Aah sağol canııım,zahmet etmişsin.Daha önce kendim hiç denemediğim için ve bu konu biraz karışık olduğu için alıntı yapacağım size :)
"" 1.Adım – Hazırlıkları Yapın
Herhangi bir kalibrasyon rutini denemeden önce, baskülü açmak ve ısınmasına izin vermek önemlidir. Ayrıca, kalibrasyon rutininiz için kesin ağırlığı olan nesneleri kullanmak da önemlidir. Hassasiyet elde etmeyi amaçladığınızda bir yaklaşıklığa sahip olmak kullanışsızdır.
2. Adım – Kalibrasyon Modunu Başlatın
Dijital baskülünüz üzeirnde kalibrasyon düğmesini bulun. Genelde aşağıdaki baskılardan birini taşır: “Cal”, “Function”, “Mode” veya “Cal / Mode”. Şimdi ölçekte görüntülenen basamaklar “0”, “000” Veya “Cal” olmalıdır. Bu noktada, baskül kalibrasyon modunda olmalıdır.
3. Adım – Kalibrasyon Testini Gerçekleştirin
Dijital baskül kalibrasyon modundayken, bilinen ağırlığınızdaki nesneleri birinci adımda toplarsınız. İdeal olarak, ölçeğin dengelenmesi için (dengeli bir ağırlığa sahip olması) kabaca 30 pounds (13.6 kg) kadar bir çok nesne koymanız gerekir. Üzerine bu ağırlıkta bulunan eşyalar koyduğunuzdan emin olun. Bunları yalpalamayacak ve hareket etmeyecek bir şekilde yerleştirin terazinin kenarlarına değil de orta bölümüne yerleştirmelisiniz. En hassas ölçümü bu şekilde elde edersiniz.
4. Adım – Kalibrasyon
Bu noktada, dijital baskülün ölçüm yapmasına izin verin. Uzun süre beklemenize gerek yok, çünkü bu yalnızca yaklaşık beş saniye sürer, daha sonra oturumu bitirmek için kalibrasyon düğmesine bir kez daha basabilirsiniz. Bittiğinde, dijital terazinizin monitöründe “Bitir”, “0” veya “Cal” olarak görüntülenen şu kelimelerden birine sahip olmalısınız: Kalibrasyon bittikten sonra çoğu modern dijital terazi otomatik olarak sıfırlanır. Durum böyle değilse, bu noktada ölçeğinizi kapatmanız ve en az iki dakika kapalı kalması önerilir.
Bu basit basit adımlarla baskülünüzün kalibrasyonunu tamamlamış olmalısınız. Terazinizi yeniden açtığınızda, bir sonraki tartımınızı doğru bir şekilde okuyacağından emin olabilirsiniz. """
Bu yazı belki yardımcı olur size :)
Aah sağol canııım,zahmet etmişsin.
eşim gelince hemen yaptırıcam ona.
Insallah.diyete ara verdim.korumaya çalışıyorum bu arada.agustosta tekrar başlayacağım nasipse diyete.her sabah tartılıyorum.ikisi de farklı tartıyor.vermiş gözüküyorum.ama mumkun degil kilo vermem.o yuzden kalibrasyon şartRica ederim, muhtemelen halledersiniz bugün :)
Insallah.diyete ara verdim.korumaya çalışıyorum bu arada.agustosta tekrar başlayacağım nasipse diyete.her sabah tartılıyorum.ikisi de farklı tartıyor.vermiş gözüküyorum.ama mumkun degil kilo vermem.o yuzden kalibrasyon şart
İste kaçamak çook,o yüzden dedim imkansız diye.aman almayayım daKorumada iseniz kaçamaklar yoksa kilo vermiş oladabilirsiniz :) Mümkün değil demeyin hiç :)
bir ay sonra tatile gidiyorum o zaman biraz sekteye uğrasa da ben de bugün başlıyorum evde spor ve sonrası yürüyüşe...
artık başlamalı şu spor ve gitmeli yağlar, selülitlerrrkg : 59.5 hedef : tamamen iyi hisseder hale gelmek
Düzene oturtmak ıcın bır çare söyleHarika ! Eger duzeni oturtursan nereye gidersen git bir sey olmaz Burda diledigin gibi paylasim yapabilirsin hersey sebest Ben simdi spora gidiyorum 24 gibi paylaşımlarda bulunacağım
İnşallah canımMerhaba bende varım ama benim kilom yüksek sporu da uzun zamandır yapmadım insaallah hepimiz istediğimiz kilolara en kısa zamanda geliriz
Yok canım salona gitmiyorum sağlık sorunlarimdan dolayı evde yapıyordumİnşallah canım
Spor yapıyor musun kendi kendine yoksa salona mı gidiyorsun
Ben de kendi kendime evde yapıyorum. Çocukla zor zaten spor salonu. Yapasın varsa her yerde yapıyorsun kesinlikle.Yok canım salona gitmiyorum sağlık sorunlarimdan dolayı evde yapıyordum
Tabi ki insan yeter ki istesin gerisi gelir zatenBen de kendi kendime evde yapıyorum. Çocukla zor zaten spor salonu. Yapasın varsa her yerde yapıyorsun kesinlikle.
Merhaba bende varım ama benim kilom yüksek sporu da uzun zamandır yapmadım insaallah hepimiz istediğimiz kilolara en kısa zamanda geliriz
Merhaba
Ben de evde spor yapmaya başladım. Rejime başlayalı 3.5 ay oldu, hep dışarda yürüyüş yapıyordum ama son zamanlarda hava sıcak olunca çıkamadım. Artık evde Leslie 3 mile yapıyorum. 1 haftadır yapıyorum ama bana çok iyi geldi. Spor yapınca neşem yerine geliyor ve abur cubur yemiyorum. Yapmadan önce çok üşeniyorum gerçi ama 2 günde 1 yapmaya çalışıyorum. Diğer günler de squat, step yapıyorum birazcık. Zevkli gerçekten.
Düzene oturtmak ıcın bır çare söyle
Çok profesyonel yapıyorsunuz
Spor akademısı felan mı okuyorsunuz