• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Cuma da tartındığımızda başlangıç kiloları boy hedef kilo tablosuna giricem herkesi gruptaki:KK73:hee bi de cuma vücut ölçüleri almayı unutmuyoruz kızlar:KK73:
Mezurayla
Omuz
Kollar sağ ve sol
Bel
Basen
Üst bacaklar sağ ve sol
:21:
Miusum ben omuzu alamam ki :( birde gobus de alalım canım oranın azaldığını görmek de insani çok motive ediyor;)

Ben kendimi tanitacaktim değil mi :rolleyes:

2016 yılının başlarında subat ayında gördüğüm en yüksek kiloyu gördüm tam tamına 77 kiloydum :oha:
ben şok diyetler araştırırken 100. diyet denememde başarısız olmuşken bir gün eşim beni hamile sandı :tokat:
O gün dedim ki tamam bitti, kendine gel ve kadınlar kulübünde diyet grupları ile tanıştım. Aynı gün üye oldum ve başladım. burada çok candan dostlar tanıdım :KK200: 2016 temmuz da ben 67 kiloydum boyum 172 bu arada :süslü:
Ondan sonra hem koruyarak hem dikkat ederek işin içine sporu da katarak 62 63 kilolara düştüm yine kk sayesinde tabi En Büyük KK ve sunu hic yapmadım sagliksiz beslenmedim sadece un ve sekeri hayatimda yok saydim ;) ben saglikli beslenmeye basladiktan sonra kas oranim artti yag oranim hizla azaldi ve kan degerlerim bi erkekle boy olcusecek kadar artti( kuru meyvelere bagliyirum bunu). su an hedefim 58 :dondurma:
Oraya kadar düşüp ömür boyu korumak istiyorum :halay:

Bilgilerime gelince
Yaş 31
Boy 172
Kilo 63
Meslek öğretmen
Evlat 2 tane :emir_bebek:

Birbirimize destekle güzel günler göreceğiz sevinçli günler :KK19::KK68:

2016 yılının başlarında subat ayında gördüğüm en yüksek kiloyu gördüm tam tamına 77 kiloydum :oha:
ben şok diyetler araştırırken 100. diyet denememde başarısız olmuşken bir gün eşim beni hamile sandı :tokat:
O gün dedim ki tamam bitti, kendine gel ve kadınlar kulübünde diyet grupları ile tanıştım. Aynı gün üye oldum ve başladım. burada çok candan dostlar tanıdım :KK200: 2016 temmuz da ben 67 kiloydum boyum 172 bu arada :süslü:
Ondan sonra hem koruyarak hem dikkat ederek işin içine sporu da katarak 62 63 kilolara düştüm yine kk sayesinde tabi En Büyük KK ve sunu hic yapmadım sagliksiz beslenmedim sadece un ve sekeri hayatimda yok saydim :KK66: ben saglikli beslenmeye basladiktan sonra kas oranim artti yag oranim hizla azaldi ve kan degerlerim bi erkekle boy olcusecek kadar artti( kuru meyvelere bagliyirum bunu). su an hedefim 58 :dondurma:

Bilgilerime gelince
Yaş 31
Boy 172
Kilo 63
Meslek öğretmen

Harikasın bebişim şimdi de eşin manken sanıyodur :63:

Marselindacığım:KK200:
Bu diyet günlüğü kuzum. Biz takımda değiliz ya artık buradan kendimizi motive edelim devam edelim dedik. Takımlar arası yarış yok kendi aramızda yarışacağız bizim diyet günlüğümüz olsun dedik:deli:

Var mı eksiler tartı bildirimin neydi bugün? Haberler sende sen söyle
canım ben tatildeyim hala tartılamadım daha salı çıkıorum otelden

Ondan sonra hem koruyarak hem dikkat ederek işin içine sporu da katarak 62 63 kilolara düştüm yine kk sayesinde tabi En Büyük KK ve sunu hic yapmadım sagliksiz beslenmedim sadece un ve sekeri hayatimda yok saydim :KK66: ben saglikli beslenmeye basladiktan sonra kas oranim artti yag oranim hizla azaldi ve kan degerlerim bi erkekle boy olcusecek kadar artti( kuru meyvelere bagliyirum bunu). su an hedefim 58 :dondurma:

Bilgilerime gelince
Yaş 31
Boy 172
Kilo 63
Meslek öğretmen

darısı başımaaa bende 173 cm im 65 olsam raziyim hemen 2. bebeği yapıcam :D

Aaaa bebek planın mı vardııııı bilmiyodum kız:emir_bebek:

E hadi inşallah o zaman hemen 65 olcaksın :sinirli:

İyi tatiller kuzum:KK52:
eweeet kardeş istiorum oğluşum ama bu kiloda da hamile kalıp iife ekleyerek gitmek istemiorum zaten ilkinde de doktorum kilo wermeden 2.de ben bakmam ona göre die takılmıştı gayet fit we hoş bi hatundu kendisi

darısı başımaaa bende 173 cm im 65 olsam raziyim hemen 2. bebeği yapıcam :KK70:
Aaa hadi bakalım sen su an bilinclisin canim yaparsin:KK66: ben ikinciye 71 ile kalıp 85 le doğuma gittim :oha: o yüzden kilo ne kadar az o kadar iyi :KK66:

Back