Sanki kayboldum

21 yaşında hayatında ne tür deneyimler yaşadın da tüm erkeklerin aldattığına kanaat getirdin acaba? Ergen yasinizda ilk bulduğunuz herifle evleniyorsunuz sonra başınıza gelmedik kalmıyor ve bu da normaliniz oluyor yazık size. 21 yaşında iki çocuklu olursan karnının doyduguna sukredersin tabi.

21 yaşında nasıl aklınız evliliğe çalışıyor bu devirde . Şahsen ben üniyi yeni bitirmiş ve daha hayatın çok başında görüyordum kendimi . Olan ne yazık ki çocuklara oluyor

21 yaşında nasıl aklınız evliliğe çalışıyor bu devirde . Şahsen ben üniyi yeni bitirmiş ve daha hayatın çok başında görüyordum kendimi . Olan ne yazık ki çocuklara oluyor
Okumadım ama 21 yaşında evli veya evlilik düşünmüyorsa yok konu sahibinden olmaz hayır gelmez

İnş aklını başına alır işine gücüne okuluna odaklanır

Bildiğim kadarıyla kimse müneccim değil. Kırgınlığınız varsa oturur konuşur çözmeye çalışırsınız ki siz de öyle bi iletişim şekli de yok. Eşiniz aldatıyor küsüyorsunuz, barışıyorsunuz. Tekrar küsüyorsunuz, tekrar barışıyorsunuz. Bir de üstüne bebek yapıyorsunuz hiçbir gidişinizin arkasında durmadığınız için de eşiniz çok sallamıyor sizi. Klasik türk toxic aile yapısı işte. Niye bu kadar uzatma gereği duydunuz ki

teyzem, bacakları şiş halde hademlik yaparak; aynı senede ıkı kız cocugunu unıversıte okuttu. ıkı kuzenım, aralarında 1 yas vardır.

biri halen atama beklerken, dıgerı unıversıte bıter bıtmez evlendı. muhasebecı calısırken 2. ayda hamıle kaldı. 4 senelık evlı. 2 cocuk var su an.

teyzem nıye okuttu, meslegı olsun dıye ; o gıttı cahıl gıbı korunma bılmez gıbı hamıle kaldı 2 kez...

boyle ınsanlara, cok kızıyorum. ustelık benım aılemde, halen bekar 45 yasında koç hastanesinde şu an doktor, teyzem var... yani bizlere örnekti hep.

bir baska teyzemin de kızı, 2 senelık okudu, annesı ınek besleyerek okuttu, ıs bulamadı vs ... evlendi, 4. ayda hamile kaldı. nıtekım bızım kızlar 30 olmadan; cocuklu kadınlar oldular 25'den önce evlenip.

ben de aynı seyı yapmıstım ama ben 41,5 yasındayım su an, ustelık hemen cocuk yapmadım korundum. zaten erken menopoz cıkınca, olmadı da cocugum. ustelık ben kendımı okuttum, okul bıttı kardeslerımı okuttum, kendı dugunumu yaptım, yaparken kardesımı halen okutuyordum ve devam da ettım. hatta ustune, eskı esımın kızkardesını de okuttuk. aılelerımızın prımını yatırıp, emeklı yaptık. bebek tedavısıne gıttık, yanı kucucuk maaş alıp ogrencılıkten ıtıbaren, hem kendımıze hem aılelerımıze dokunuyorduk o yaşlarda. ama bılınclı sekılde, korunuyorduk da. ben anlamıyorum, apar topar evlenmek, ustune pat dıye hamıle kalmak, hem de sorunlu evlılıklerde bıle bunu yapmak neyin kafası cidden.

Hepsini ve okudum.fakat tuhaflık taa nişanda başlamış.ama aşık olmuşsunuz iş işten geçmiş.eşinizde biraz capkınlıkta var sanırım.narsist ve zorba kişiliği sizi baskılamış.yasalar kadından yana bışanma davasını siz açın nafaka bağlarlar ödemezse maaşına yada taşınmaza icra konur.güçlü durmaya çalısın.ezik ve sindirilmiş olduğunuza emin olmak istiyor.sakın ipi onun eline vermeyin.size tavsiyem acilen bir iş bulup çalışmanız çalışmasanızda devlet velayeti erkeğe vermez anne istemediği sürece.aciz ve güçsüz değilsiniz.dik durun ve kararlı olun.ama biraz ayrı kalınca özlediğimi anladım derseniz şikayet etmeye hakkınız kalmamış oluyor ve kendinize haksızlık etmiş oluyorsunuz

Valla benim anladığım çokta tanımadığı biriyle aşık olup evlenmiş hemen hamile kalmış aldatılmış affetmis tekrar hamile kalmış aşkın karın doyurmadigini anlamış ve hayattan bunalmış bir çift...ikinizede iki çocuk ağır gelmiş ama yapacak birşey yok gibi...bence günün sonunda o çocuklar yetiştirme yurduna gider sizde istediğiniz gibi takilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…