- 8 Ağustos 2008
- 34.639
- 38.968
Sağol balımmm.Gecmis olsun kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol balımmm.Gecmis olsun kuzum
Ben varımm..Masallah yarisalim mi
Hoşgeldin canımmMerhaba bende geldim ilk günüm 100 tane atladım
Zaten üst üste en fazla 40 yapabildim arada dinlenmelerle 100 umarım alışırım.
Hmm.. Olabilir tabii.Geçmiş olsun kas ağrın da o soğuk algınlığından belki
Tebrikler canımm. Bakalım cimbomlukiz kaç atladı..Bugün 3000 e tamamladım
Kaptanim 3.000 düşünüyordum ama hedef56 3.000 atlatmışken ben 3001den aşağısı kurtarmazBen varımm..
Kaç atladın bugün
Resmen atlamadımmmmmTebrikler canımm. Bakalım cimbomlukiz kaç atladı..
687403_igt
merrr
Zereno
_perina_
@bebekicin
Haydi kızlar ip atlıyoruz.
@MiuLego atlıyamaaz
Tamam cınımmmResmen atlamadımmmmm
Ama halsizdim ben ondan besin az alınca
Yarın atlayayım akrep kaptanım söz olsun
Atlayıp buraya da yazacağım
HoşbuldummmHoşgeldin canımm
Abovvvvvv 3.000 diyorlar ne diyonuz ben 100 tane atladım çok uyandım şimdiKaptanim 3.000 düşünüyordum ama hedef56 3.000 atlatmışken ben 3001den aşağısı kurtarmaz
Normal atlama ipi canım.. İple zor geliyosa ipsiz de atlıyabilirsin..Bide merak ettim 3000 yapan arkadişler nasıl bi iple atlıyorsunuz. İpten farkeder mi ? Çünkü atlama ipleri baya farklı dedi eşim sen bununla yavaş atlarsın dedi.
Cosfer marka çelik atlama ipi pvc kaplı. Sayacli.sayaci dijital değil benim ilk zaman çok dandik geldi zira 15 yıl önceki zikirmatikler gibi analog çalışıyor ama ip döndükçe çalışıyor işte :) çelik ip ip iyi dolanmiyor takılmıyor boy ayarı yapılıyor. Bu arada İnternetten alacaksan boyuna iyi bakın benim boyum kısa ipin yanlarında çok az bir kısım kaldı 1.65in üzerindeki kişiler e pek olmazmış benim ip. 12 tlye aldimBide merak ettim 3000 yapan arkadişler nasıl bi iple atlıyorsunuz. İpten farkeder mi ? Çünkü atlama ipleri baya farklı dedi eşim sen bununla yavaş atlarsın dedi.
Çok sağol canım bunları merak etmiştim ben evde bitane ip buldum salıncak felan yapılan halatlardan onunla atlamaya çalıştım dün o ipte çok hafif hızlı bi şekilde çevrilmiyor alayım bende.Cosfer marka çelik atlama ipi pvc kaplı. Sayacli.sayaci dijital değil benim ilk zaman çok dandik geldi zira 15 yıl önceki zikirmatikler gibi analog çalışıyor ama ip döndükçe çalışıyor işte :) çelik ip ip iyi dolanmiyor takılmıyor boy ayarı yapılıyor. Bu arada İnternetten alacaksan boyuna iyi bakın benim boyum kısa ipin yanlarında çok az bir kısım kaldı 1.65in üzerindeki kişiler e pek olmazmış benim ip. 12 tlye aldim
Sadece ip atlayarak mınkilo verdin?Bugün de hedef 2000 .
3000 çok yaa
Kilo 74.6
77.6 ile pazartesi baslamistim
Harikasın balımm.. Yazıyosun ajandana dimi ve ölçülerini de almıştın dimi?Bugün de hedef 2000 .
3000 çok yaa
Kilo 74.6
77.6 ile pazartesi baslamistim
Arkadaş beslenmesine de dikkat ediyor ama tabi ip atlamak da büyk destek veriyor hızlandırıyor kilo vermesini.. Sıkılaşıyor bi kere..Sadece ip atlayarak mınkilo verdin?
Bende yarın sabah ölçü alıcam inşHarikasın balımm.. Yazıyosun ajandana dimi ve ölçülerini de almıştın dimi?
8 Şubatı dört gözle bekliyorum, ölçü alıcam ben de..