Yaa canım..Merhaba kızlar nasıl yarım saat ip atlıyorsunuz anlamadm ben 200 tane zor atlıyorum o kadar kondisyonum olmasına rağmen
Sağol canım.Topic hayırlı uğurlu olsunbende başliycam ama ben öyle çok fazla atlayamıyorum şimdilik
Harikasın canımmAyy etkim olmasına çok sevindim bende yarim saat atladim çok yoruldukca nefes egzersizleri yaptım bende ip yok hayali ipimle kollarimida çevirerek yaptım ilk dakika kronometre tuttum dakikada 70 tane yarim saatte 2100 tane peşine 100 tane squat
Teşekkürler canımHarikasın canımm
Günün birincisiii
Ayakkabı ile parmak ucunda değil mi kaptanım :)Ayakkabisiz atlamayin kizlar bizim takimda ayagini sakatlayanlar oldu aman dikkat
harikasın canım. Yok ben senin kadar yapamam en azından simdilik. Ama her gün artırarak devam edicem. Birde üstüne squat yaptin tebrik ederim. Seni kendime örnek alayim sana yetişmeye çalışıyım. Bu arada sabah 25 dk tempolu yürüyüş 10 dk. koşu koşu toplam 4.2 km. spor yaptım ardıdan 30 mekik 350 ip atladım.Ayy etkim olmasına çok sevindim bende yarim saat atladim çok yoruldukca nefes egzersizleri yaptım bende ip yok hayali ipimle kollarimida çevirerek yaptım ilk dakika kronometre tuttum dakikada 70 tane yarim saatte 2100 tane peşine 100 tane squat
Yarım saat hiç durmadan atlamak mı
Ben bi atlama da 250 yapıyorum o dA 3 dk sürüyor
Fazla yapamam bacaklarım kopar sanırım
Merhaba kızlar nasıl yarım saat ip atlıyorsunuz anlamadm ben 200 tane zor atlıyorum o kadar kondisyonum olmasına rağmen
Aynen denizcim degilse davul gibi sis bir ayakAyakkabı ile parmak ucunda değil mi kaptanım :)
Maşallah canım ip dışında sporlarında var ben sabah 7de is başı yapıyorum 5.30da kalktigim spor ihtimali pek yok sabah gün içinde bugün şirket de 552 merdiven ciktimharikasın canım. Yok ben senin kadar yapamam en azından simdilik. Ama her gün artırarak devam edicem. Birde üstüne squat yaptin tebrik ederim. Seni kendime örnek alayim sana yetişmeye çalışıyım. Bu arada sabah 25 dk tempolu yürüyüş 10 dk. koşu koşu toplam 4.2 km. spor yaptım ardıdan 30 mekik 350 ip atladım.
Merhaba ilk başta tabi sayı az olur ama zamanla artırılabilir 5000 küsüre çok heveslendim ne kadar sürede bu rakama ulaştılar acabaKuzu yarımsaati geçtim 1 saat atlayanlar var..
5000 küsürü görenler felan
benim 5 aylık bebeğim var doğum izindeyim o yüzden evdeyim. Hergun yürüyüş bandinda koşuyorum ve yürüyorum. Bir birimizi motive edriz iyi olurMaşallah canım ip dışında sporlarında var ben sabah 7de is başı yapıyorum 5.30da kalktigim spor ihtimali pek yok sabah gün içinde bugün şirket de 552 merdiven ciktimdediğin gibi birbirimizi motive edebiliriz
Bekliyorum canımVay vay ip heeee
Geliyorum yakında ip sayılarımla buraya
Dimi ya çocukken ne çok atlardık ve ben nasıl zayıf bişeydim..Her gün yarım saat ip atlayarak çok iyi sonuçlar almak mümkün. Zamanla daha fazlası da oluyor ama bu kadarı bile yeterli bence. Etkisinin yanında bir de zevkli. İnsan sanki çocukluk günlerine dönüyor. Çocukken neden kilolu olmadığımı ip atlarken çok iyi anladım.
Sen ne kadar sürede bu kadar verdin, ne yaptın ya. 10kiloyu nsl vericem diye kara kara düşünüyorum. Helal olsun sanaMaşallah canım ip dışında sporlarında var ben sabah 7de is başı yapıyorum 5.30da kalktigim spor ihtimali pek yok sabah gün içinde bugün şirket de 552 merdiven ciktimdediğin gibi birbirimizi motive edebiliriz
burda yazılanları okuyunca insanin yapabileceğine dair kendine güveni geliyor. Her gün sayılar artarak gidicek inşallah300 yaptım ben bugün ama gaza geldim okuduklarımdan sonra hareket edebilirsem biraz daha atlayacağım.
Merhaba canım..Merhaba ilk başta tabi sayı az olur ama zamanla artırılabilir 5000 küsüre çok heveslendim ne kadar sürede bu rakama ulaştılar acaba