, halbuki son mesaji kopyalamistim hepsi nasil geldi bende anlamadim

Hem sivi beslenip hem bu sporumu yapiyosun

vay vaay vaaaaaaaaaaaay acayip hırslandım şimdi ben de aşırı sporlar yapacaaaaam
Biraz oyle oldu =(
saat geç olmadan birşeyler ye yaaaaaa
tabi kararır hiçbirşey yemeden o kadar spor yüklenme. Kasların ericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…