İlahi güldürdün benievet canım emzirdigim için çok su içiyorum. Günde 3 lt.nin altına düşmüyor.
hasta hasta 300 iyi atlamışsın. Nasıl oldu bu arada hastalığın biraz tırmanabildin mi?
biz aslında Zayıflarız ama bu apartman daireleri yüzünden olmuyor. Bende çocuğu 23.00 da uyutuyorum bi enerji geliyor ama komşular sağolsunbir gün müstakil bir eve taşınırsam ipince olucam
Canım senin kilo kaçtı?benim yas 33 evliyim 2 çocugum ve göbeğim var
Hay maşşallah sana canımBen günde 5 6 bin atlayabiliyorum
Faydalarını gördüm evetbacak inanılmaz şekle girdi sıkılaştırı selülit azaldı gözle görülür derecede
Ve zayiflamaada destekçi ben ayakkabıyla bazen çorapla atlıyorum
Çok faydalı yapın derim sabah 500 akşam 500 set halinde yapın ve arttırın ir bakmışsınız bağımlısı olmussunuz
ben 64 kiloyum. Kilo bende de sıkıntı oluyor. İlk atladığımda 50 tane zor atladım. Çünkü her atladigimda göbekte benle beraber zıplıyorCanım senin kilo kaçtı?
Hay maşşallah sana canım
Şimdi geleyim sorulara
Ne zamandan bu yana atlıyosun?
Kaç kilo verdin?
Beklediğim kişiyi görünce bööle sorular sorulur hemen
Ben şimdilik 300 atlıyorum ama dediğn gibi artırıcam.. Faranjit oldum boğazım izin vermiyor kötü oluyor hemen tıkanıyorum..
Ben günde 5 6 bin atlayabiliyorum
Faydalarını gördüm evetbacak inanılmaz şekle girdi sıkılaştırı selülit azaldı gözle görülür derecede
Ve zayiflamaada destekçi ben ayakkabıyla bazen çorapla atlıyorum
Çok faydalı yapın derim sabah 500 akşam 500 set halinde yapın ve arttırın ir bakmışsınız bağımlısı olmussunuz
şuan sana tapiyorum5-6 bin nedir yaa? boyun ve kilon kaç canım birde ne kadar suredir ip atliyorsun.
hırslı kuzucum benimmmHemen cevaplayayim:) ben önceden atlıyordum bıraktım sonra 7.takima girdim @MiuLego sağolsun ipi bana sevdirdi. Bende atlayayaim dedim Faydalarını baktım deneyeyim dedim ilk 1000 atladım allahım oldum oldum dirildim çok zorlandım ayaklarım 2 gün ağrıdı sonra artırdim. 1500 2000 4000 4500 5000 ve 6000
Diye diye artırdim ne zaman başladım iyi hatırlıyorum 16 17 Ekim gibiydi 1 ay olacak faydasını gördüm bildirim 61 idi 58 oldu ve sikilasti igreniyordum artık ya o derece bi baktım bacağım sikilasmis incelmis selülit gözle görülür derecede azalmış velhasıl ben artık ip atliyorum
Hem masrafsız hemde herkesin yapabileceği yağ yakma kilo verme
İnşallah senin sayende 7. Takımda zayıflamak harikaaahırslı kuzucum benimmm
hedef 10.000
Evet önemli olan istikrar..ben 64 kiloyum. Kilo bende de sıkıntı oluyor. İlk atladığımda 50 tane zor atladım. Çünkü her atladigimda göbekte benle beraber zıplıyorsimdi göbeğime alıştım. 300 çok iyi bence. Belki bir hafta sonra biraz daha artabilir. Bence bırakmadan devam etmek önemli.sen kaç kilosun canım
hırslı kuzucum benimmm
hedef 10.000
Ay canım süpersin..Hemen cevaplayayim:) ben önceden atlıyordum bıraktım sonra 7.takima girdim @MiuLego sağolsun ipi bana sevdirdi. Bende atlayayaim dedim Faydalarını baktım deneyeyim dedim ilk 1000 atladım allahım oldum oldum dirildim çok zorlandım ayaklarım 2 gün ağrıdı sonra artırdim. 1500 2000 4000 4500 5000 ve 6000
Diye diye artırdim ne zaman başladım iyi hatırlıyorum 16 17 Ekim gibiydi 1 ay olacak faydasını gördüm bildirim 61 idi 58 oldu ve sikilasti igreniyordum artık ya o derece bi baktım bacağım sikilasmis incelmis selülit gözle görülür derecede azalmış velhasıl ben artık ip atliyorum
Hem masrafsız hemde herkesin yapabileceği yağ yakma kilo verme
Evet önemli olan istikrar..
Ben 74 kiloyum canım..
Zamanla 300 sabah 300 akşam yaparım 600 e çıkarırım inşallah..
Ay canım süpersin..
58 den daha az görünüyosundur sıkılaştığın için..
Önceleri ara ara atlıuyodum ben ama hep bıraktım.. Tabi 100 dü en fazla atladığım..
Şimdi 300 le başkadım
Sguat girls senden bi tane daha inanmıyorum ne güzel. Hedeflerimi genişletme zamanın gelmiş. 10.000 değil belki ama biraz daha artirabilirim
İlk gün bölerek yaptım.. Baya bi rahatsızken.. 100 100 böldüm 300 yaptım.Ellssa haddim deil ama sabah öğle akşam diye 3 e bölün önce 100 belki 200 250 yapın ve arttırın :)
İlk gün bölerek yaptım.. Baya bi rahatsızken.. 100 100 böldüm 300 yaptım.
Dün 100 sonra akşam 200 yaptım ama kalbim durcak sandım boğazım kesildi resmen akşam..
Bugün bakalım sizlerden aldığım gazla kaç atlicam.
Evet canım.. Böyle bize de gaz olur.. Ben önce 1000 i göreyim de.. Sonra artar inşallah.. 1000 bile hayal gibi yaaSguat girls senden bi tane daha inanmıyorum ne güzel. Hedeflerimi genişletme zamanın gelmiş. 10.000 değil belki ama biraz daha artirabilirim
Bana da 6 bin hayaldiEvet canım.. Böyle bize de gaz olur.. Ben önce 1000 i göreyim de.. Sonra artar inşallah.. 1000 bile hayal gibi yaa