- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
#PazartesilerAslındaGüzeldir
Eki Görüntüle 2021944
bunu yapamıyorum işte.her gün akşama kadar güzel gidip akşam bırakıyorum.haftasonu zaten hiç diyet yapamıyorum komple gidiyor.
merhaba
verdiğiniz bilgiler çok faydalı teşekkür ederim.aranıza ben de katılmak isterim.kilom 78.
ilk hedefim 68 nişanıma kadar.nişanım da 30 eylül.yani 2 ayım var.yapabilir miyim bilmiyorum
ama çok istiyorum.
Yaaaaaaaşımarıyorum ama Burada hep birlikte birbirimizi gaza getireceğiz gerektiğinde birbirimize rakip olacağız, kaçamak yapınca pişman olacağız. İnşallah bu ruhu aşılayabiliriz birbirimize. Hayatlarımızda uygulayabiliriz.
İlk hedefim 85 olsun inşallah :)
Hoşgeldinnn :) Valla şuan önceliğim benim de eylül çünkü tatile gideceğim :) O nedenle ben çok rahat verebileceğimizi düşünüyorum ama istikrar şart. Düzenli öğünler ve aktiviteler spor olmazsa olmaz, burada bi anlaşalım :)
gerçekten motivasyonuna hayran kaldım.benim gibi yeme bozukluğu olup,terapiye giden insan da kilo verebilir mi sence üstelik düğünüm olacak.şişman gelin olmak istemiyorum da.
Şimdi sana bir örnek vereceğim, büyük bir yaş pasta düşün hah işte o yaş pastayı bir oturuşta sadece ara öğün olarak tamamını yerdim ben, ekler, çikolata cips bunlar benim ara öğünlerimdi. Şeker, tatlı, çikolata ve meyve konusunda hiçbi zaman benim sınırım olmadı bazen 1 kilo kirazı 1 saatte bitirirdim, bazen koca bir ananası 5 dakikada, günde 3 4 tablet çikolata yerdim. Ha bu arada geçmiş zaman ama çok uzak değil bi 3 ay öncesi :)
Herşey sizde bitiyor kızlar. Karar vermek ve uygulamak. Uygulamak için 1 adım atmak. Ben demiyorum ki bugünden itibaren hiçbirşey yemiyoruz. yok öyle bi dünya. Bende yapmadım azar azar azalttım, hergün biraz daha azalttım, beslenmemi biraz değiştirdim baktım işe yarıyor bi süre sonra canım hiç istemez oldu. Karşıma koysan yiyebilcekken bile yemedim o hale geldim yani körelttim o nefsimi. Ve bunu düzenli öğünlerle yaptım. Öyle şeyler tüketeceğiz ki gün içinde canımız ne tatlı çekecek ne başka bişi. Çünkü yediğimiz şeyler insülin direncimizi hiç düşürmeyecek, şekeri doğal yoldan alacağız yapaya ihtiyaç duymayacağız. Bol bol ama sağlıklı yiyeceğiz vücut yemek bolluğu var zannedecek canı bir şey istemeyecek :) Mantığı kavramak ve karar vermek çok önemli :)
maşallah canım süpersin.kaç kilodan kaça düştün?ben çay da şekeri bırakamadım mesela yarım atıyorum ama napim dayanamıyorum..hafta sonları arada alkol de alıyorum fazla sosyalim.ve yurtdışına sık seyahat ediyorum.belki yerimde otursam daha kolay olacak her şey..ama kendimi sınırlamakta istemiyorum..dediğin gibi azalta azalta gitsem o bile fayda..
ama ben napıyorum nasılsa düzgün beslenmedim spor da yapmıyorum deyip yatıp uyuyorum.sorun belli...inş nişanımda 6 lı rakamları göreceğim.kendime nişan hediyesi..
Hadi ben çocuklarla spora yansın yağlar