Çok sinirlerim bozuldu ya. Aklıma en küçük halam geldi.
Babamın 2. evliliğinden kardeşlerim var ve çocukken bazı yazlar birkaç aylığına babamın yanına kalmaya giderdim. Bu halam yurt dışında yaşıyor ve yazları 10 günlüğüne babam ve üvey anneme kalmaya gelirdi. Ve her sene gelirken diğer kardeşlerime hediyeler getirirdi, bana hiçbir şey getirmezdi. Açıklama olarak da "Ay senin bedenini bilemedik" gibi saçma sapan şeyler söylerdi. Yaşım 10-14 arası olduğu zamanlar. Kardeşlerim çeşit çeşit hediyelerini heyecanla açarken bende bir köşede oturup onları izlerdim. Travma oluyor gerçekten insanda bunlar.
Neyse ki sizin ki bebek, anlayacak yaşta değil. Fakat 4 aylık bebeği nasıl gönderdiniz hiç anlamadım. O kadar küçük bebeğimi asla göndermem bir yere aram iyi olsun kötü olsun fark etmez. Sırf sizinle araları kötü diye bebeğinizi dışlamaları zaten ne kadar kötü niyetli insanlar olduklarını gösteriyor. Bir daha göndermeyin, eşinize sebep olarak bu yaşananı söylersiniz. "Sanki çok mu kıymet veriliyor bizim evladımıza" dersiniz. Eşiniz ne düşünüyor bu yapılan davranış hakkında?