- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Hoşgeldin cnm. . Tam zamanında.. bebeğim 6 aylık olunca başladım bende..Başlangıç 84 Hedef : 63 Boy: 170 6 aylık bi oğlum var emziriyorum bende varım
Aa geri mi geldin kız?? Hoşgeldin :))Bende katılabilir miyim
İnşallah evliyim canımOooo süper verilecek kilolar var. 1. Sayfa kurallarını okudun dimi:)
Akşam menünü yazarak başla hep aramızda ol inşallah verir kurtuluruz kilolarda. Bekar mısın?
Evet canım ama eşim bilmiyorAa geri mi geldin kız?? Hoşgeldin :))
Hoş bulduk canımHoş geldin
Hoş geldin canım
Hahahaha
Aman eşler bilmeyiversin boşver :) olayı bilmiyom ama eşlerin de herşeyden haberi olmayıversinEvet canım ama eşim bilmiyor
Ben başladım kiiKızlar pazartesi tam anlamıyla başlamaya hazır mıyızzzz? Pazartesi spor puanları tablosunu da eklicemmmmm sporlarda da yarışıcazzzz
O zmn adını değiştir bari kahveEvet canım ama eşim bilmiyor
Ben başladım kii
Şu an kabak yemeği ile semizotlu yoğurt yiyorum :))Sen başlıcaksın tabiki akşam örnek menü bekliyorız senden
mezuram yokCuma da tartındığımızda başlangıç kiloları boy hedef kilo tablosuna giricem herkesi gruptakihee bi de cuma vücut ölçüleri almayı unutmuyoruz kızlar
Mezurayla
Omuz
Kollar sağ ve sol
Bel
Basen
Üst bacaklar sağ ve sol
mezuram yokCuma da tartındığımızda başlangıç kiloları boy hedef kilo tablosuna giricem herkesi gruptakihee bi de cuma vücut ölçüleri almayı unutmuyoruz kızlar
Mezurayla
Omuz
Kollar sağ ve sol
Bel
Basen
Üst bacaklar sağ ve sol
Bi bi milyoncuda bile var 2 tl.. al bi tane..mezuram yok
eşim haftalık alınca isteyeyimBi bi milyoncuda bile var 2 tl.. al bi tane..
Adın hayırlı olsun şekereşim haftalık alınca isteyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?