Ooooo güne hızlı başlamışsın kuzum akşam çooook spor yapmam lazım seni geçmek için@MiuLego kiz ben seni silmiş miyim ayhic farkinda degilim .. Huy Meselesi canim dünden beri giremedim senin o uzzzuuuuuun mesaji okuyunca kafam allak bullak oldu ay kizlar bu arada bir saat bisiklet sürdüm, 1 mil leslie happy yaptim, kahvaltida da manydonoz soda limon karışımı ictim, peynir maydonoz domates salatalik açık sekersiz cay, bir fincan sekersiz turk kahvesi ve simdiye kadar 2 lt su içtim .. emoji kullanamiyorum neden emoji kullanamaiyorum duygularimi nasil ifade etcem ben ya ühüüüü
ben konuşurum tatlım sporu da yapmışşsın ohhhh yansın kalorilerNidin kimsi binimli kinismiyir
Okuyom okumaz mıyımYazıyo ya tabloda sen geçmişi okumuyomusun
Ne yedinki acaba bende kac gündür bol kalorili kahvaltilar öğle yemekleri amaaaa vericiz kilolalariben konuşurum tatlım sporu da yapmışşsın ohhhh yansın kalorilerben çok güzel bir kahvaltı ve üstüne de cok güzel bir öğle yemeği yedim akşam artık yemem
ben konuşurum tatlım sporu da yapmışşsın ohhhh yansın kalorilerben çok güzel bir kahvaltı ve üstüne de cok güzel bir öğle yemeği yedim akşam artık yemem
Hahahaha hadi ordan sessizce geçmişe dönüp okuyup cevap yazmacalarOkuyom okumaz mıyım64 kilo hemde kimsi kinismiyinci yesillik olsun geyik yapim diye seyettimdi
Supersin bebegim ♡@MiuLego kiz ben seni silmiş miyim ayhic farkinda degilim .. Huy Meselesi canim dünden beri giremedim senin o uzzzuuuuuun mesaji okuyunca kafam allak bullak oldu ay kizlar bu arada bir saat bisiklet sürdüm, 1 mil leslie happy yaptim, kahvaltida da manydonoz soda limon karışımı ictim, peynir maydonoz domates salatalik açık sekersiz cay, bir fincan sekersiz turk kahvesi ve simdiye kadar 2 lt su içtim .. emoji kullanamiyorum neden emoji kullanamaiyorum duygularimi nasil ifade etcem ben ya ühüüüü
AhahahaHahahaha hadi ordan sessizce geçmişe dönüp okuyup cevap yazmacalar
Biraz oyle oldu =(Tamam o zaman bugün senin detoks gibi olmuş.
Basiniz sagolsun canimOğlumu uyutabilirsem spor yapıcam ya.. bu aralar huysuz azcık ya.. Cenaze evine de gidemedim bugün. .
Hem sivi beslenip hem bu sporumu yapiyosunBugunluk sporumu yaptim ♡
Bu videonun
Wurm up ve cardio kickboxing kismini yaptim..
Wurm up kismi asiri yorucu, icerisinde ne ararsan var =( bacaklarimin ic kismi yandi resmen..
Bu videonun hepsini yaptim..
Karin bolgesine yonelik ozel hareketler..
Of bugun sivi besleniyorum diye midir nedir gozlerim kararir gibi oldu.. =(
vay vaay vaaaaaaaaaaaayBugunluk sporumu yaptim ♡
Bu videonun
Warm up ve cardio kickboxing kismini yaptim..
Warm up kismi asiri yorucu, icerisinde ne ararsan var =( bacaklarimin ic kismi yandi resmen..
Bu videonun hepsini yaptim..
Karin bolgesine yonelik ozel hareketler..
Of bugun sivi besleniyorum diye midir nedir gozlerim kararir gibi oldu.. =(
saat geç olmadan birşeyler ye yaaaaaaBiraz oyle oldu =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?