Sağlıklı Beslenme & Spor Günlüğüm :) #takılbana

Benimle sağlıklı yaşam & diyet & spora var mısın ?

• Hayır, üzgünüm..

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Hak ediyorsun canım insaallah yaa ben artık zayıf ince vs vs olmak ıstiyorum hem sağlık hemde ne yalan soylim birazda güzel görünmek için

Hak ediyorsun canım insaallah yaa ben artık zayıf ince vs vs olmak ıstiyorum hem sağlık hemde ne yalan soylim birazda güzel görünmek için

Kesinlikle bende öyle :) Çok bi fazlam yok ama bölgesel olarak basenlerim var ve bıktım artık cidden bıktım o sebeple canım çıkana kadar abanıyorum ağırlıklara çok şükür allah bana 2 günde 3 kilo eksi nasip etti ama bu durum gerçekten önemli değil benim için kilom artadabilir önemli olan ben artık sıfır beden jean giyeyim ya bıktım 38lerden, dolgun kalçalardan ..

Kızlar öğle yemeğim idi kendileri Şair burada diyet demek aç kalmak demek değildir diyor

Süpermiş
Bence en sağlıklısını yapıyorsun

Bu diyetisyenlerin hazırlayıp göndermiş olduğu yemek, örnek menüleri paylaştım bazen değiştirip akşam yemeklerimde bende örnek alıyorum listeden sizler de faydalanabilirsiniz :)

Önemli olan kilo vermek değil, yağ yakmaktır. Kas Kütlesini artırmaktır. Hep söyledim, söylüyorum, söylemekten hiç bıkmayacağım :) Ölçümüz ayna arkadaşlar aynaaa :)

kızlar hiç sesiniz çıkmıyor ?? Kaçamaklar yapılmıyor inşallah , menü ve tartılarınız da gelmedi henüz ne çabuk caydınız aaaaaaa

Sabah
1dilim ekmek
1dilim peynir
Avuç içi kadar patatesli omlet
1 bardak tek şekerli çay
Öğlen
Büyük bir fincan türk kahvesi
Akşam yağsız et kavurma
Yarım tabak pilav
Salata
2.5 lt su
1mil leslie

Öyle iştahim kabardi tabi yemeklere değil
Diyet yapmaya
1. Uyku saatim hiç düzenli değil 3 vardiya çalışan eşim farklı saatlerde uyuyan 3 tane çocuğum var
2. hayatımızda yemek de dahil hiç bişey programlı ve düzenli değil
3.cok istediğim halde diyetde uygulamaya geçen yürüyüş yapmama imkan yok
4.emzirdigim bı bebeğim var.

Şimdi yapmam gereken nedenleri sayayim

1.duzensiz ve ağır yemeklerden doğum sonrası ciddi saçlarım döküldü

2.3 doğumdan geriye 25 kilo kaldı

3.ara sıra tansiyon sorunların oluyor baş dönmesi yapıyor bende

4.sebepde 88 kiloyum...

1ay sonra ins bende katıldım aranıza bebeğim 5 aylık
Sizlere kolay gelsin umdugunuz sizin olsun ins

Kızlar burada hep birlikte bir şeyler paylaşabilecek miyiz ? :) ben kafama göre takılayım mı ?
Sevgili eda kabul edersen bende katılmak istiyorum tabi ben öğün aralarında 4 5 saat koymayı düşünüyorum bir ara karatayla güzel kilo verdim şimdi tam karatay değil ama o düzene benzer sağlıklı beslenmek istiyorum fakat benim yolum uzun 160 boy en son 93.1 kiloydum senin için sorun yoksa kalıcı olarak bu forumda senle yol arkadaşlığı yapmak istiyorum şu spor sevdası geri gelsin :)

Tabi ki katılabilirsin tatlım :) Hoş geldin

Pazartesi günlerini tartı günü yaptık, gün içerisindede öğünlerimizi paylaşıyoruz tavsiyelerde bulunuyoruz birbirimize :) Gerçi henüz katılım tam sağlanamadı ama bekliyorum bakalım :) Sende dilediğin gibi burada takılabilirsin :)

Sabah kahvaltım 08.00
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 dilim sütaş süzme peynir (bol çörekotlu)
1 adet domates
2 ceviz içi

1. Ara Öğün

Yeşil çay
Badem - fıstık -kaju

Öğle Yemeği 13.00
Erişteli yaz çorbası
Kaparili Şakşuka
Havuç- salatalık dilimleri

simit kruton - YEMEDİM

2. Ara Öğün
Amarantlı meyve salatası
Türk kahvesi

3. Ara Öğün
Activia orman meyveli
Light süt- tarçınlı

Akşam yemeği 20.00
Izgara tavuk göğsü
Yeşil salata
Chialı keten tohumlu tam yağlı yoğurt

Teşekkür ederim o zaman kendimi tanitayim yaşım 27 boyum 160 kilo 93.1 ama pazartesi tam tartılır yazarım güncel olano :) inşallah senin spor aşkın bana da bulaşır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…