- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Cnm msjı alıntıla.. quete leri sil adının karşısına yazcanim ben 71.1 kiloyum
İnş cnm yaa.. bayrama 7leri görmem lazım. . Bugünde erken kalktım ama hemen kahvaltı yapmadım.. sonra doymuyorum ya..
Kilo bildirimi :83.6Su içelim bol boolllllll
hahahahaha ortalık çorba olmuş harikaaaaa çıldırdımSon mesaji kopyaliyorum diye neyi kopyalamisim ben boyle hahahaha
Tamam canım ekledim benKilo bildirimi :83.6
Nicin kilo almis seklimi yazdin benim hahahahahah****14 AĞUSTOS PAZARTESİ KİLO BİLDİRİMİ****
@MiuLego (57.2)
tevafuk55 (
hippotalamus (82.8)
Sily (64.2)
eylul7158eylul (61.0)
@Zms kaya (71.1)
K kahve kitap ve ben (83.6)
EKMEK86 (
Huy Meselesi (55.6)
Scss2016 (
@inciakis izinli:)
Kızlar son mesajdan alıntı yaparak eklemelerimizi yapalım
Düzelttim ay ben de sonradan fark ettimNicin kilo almis seklimi yazdin benim hahahahahah
hahahahaha ortalık çorba olmuş harikaaaaa çıldırdım
Düzenledim canım ben.
Güne bomba gibi başladım kendimi diyete yeni haftaya çok hazır hissediyorum. Sürekli su içiyorum wc ile baya haşır neşiriz bu yüzdensen nasılsın?
Artık kilo vermem lazım gidişat hiç iyi değilTamam canım ekledim ben
Psikolojimi bozdun ahahahaha su iciyorum yarìyor hesabina dondu bu olay hahahahaDüzelttim ay ben de sonradan fark ettimkilonu mu kıskandım naptım acaba
oooo sporda erkencisin. Akşam menü verilcekIyi bir uyku cektim dun gece..
Bu yuzden olsa gerek kendimi bende bugun iyi hissediyorum..
Ayildiktan sonra spora gidecegim =)
Canım bugün başladık. Yediğini içtiğini not et akşam menü vereceğiz ona göre. Boooolllllllllll su iç unutma :)Artık kilo vermem lazım gidişat hiç iyi değil
Verirsin canim benim, diyet ve spora disiplinli sekilde devam ettikten sonra verirsin hayirlisiyla..Artık kilo vermem lazım gidişat hiç iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?