Sağlıklı Beslenme & Spor Günlüğüm :) #takılbana

Benimle sağlıklı yaşam & diyet & spora var mısın ?

• Hayır, üzgünüm..

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Aah sağol canııım,zahmet etmişsin.
eşim gelince hemen yaptırıcam ona.

Korumada iseniz kaçamaklar yoksa kilo vermiş oladabilirsiniz :) Mümkün değil demeyin hiç :)

bir ay sonra tatile gidiyorum o zaman biraz sekteye uğrasa da ben de bugün başlıyorum evde spor ve sonrası yürüyüşe...
artık başlamalı şu spor ve gitmeli yağlar, selülitlerrr kg : 59.5 hedef : tamamen iyi hisseder hale gelmek

Harika ! Eger duzeni oturtursan nereye gidersen git bir sey olmaz Burda diledigin gibi paylasim yapabilirsin hersey sebest Ben simdi spora gidiyorum 24 gibi paylaşımlarda bulunacağım

Merhaba
Ben de evde spor yapmaya başladım. Rejime başlayalı 3.5 ay oldu, hep dışarda yürüyüş yapıyordum ama son zamanlarda hava sıcak olunca çıkamadım. Artık evde Leslie 3 mile yapıyorum. 1 haftadır yapıyorum ama bana çok iyi geldi. Spor yapınca neşem yerine geliyor ve abur cubur yemiyorum. Yapmadan önce çok üşeniyorum gerçi ama 2 günde 1 yapmaya çalışıyorum. Diğer günler de squat, step yapıyorum birazcık. Zevkli gerçekten.

Harika ! Eger duzeni oturtursan nereye gidersen git bir sey olmaz Burda diledigin gibi paylasim yapabilirsin hersey sebest Ben simdi spora gidiyorum 24 gibi paylaşımlarda bulunacağım
Düzene oturtmak ıcın bır çare söyle
Çok profesyonel yapıyorsunuz
Spor akademısı felan mı okuyorsunuz

Kızlar öncelikle hoşgeldiniz, bende yeni spordan geldim. bilgisayarımla ilgili ufak bir problem yaşadığım için buraya giremedim pazartesiden itibaren birkaç günlük yemek menüleri ve spor menüleri paylaşacağım. Diyet yapıyor musunuz şuan? Yapıyorsanız günlük yediklerimizi, spor aktivitelerimizi yazalım müsait oldukça. Tavsiyelere her zaman açığım :))

Hoşgeldin canım sende kendini tanıtır mısın biraz :) leslie yapman çok güzel leslie sonrası ağırlık ve bölgesel çalışırsan çok faydalı olur. Squatı spor yapsanda yapmasanda eger hamlık yoksa birkaç esneme sonrası hergün yapabilirsin :))

Düzene oturtmak ıcın bır çare söyle
Çok profesyonel yapıyorsunuz
Spor akademısı felan mı okuyorsunuz

Profesyonel yapmiyorum aslinda sadece duzenli yapiyorum profesyonellik gibi bir cabam yok birikim var dogru kullanmaya calisiyorum bende. Oncelikle karar vermeniz lazım. Suan size engel olan yine sizsiniz yarın, sonraki gün pazartesi değil hemen şimdi adım atmanız lazım. Benim önceliğim hiçbir zaman tartı olmadı ayna oldu. Kilo verme konusunda çok bilgi eksikliği var. Hızlı ve yanlış verilen kilolar 2katı hızla ve fazlasıyla geri alınıyor. Ben burada kendi günlüklerimi paylaşmak istiyorum bu sürede de birilerine dokunabilirsem ne ala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…