merhaba ;
Bu yarışmada bana mezuniyeti de getiren son başarı hikayemi yazmak benim için büyük keyif..
Bu hafta takımımızda mezunlar vardı ve istedik ki hem birincilik hem de mezuniyet yaşayalım. Ben de bu amaç için tüm hafta elimden geleni yaptım.
Tüm takım arkadaşlarımdan farklı olarak elimde çok da güçlü bir koz vardı ; 0,48 olan tsh değerim.. bu değerin metabolizma hızlandırıcı etkisi sayesinde işler benim için çok kolaylaştı. Tabi ki ben de tüm görevi tsh değerine yüklemeden üstüme düşeni yaptım.
çarşamba günü 1 saat, haftanın diğer günleri yarım saat olacak şekilde her gün ip atladım. Bunun yanında 1-1,5 saat yürüyüş, 45 dakika Leslie gibi ekstra sporlarım da oldu. Kabul etmeliyim ki, sporu biraz abarttım. Çünkü okulum tatildi ve zaman boldu,takım hedeflerimizin de etkisi ile biraz kendimi zorladım. Ancak hayatımı böyle sürdürmediğim de bir gerçek, haftada 3 gün 45 dakika spor benim için ideal ve böyle devam ediyorum.
Hafta sonu beslenmem;sabah klasik kahvaltı, öğlen protein akşam ise ıspanak çorbası şeklinde oldu. Ispanak çorbasının sindirim sistemi dostu olduğunu yaşayarak öğrendim ve benim için artık vazgeçilmez bir alternatif akşam yemeği.. Bu beslenme ve spor ile -1 gördüm ve pazartesi sabah tartısında 62 oldum.Üstüne diyetisyenimin verdiği 4 günlük metabolizma hızlandırıcı diyete başladım. -2,2 de onunla geldi.
Böylece toplamda 3,2 kilo hafifleyip,iyi bir derece yapıp, 5. Takımın birinciliği ile beraber mezuniyet sevincini beraberce yaşamış oldum. Benim için yarışmadaki tüm kilo verme sürecimi düşününce kuşkusuz en keyifli hafta bu hafta oldu.
Kilo vermemde, mezun olmamda en büyük pay benim en güzel motivasyonum, kendimi ait hissettiğim yer olan 5. Takım ve takımımın birbirinden değerli her bir üyesiydi. Beraberce çok şey başardık ve başarmaya devam edeceğiz. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Herkes için hedeflediği kiloya ulaşacağı, hayalini gerçek kılacağı keyifli bir kilo verme süreci diliyorum. Son kez okuduğunuz için teşekkürler ederim..
sevgiler