Sağlıklı Beslenme & Spor Günlüğüm :) #takılbana

Benimle sağlıklı yaşam & diyet & spora var mısın ?

• Hayır, üzgünüm..

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Aslında 1 hafta ip atladım fakat geri yürüyüşe döndüm inşallah sporda hayatımızda olacak

Pembe Umutlar mlyt @yoyo38 berilceee tezbitsin

Öncelikle herkese günaydınlar

Kızçelerim bilgisayar kaynaklı ufak bir aksamadan ötürü özür diliyorum. Buraya giremedim.

Yeni haftada kendine bir iyilik yap. Kendine bir söz ver. Bu öyle bir şey olsun ki seni uyurken bile mutlu etsin ve daha önce görünmediğin kadar iyi görün. Geçirdiğin her güne daha çok şükret. Sağlığına bir yatırım yap ve daha fazla mutlu ol!

Şimdi hepinizden ricam öncelikle bugün başlangıç bir güzel tartılıyoruz, başlangıç kilolarımızı yazıyoruz.

Sonrasında bugün yediğimiz - yiyeceğimiz öğünlerimizi yazıyoruz. Su tüketimi dahil.

Ve spor - aktivite gerçekleştireceksek bunları da ekliyoruz.

Sabah kahvaltım 08.00
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 dilim sütaş süzme peynir (bol çörekotlu)
1 adet domates
2 ceviz içi

1. Ara Öğün

Yeşil çay
5 adet badem

Öğle Yemeği 13.00
Arabiata soslu fırın köfte
Tam tahıllı Tortilla
Yeşil salata
Ayran (light)

2. Ara Öğün
Humuslu Ekmek dilimi

Kızlar 3. ara öğün ve akşam yemeğimi ilerleyen saatlerde yazacağım. Bu arada bilmeyenler için ben öğle yemeği ve 2. ara öğünümü dışarıdan alıyorum. Diyet yemekleri yapan bir firma gönderiyor. Menüler diyetisyenler tarafından kalori hesabı yapılarak hazırlanıyor. Örnek olması için buraya birkaç menü bırakacağım sizlerde öğünlerinizde çeşitlilik olması açısından hazırlayarak tüketebilirsiniz. Kolay yapılan şeyler çoğu, farklılık iyi gelir :)

Su tüketimi akşam spora gideceğim saat 21.00 - 23.00 arası sporda olacağım bu ara ağırlık çalışıyorum. Muhtemelen bugün toplamda 2.5-3 lt su tüketimim olur :) yine gece yazarım :)

Sizler de menülerinizi yazın, haftalık planlarımızı yapalım. Kaçamaklardan uzak duralım :)

Günaydın
Sızın sayfalarınızı okudum çok mükemmel anlatmışsınız tartı sonucu zaten nazarlıklı
Sizin kadar spor aşkı olmuyor bende ne kadarda zorlasam
Yürümekten baska zevk almıyorum kı oda bana yetersız artık
Ama ilgıyle bırazda imrentıyle takip edılıyorsunuz

Yaaa güzel mesajınız için çok teşekkür ederim Fakat ben yürümekten ve koşmaktan ciddi derecede sıkılan bi insanım sporun her halini deneyimleyin, inanın çok seveceksiniz ve tartıda ve aynada yüzünüzde güller açtıkça bir daha bırakamayacaksınız

Artık yürümekten huysuz bacak sendromu yasıyorum
Yürümek derken 30 bin ve üstü adımdan bahsedıyom
Alt 38 üst 44 hormonlu bır havuç gıbıyım sankı

öğle yemeği ve 2. ara öğünlerim örnek olabilir sizlere de

Var canım biraz cislardan yedim ama dürüst olup hepsini yazicam senin yorumlarina ihtiyacım var
Bide ogunleri yedikçe mi paylasayim yoksa akşam hepsini birden mi yazalım

Nasıl kolayına gelirse canım ama günlük olarak mutlaka yazalım :)

Öğünler, tartı günleri dışında da deneyimlerimizi paylaşalım birbirimizle :)

Artık yürümekten huysuz bacak sendromu yasıyorum
Yürümek derken 30 bin ve üstü adımdan bahsedıyom
Alt 38 üst 44 hormonlu bır havuç gıbıyım sankı

o m g :) Senin vücut tipinde bir arkadaşım vardı, onu hatırladım bi an :) o zaman sana bol bol gövde, kol ve göbek egzersizleri yazacağız :) yürüyüşler hep olsun ama ağırlık üstte olsun artık :)

Kızlar evde çooook rahat uygulayabileceğiniz bir egzersiz PLANK. Evet kabul ediyorum biraz zorluyor insanı ama sonuçlarını gözle görebiliyorsunuz :) İlk başladığınızda belki 4-5 sn durabileceksiniz belki 10 ama ısrarla hergün hergün bıkmadan denediğinizde bu süre gittikçe artacak. Ben şuan 55 sn fln durabiliyorum ELBOW PLANK'ta.
Size tavsiyem ufak saniyelerle baslamaya calisin diyetle 1 haftada verdiginiz kilonun kat kat fazlasini verdirir size, oncelik karin olmak uzere vucudun tum on yuzunu ve kollari calistiriyor. Deli titriyosun, deli yakiyosun yaglari ve bunlari birkac saniye ile yapiyosun dusunsene 1 hafta degil birkac saniye.
Oncelik baslamak gerisi teferruat siz bir karar verin bakin nasil guzel yapacaksiniz zamanla. Baslamadan bilemezsiniz ve bi yerden baslamak zorundasiniz. Yikin butun tabularinizi sifirdan baslayın yapacağım diyin kendinize, yapamasanız da deneyin, denemekten de hic bikmayin inan zamanla olacak. En buyuk is adim atmak, baslamak gerisi corap sokugu gibi gelecek, verdiginiz kilolari gorunce bir daha birakmak istemeyeceksiniz. Ve her seyden önce bedeninizin buna ihtiyacı var ona bunu vermelisiniz sağlığınız için :))

Ben bu kadar güzel motive eden birini daha görmedim insan diyor bırak işi gücü koş spor yap valla supersin canım

Ben bu kadar güzel motive eden birini daha görmedim insan diyor bırak işi gücü koş spor yap valla supersin canım

Yaaaaaaa şımarıyorum ama Burada hep birlikte birbirimizi gaza getireceğiz gerektiğinde birbirimize rakip olacağız, kaçamak yapınca pişman olacağız. İnşallah bu ruhu aşılayabiliriz birbirimize. Hayatlarımızda uygulayabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…