Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar nasıl yarım saat ip atlıyorsunuz anlamadm ben 200 tane zor atlıyorum o kadar kondisyonum olmasına rağmen
Yaa canım..
Ben de 100 atlayınca bişii yaptım sanıyodum ama işte öyle değilmiş.. Hızlı kilo için sağlıklı beslen ip atla hem dee yarımsaat..

Harikasın canımm
Günün birincisiii

Her gün yarım saat ip atlayarak çok iyi sonuçlar almak mümkün. Zamanla daha fazlası da oluyor ama bu kadarı bile yeterli bence. Etkisinin yanında bir de zevkli. İnsan sanki çocukluk günlerine dönüyor. Çocukken neden kilolu olmadığımı ip atlarken çok iyi anladım.

harikasın canım. Yok ben senin kadar yapamam en azından simdilik. Ama her gün artırarak devam edicem. Birde üstüne squat yaptin tebrik ederim. Seni kendime örnek alayim sana yetişmeye çalışıyım. Bu arada sabah 25 dk tempolu yürüyüş 10 dk. koşu koşu toplam 4.2 km. spor yaptım ardıdan 30 mekik 350 ip atladım.

Yarım saat hiç durmadan atlamak mı
Ben bi atlama da 250 yapıyorum o dA 3 dk sürüyor
Fazla yapamam bacaklarım kopar sanırım
Merhaba kızlar nasıl yarım saat ip atlıyorsunuz anlamadm ben 200 tane zor atlıyorum o kadar kondisyonum olmasına rağmen

bende sizin gibi en fazla atladigim 350 taneydi. Bugün cimbomlukiz in gazına geldim ( iyide oldu) 6 dk.da 452 tane atladım. Birbirimizi motive edersek yapabiliriz.

Maşallah canım ip dışında sporlarında var ben sabah 7de is başı yapıyorum 5.30da kalktigim spor ihtimali pek yok sabah gün içinde bugün şirket de 552 merdiven ciktim dediğin gibi birbirimizi motive edebiliriz

Maşallah canım ip dışında sporlarında var ben sabah 7de is başı yapıyorum 5.30da kalktigim spor ihtimali pek yok sabah gün içinde bugün şirket de 552 merdiven ciktim dediğin gibi birbirimizi motive edebiliriz
benim 5 aylık bebeğim var doğum izindeyim o yüzden evdeyim. Hergun yürüyüş bandinda koşuyorum ve yürüyorum. Bir birimizi motive edriz iyi olur

Dimi ya çocukken ne çok atlardık ve ben nasıl zayıf bişeydim..

Sen ne kadar sürede bu kadar verdin, ne yaptın ya. 10kiloyu nsl vericem diye kara kara düşünüyorum. Helal olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…