• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirli ve kırgınım. Sizce ne yapmalıyım?

Yani zaten sıfır beklenti içerisinde olmalısınız öncelikle. Sorunlarınız aşikarken aksi bi tavır beklemeniz hata. Görüşmemeye ve eşinizle çocuğunuzu gönderseniz de herhangi bir olumlu tavır beklememeye devam edin. Muhtemelen herkes mecburiyetten görüşüyor. Paylaşım yapan da kötü niyetle düşünürsek tam olarak böyle hissedin diye yapıyor olabilir. İyi niyetle düşünürsek sizin çocuğunuzu paylaşmanın sizi rahatsız edeceğini düşünmüş de olabilir. Her iki koşulda da sallamayın.
Tamam kollarını paylaşmış diğer 2 sine yiğenlere hediyemiz diye. Eşim geldi çocukta bir şey yok. Almamışlar. Aynı gün bir de.

Nerden bileyim güya soruyorlarmş bende dedim tm görsünler araya girmiyeyim. Hep yalan dolan. Eşim zorla götürdü. Bir de farklı zamanlarda değil aynı gün almışlar. Çocuğum da oradayken.
İçlerini en iyi siz bilirsiniz ve bu hareketin bilinçli yapıldığından eminsiniz belli ki. Sizin zaten bu saatten sonra tavrınız belli olur da önemli olan eşiniz umarım neyin ne olduğunu anlamıştır.

O kadar küçük bebeği istersen mezardan dedesi çıksın yine göndermem.esimjn ailesi hiçbir sorun olmamasına rağmen kızım 8 aylık olana kadar görmedi hemde çok yakın yerlerdeyiz.haketmeyene hiçbir şey yapmayacaksın.bi daha göndermeyin diycem ama erkekler ailesine toz kondurmuyor

“Ben çocuğumu nasıl böyle bir ortama gönderdim?” diyeceksiniz sandım. Hanımefendi, eşinize ve çocuğunuza değer verselerdi, size de kıymet verirlerdi. Size kıymet göstermeyen insanlar, ne oğlunu ne de torununu gerçekten düşünüyor demektir. Böyle bir aileden beklenti içerisinde olmanız bile hayret edilecek bir durum.
Sizi bu noktaya getiren asıl sebep ise eşinizin ailesine karşı net bir tavır koyamaması. Eşiniz ailesine karşı net bir duruş sergileyemediği sürece, ne siz ne de çocuğunuz onlar için değerli olacak. Eşiniz, “Ailem gelecekmiş, göreceklermiş.” dediği anda, kararlı bir şekilde tepki verip görüşmelerine izin vermemelisiniz.
Konunun çözümü aslında bu kadar basit. Kendi değerinizi ve kıymetinizi bilmezseniz, başkalarından da değer görmeyi bekleyemezsiniz. Bu yüzden, öncelikle çocuğunuzu bu duruma sokan eşinize tepkinizi gösterin. “Benim çocuğumun değer görmediği bir ortama gitmesine ya da onların buraya gelmesine izin vermiyorum.” diyerek sınırınızı net bir şekilde çizin.

Hiç bir şey. Her zaman ki gibi.
Kv kızıma bir çöp dahi almadı.Ama diğer gelinin ilk evliliğinden olan çocuğuna altınlarını satıp bir şeyler aldı.Ben de duyduğumda çok üzüldüm.Sonrasında aman benim evladımdan daha önemli değiller deyip sallamamaya başladım.Sen de takma

Tamam kollarını paylaşmış diğer 2 sine yiğenlere hediyemiz diye. Eşim geldi çocukta bir şey yok. Almamışlar. Aynı gün bir de.
E tamam işte. Zaten almayacaklar. Aksini beklemeniz hata. Sizin çocuğunuza da birebir aynı tavrı gösterebilecek insanlar olsalar zaten bilirdiniz. Bu tavrı kabul ettiğiniz durumda çocuğunuzu gönderin. Zamanla ayrımcılık göze batan hale gelirse eşiniz de farkeder hem belki.

cocuk kac yasinda? Ve daha önce cocuga ilgi alaka varmiydi? Hatali olan sizsiniz, madem
bu kadar gicik oldugunuz insanlar, cocugunuzu göndermeyin o zaman sizin olmadiginiz ortamlara

Valla el kadar bebekten de hırs çıkarmazsın. Büyüyünce gidince de diğer 2 sine çikolata alıp sana yok mu diyecekler 😕
Belki önceden alıp o gün vermişlerdir. Bebeğin geleceğini bilememislerdir. Ayrıca siz gorusmeyince cocugunuzun da bir adım geride kalacağını dusunebilirsiniz. Sonuçta hediye. Ona niye vermediniz de denmez bence. Ben olsam utanır demem birşey. Keyifleri bilir ona göre muamele görürler.

Belki önceden alıp o gün vermişlerdir. Bebeğin geleceğini bilememislerdir. Ayrıca siz gorusmeyince cocugunuzun da bir adım geride kalacağını dusunebilirsiniz. Sonuçta hediye. Ona niye vermediniz de denmez bence. Ben olsam utanır demem birşey. Keyifleri bilir ona göre muamele görürler.
İyi niyetli olmakt mono gibi ol 😂😂

Bebişe üzüldüm ya kıyamam dışlamışlar..
Ay ben de üzüldüm hatta kendi kucuklugum aklıma geldi.

Konu sahibi bir laf vardır; anası sevilmeyenin danası da sevilmez.

Bu cümle hep kulağınızda olsun, cocugunuz büyüdükçe daha fazla dışlanma ihtimaline karşı tetikte olun, yavrunuzu koruyun ne olur ne olmaz. Çünkü bebeklikten cocukluga geçip bilinçlenince akrabalar tarafından kasıtlı dışlanmak çok ama çok kötü yaralar açıyor maalesef.

Kızlara ben eş ailesi ile görüşmüyorum. Haksızlık yaptılar ve gurur, onur kırıcı şeyler. Üstüne de bizden talepte bulunup evden attılar. Neyse eşim de dedi ki sürekli çocuğumuzu soruyorlar bize gelecekler vs. Neyse ben de görüşmediğim için eşimin ısrarı üzerine tm sen çocuğu al git dedim araya girmek istemedim. Sonra tesadüfen gördüm.İnstagramda kardeşi durum yapmış herkese açık .2 tane daha yiğenleri var. Benim gönderdiğim gün sadece o 2 çocuğu paylaşmış. Bir de bunlara isimli bileklik yapmışlar altın. Onu da paylaşmış ellerini. Benim çocuğum da aynı gün gitti. Hadi bana yapmadın. El kadar bebeğin ne suçu var
Onu yapsa ne yapmasa ne. Ama o da gitmiş en azından 1 tane zıbın alın. Hayır tüm her şey diğerlerine. Aynı gün gitmiş. Diğer 2 sine isimli bileklik. İnstagram da hikayeler. Benim çocuğum ney üvey mi?Eşimle de tartıştım sen nasıl susuyorsun sustun dedim. Sizce ne yapmalıyım?
Walla konu sahibi ne dersen de “anası sevilmiyorsa danası da sevilmiyor” bebeğini bir daha sakın gönderme

Bu cümle hep kulağınızda olsun, cocugunuz büyüdükçe daha fazla dışlanma ihtimaline karşı tetikte olun, yavrunuzu koruyun ne olur ne olmaz. Çünkü bebeklikten cocukluga geçip bilinçlenince akrabalar tarafından kasıtlı dışlanmak çok ama çok kötü yaralar açıyor maalesef.
En iyisi görüşmemek. Valla bunlar diyorum ya büyüyünce de onlar çikolata alıp sana yok dicek ler 😕

Ne yapayım mesela önerin var mı canım

Kızlara ben eş ailesi ile görüşmüyorum. Haksızlık yaptılar ve gurur, onur kırıcı şeyler. Üstüne de bizden talepte bulunup evden attılar. Neyse eşim de dedi ki sürekli çocuğumuzu soruyorlar bize gelecekler vs. Neyse ben de görüşmediğim için eşimin ısrarı üzerine tm sen çocuğu al git dedim araya girmek istemedim. Sonra tesadüfen gördüm.İnstagramda kardeşi durum yapmış herkese açık .2 tane daha yiğenleri var. Benim gönderdiğim gün sadece o 2 çocuğu paylaşmış. Bir de bunlara isimli bileklik yapmışlar altın. Onu da paylaşmış ellerini. Benim çocuğum da aynı gün gitti. Hadi bana yapmadın. El kadar bebeğin ne suçu var
Onu yapsa ne yapmasa ne. Ama o da gitmiş en azından 1 tane zıbın alın. Hayır tüm her şey diğerlerine. Aynı gün gitmiş. Diğer 2 sine isimli bileklik. İnstagram da hikayeler. Benim çocuğum ney üvey mi?Eşimle de tartıştım sen nasıl susuyorsun sustun dedim. Sizce ne yapmalıyım?
Evet gıcık bi durum ama bunu yapan sizin aileniz değil neticede. Kırılması gereken kişi eşiniz. O önemsemiyorsa sizde önemsemeyin.

Back
X