• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

oooo sporda erkencisin. Akşam menü verilcek :63:ağza giren herşeye dikkaaaatttttttttt:dondurma:

Canım bugün başladık. Yediğini içtiğini not et akşam menü vereceğiz ona göre. Boooolllllllllll su iç unutma :)

Bugun meyve haric sividan baska bir sey girmeyecek agzimdan.. :-)
Aksamlari karin egzersizi yapiyorum sadece, geri kalan spor egzersizlerimi -500 kalori yakan hareketleride gunduz yapiyordum, yapmayada devam edecegim..
Yanaklarim kipkirmizi oluyor spor sonrasinda ayaklarim beni eve zor tasiyor ama olsun ahahahah

Saol cnm.. sadece sıvı ile beslenmek nasıl olacak?? Çorba falan mı??

5 dakika once , buyuk bardak ile su ictim.
Kahvaltıyi bu sekilde gecirdim =)
Su icmekle aram yok, kaptanimiz bol su icin diyor, benim sindirme problemim var zaten, doktorumda bol su ic demisti..
Bol bol su icecegim artik :D
Evet aksamada corba icecegim..
Bugun biter mi dersin :D

Psikolojimi bozdun ahahahaha su iciyorum yarìyor hesabina dondu bu olay hahahaha
Yerim ben seni ♡
kız içime mi doğdu yoksa su içmek değil de kaçamak yaptın onu mu tahmin ettim fark etmeden :sinirli:

:KK70:
Kızlar bende kahvaltımı yapıyorum. .. biberli yumurta, peynir, domates salatalık taze nane,1 dilim tr ekmek ve çay.. akşama toplu yazarım.. oğlum uyursa spor da yapıcam inşallah. .
ooooo afiyet olsun güz<el menü sporla da çok şık durur kombini beğendim:KK73:
Bugun meyve haric sividan baska bir sey girmeyecek agzimdan.. :-)
Aksamlari karin egzersizi yapiyorum sadece, geri kalan spor egzersizlerimi -500 kalori yakan hareketleride gunduz yapiyordum, yapmayada devam edecegim..
Yanaklarim kipkirmizi oluyor spor sonrasinda ayaklarim beni eve zor tasiyor ama olsun ahahahah
Ne demek sıvıdan başka bir şey girmeyecek:KK57:

Spor sonrası protein alımı?
Aç kalma yağ yakamazsın o zaman o kadar spor yapıyorsun boşa gitmesin. Süt muz yoğurt salata sebze yemeği birşeyler olsun menünde marga

kız içime mi doğdu yoksa su içmek değil de kaçamak yaptın onu mu tahmin ettim fark etmeden :sinirli:

Aç kalma yağ yakamazsın o zaman o kadar spor yapıyorsun boşa gitmesin. Süt muz yoğurt salata sebze yemeği birşeyler olsun menünde marga

Dun kofte yerken , bir iki catal pilavdan aldim, pismanim :D
Dunu telafi edecegim, seninde gozunden bir sey kacmiyor ha :D

5 dakika once , buyuk bardak ile su ictim.
Kahvaltıyi bu sekilde gecirdim =)
Su icmekle aram yok, kaptanimiz bol su icin diyor, benim sindirme problemim var zaten, doktorumda bol su ic demisti..
Bol bol su icecegim artik :KK70:
Evet aksamada corba icecegim..
Bugun biter mi dersin :KK70:
ben 1.5 lt devirdim su ohhhhhhh:21:

Hemeeen menü veriyorum. Öğlen tavuklu (ya da peynirli ya da etli) salata ayran, akşam da çorba biraz yoğurt biraz salata, Spor sonrası da 1 bardak süt :KK59:

Böyle olursa gün çok güzel biter, vücudu kıtlık moduna sokma:KK28:

Bir de sabah öğünü yapmazsan metabolizma çalışmaya başlamaz şuan saatler boşa geçiyor vücut yağ yakmıyor hemen ağzına birşeyler at en sağlıklısından:p

Meyve koydum ara ogun olarak (:
Tatlim ben, sivi tukettigimde aciktigimi hic hissetmiyorum :/
Tabi hep boyle devam etmeyecek..
Bugunluk boyle
Dun pilavdan biraz yemeyeydim iyiydi :(

ben 1.5 lt devirdim su ohhhhhhh:21:

Hemeeen menü veriyorum. Öğlen tavuklu (ya da peynirli ya da etli) salata ayran, akşam da çorba biraz yoğurt biraz salata, Spor sonrası da 1 bardak süt :KK59:

Böyle olursa gün çok güzel biter, vücudu kıtlık moduna sokma:KK28:

Bir de sabah öğünü yapmazsan metabolizma çalışmaya başlamaz şuan saatler boşa geçiyor vücut yağ yakmıyor hemen ağzına birşeyler at en sağlıklısından:p
Yarasin mium ♡
Ben telefonu sarjza takayim,
Spora hazirlik, ben hazirlanana kadar telefon sarjz olsun..
Spordan sonra bildirim yapmaya gelicem..
Opuldunuzz

Yarasin mium ♡
Ben telefonu sarjza takayim,
Spora hazirlik, ben hazirlanana kadar telefon sarjz olsun..
Spordan sonra bildirim yapmaya gelicem..
Opuldunuzz
yeaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
gel de spordan sonra puanlarını hesaplayalım bakalım kaç point toplamış olcan sayarak yap not et unutma.
Gerçi Miu yu geçmen imkansız ama olsun:KK59:

:KK60:

Back