- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.941
- 508
yâşa gore gencim ama ruhen cok yasliyim canmDoğrusu bence.. benimkiler arasında 7 yaş var.. kendi isteğimle şükür büyüğü çok yardım ediyo saolsun. Bide daha çok geçsin cnm :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yâşa gore gencim ama ruhen cok yasliyim canmDoğrusu bence.. benimkiler arasında 7 yaş var.. kendi isteğimle şükür büyüğü çok yardım ediyo saolsun. Bide daha çok geçsin cnm :))
öyle deme cnm.. hepimizin hayatında inişler çıkışlar oluyo. . Vi zayıfla inş.. moralin yerine gelir :))yâşa gore gencim ama ruhen cok yasliyim canm
Kızlar bayramlık cicilerim geldi bi cikardim ay cok dar bu bana olmaz dedim bi giydim super oldu cok mutluyum
Ayyyyy en büyük mutluluk işte bu :))) sen çıtırsın artık herşey olur sanaKızlar bayramlık cicilerim geldi bi cikardim ay cok dar bu bana olmaz dedim bi giydim super oldu cok mutluyum
Merhaba hoşgeldin aramıza :)Başlangıç 84 Hedef : 63 Boy: 170 6 aylık bi oğlum var emziriyorum bende varım
İşyerindeki küçücük hippo canım çok sıkılıyo orda bu büyük salon daha çok alet var ağırlık falan filan var daha rahat edicemSpor salonu sizin iş yerinde vardı cnm.. neden ihtiyaç duydun merak ettim.. bide havuz falan var mı??
Incim bize foto atsanaKızlar bayramlık cicilerim geldi bi cikardim ay cok dar bu bana olmaz dedim bi giydim super oldu cok mutluyum
Sagol miumAyyyyy en büyük mutluluk işte bu :))) sen çıtırsın artık herşey olur sana
Giyince atarim tatlimIncim bize foto atsana
Bence harika olacak keşke Bend e gidebilsemİşyerindeki küçücük hippo canım çok sıkılıyo orda bu büyük salon daha çok alet var ağırlık falan filan var daha rahat edicem
Çocuklar olmasa seni kimse tutamazsı spor salonundan çıkmazdın sen kesinBence harika olacak keşke Bend e gidebilsem
Bende katılabilir miyimSensin ŞİŞKO! Grubunun Fit/Fit Olma yolunda İlerleyen Hatunları
İşte geldik başlıyoruz. Bize kilolu diyen gözlerle bakanlara kocaman bir “Sensin ŞİŞKO!” dediğimiz günleri görebilmek için kilo verme yoluna adım atıyoruz. Beraber bol eksiler görüp, tartıyla aşk yaşamaya var mısınız?
Hadi bakalım start verilsin.
Kurallarımız aşağıdaki gibi:
Her gün akşam saatlerinde o günün menüsü toplu halde yazılacak.
Örnek:
Kahvaltı 08:00
….
Ara 10:30 ….
Öğle 13:00
…..
Ara 15:00 ….
Akşam 18:30
…
Su: … lt
Spor:….
Akşam yemeği saatimiz en en en geç 20:00 dır. O saatten sonra ağza fermuar çekilecek.
Su miktarı günlük minimum 2.5 lt olacak.
Mümkün olduğunca her gün spor yapılacak.
En önemli kısım: BOL KATILIMLI olunacak. Ne kadar çok girer sohbete muhabbete dahil olursak o kadar motive olup kiloları başımızdan def edebiliriz.
Her Cuma kilo bildirim günüdür. Cuma en geç saat 12:00’ye kadar kilo bildirimi yapmak zorunludur.
Her pazartesi Tartı Kontrol günüdür. Her Pazartesi en geç saat 12:00’ye kadar
Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Fark
şeklinde kilo bildirimi yapılacaktır.
Mümkün olduğunca kurallara uyalım, aktif bol sohbetli, destekli-köstekli, itişli-kakışlı, rakipli-ortili, eğlenceli mi eğlenceli bir grup olalım.
Kilo verme serüvenimizde bol eğlenceler.
Üyeler:
1. @MiuLego
2. tevafuk55
3. hippotalamus
4. @Sily
5. @eylul7158eylul
6. inciakis
7. @Zms kaya
Beraber zayıflayalım diyenler varsa buyursunlar
Spor Puanları (Eklenecek kısa süre sonra)
Tabi ki canım seve seve :)Bende katılabilir miyim
29 yaşTabi ki canım seve seve :)
Kendinden yaş kilo boy hedef kilo vs bahseder misin
Aynen canım nasıl da biliyorsunÇocuklar olmasa seni kimse tutamazsı spor salonundan çıkmazdın sen kesin
Oooo süper verilecek kilolar var. 1. Sayfa kurallarını okudun dimi:)29 yaş
83.500 kilo
Hedef kilom 73
Sonraki hedefim 63
Boyum 1.60
Kendimden çok sizi tanıyorum artıkAynen canım nasıl da biliyorsun
Hoş geldinBaşlangıç 84 Hedef : 63 Boy: 170 6 aylık bi oğlum var emziriyorum bende varım
Hoş geldin canım29 yaş
83.500 kilo
Hedef kilom 73
Sonraki hedefim 63
Boyum 1.60