- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Canım yediğin saate bağlı.. mesela sabah 8 de yersen 12 1 gibi öğlen yemeği yersin tabi.. mesela dünden kalan yemeğin olur.. atıyorum küçük bi tabak türlü ve bi kase yoğurt. . Yada salata, yoğurtlı kereviz.. mesela ben 11 gibi kahvaltı yapıyorum o yüzden öğlen yemek yemem pekbunlari yiyincee oglen yemegide yicez mi :)
You tube dan leslie happy walk 1 mille spora başlıyabilirsin.. şöyle olur. . Kahvaltıdan sonra evi topla.. bi türk kahvesi iç kızını uyut ve 15 dk leslie yap.. öğlede kızına yaptığın çorbadan yada dünden kalan yemekten 1 kase yespor yapmaya calisiyom.canim baklm verebilcem mi :)
mekik cekiyordum .hippm sen bunu denedin mi suan gobusun var mi
Yarısına kadar geldim cnm.. göbek var ama çok değil.. 2çocuk neticede.. ben bacaktan ve basenden kilo alıyorum cnm.. aa bak @MiuLego bitirdi. . Onda şu an göbek yok ama bi sürü spor yaptı soralım. .mekik cekiyordum .hippm sen bunu denedin mi suan gobusun var mi
gunaydiiiin :)Günaydınlar mutlu haftasonları
masaAllah 2 cocuk zor demi :/Yarısına kadar geldim cnm.. göbek var ama çok değil.. 2çocuk neticede.. ben bacaktan ve basenden kilo alıyorum cnm.. aa bak @MiuLego bitirdi. . Onda şu an göbek yok ama bi sürü spor yaptı soralım. .
Günaydın balımGünaydın kizlar çok guzel bir kahvalti yaptim simdi evi toplayip kendimi dışarı aticam
Ben denedim baya iyi oluyor 1 ayı tamamladığında fark oluyor. O sürede kilo da veriyorsan epey gidiyor göbüşmekik cekiyordum .hippm sen bunu denedin mi suan gobusun var mi
bana uymayanyn bi turk kahvesi sewmm :/ bide aksam menuleri bnm kocaya da uymali cok mizmiz herseyi yemez baktim olmuyor bnm menu ayri olur :)zms rainbow kızların dediği gibi canım kahvalto çok önemli ve söylediklerini ye. Yarın öyle kahvaltı dene uzun süre acıkmayacaksın. Kahvaltoda doyana kadar yemek lazım. Yumurta mutlaka olsun
Peynir zeytin domates salatalık yeşillik olsun
Süt içebilirsin
Birkaç ceviz ekleyebilirsin
1 dilim tb ekmek yersin
Oh missss zaten uzun süre acıkmayacaksın. Dinç olacaksın
Bugün menü paylaşanların menüsünde de görürsün zaten pazartesi hepimizin menülerinde kahvaltıları görürsün sağlam olur.
En hafif öğün akşam öğünü olacak. Akşam saatlerine yaklaştıkça hafifleyecek menülerimiz.
Yoğurt ve salata mutlaka öğünlerden birinde olsun akşam ya da öğlen yemeğinde. Boooooolca su.
Ve spordan yarım saat önce mutlaka sade türk kahvesi iç yağ yakımını hızlandırıyor :)
Aklıma şimdilik bunlar geldi
Spor salonu sizin iş yerinde vardı cnm.. neden ihtiyaç duydun merak ettim.. bide havuz falan var mı??zms rainbow kızların dediği gibi canım kahvalto çok önemli ve söylediklerini ye. Yarın öyle kahvaltı dene uzun süre acıkmayacaksın. Kahvaltoda doyana kadar yemek lazım. Yumurta mutlaka olsun
Peynir zeytin domates salatalık yeşillik olsun
Süt içebilirsin
Birkaç ceviz ekleyebilirsin
1 dilim tb ekmek yersin
Oh missss zaten uzun süre acıkmayacaksın. Dinç olacaksın
Bugün menü paylaşanların menüsünde de görürsün zaten pazartesi hepimizin menülerinde kahvaltıları görürsün sağlam olur.
En hafif öğün akşam öğünü olacak. Akşam saatlerine yaklaştıkça hafifleyecek menülerimiz.
Yoğurt ve salata mutlaka öğünlerden birinde olsun akşam ya da öğlen yemeğinde. Boooooolca su.
Ve spordan yarım saat önce mutlaka sade türk kahvesi iç yağ yakımını hızlandırıyor :)
Aklıma şimdilik bunlar geldi
Normal yap yemeği pilav yeme.. çorba ekle.. sen bi kase çorba bi tabak ana yemek salata ve yoğurt. . Ekmek yok bide geçe kalma.. Özellikle perşembe günleribana uymayanyn bi turk kahvesi sewmm :/ bide aksam menuleri bnm kocaya da uymali cok mizmiz herseyi yemez baktim olmuyor bnm menu ayri olur :)
benden bukadar canm ara veercem calismalara :/zms rainbow iki çocuk çok zor.. acele etme diyorum dinlemiyorsun :))
Doğrusu bence.. benimkiler arasında 7 yaş var.. kendi isteğimle şükürbenden bukadar canm ara veercem calismalara :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?