- 8 Ekim 2012
- 3.361
- 6.366
- 36
en son kiracı olanlar hep birlikte kovulcazBen de ben de kopcammmm kızımla
O zaman ip atlama sahası açsınlar bizeen son kiracı olanlar hep birlikte kovulcaz
Ooo Maşallah canımmEveet komşumda geldi gitti. Hemen ipe sarildimçılgınlar gibi ip atlıcam dedim ama gazım 10 dk sürdü 10 dk.da 914 tane atladım. 1 tane daha atlamaya halim kalmadı. Bakalım yarin biraz daha fazla inşallah. Eki Görüntüle 2065615
Ah şu misafirlerMaşallah kızlar bendede misafir var atlicam birazdan insallah
bir tane çizelge yaptım kendime. Çizelgede kaç dk yürüyüş, kaç dk koştugum toplamda kaç km ettiği , çektiğim mekik sayisi ve atladigim ip sayisi var. 31 ekimden beri tutuyorum. Kilom da hic değişiklik yokOoo Maşallah canımm
914 atlamışsın daha ne olsun.
Ben de şimdiye kadar bi boşluk buldum 100 atladım ama ev kalabalık ve hala öyle.. Bakalım bekliyorum gitmelerini..
Sen de süper atlamışsın ama
Yazdınmı ajandana başlama tarihini ve kilonu.
Bugün misafir günü anlaşılanMaşallah kızlar bendede misafir var atlicam birazdan insallah
Yok canım almadim daha ip hayali ipimle devamBugün misafir günü anlaşılanatla canım sonuçları bekliyoruz. Bu arada ip aldın mi? İp olmasa bile evde fazla kablo varsa o da olur. Yarin vakit olursa hem sabah hem aksam atlamayı düşünüyorum. Bu arada bir videoda izledim 10 dk ip atlamak 30 dk koşuya denkmis. Boşuna koşu bandında vakit harcıyorum
Tartılmama kararında haklisin azmini sevdim canımbir tane çizelge yaptım kendime. Çizelgede kaç dk yürüyüş, kaç dk koştugum toplamda kaç km ettiği , çektiğim mekik sayisi ve atladigim ip sayisi var. 31 ekimden beri tutuyorum. Kilom da hic değişiklik yokne zaman zayıflarsam o zaman kaydedicem. Birde hergun tartiliyodum artık tartılmamaya karar verdim. Kilo veremedikçe moralim bozuluyor.
motivasyonu kaybetmeden devam etmeye çalışıyorum. Baktım olmuyo diyetisyene gidicem.Tartılmama kararında haklisin azmini sevdim canım10 gün yapipta gram veremesem totomu kaldirmam daha okadar tembel olurum
Bol su içiyomusun canım..motivasyonu kaybetmeden devam etmeye çalışıyorum. Baktım olmuyo diyetisyene gidicem.
evet canım emzirdigim için çok su içiyorum. Günde 3 lt.nin altına düşmüyor.Bol su içiyomusun canım..
hasta hasta 300 iyi atlamışsın. Nasıl oldu bu arada hastalığın biraz tırmanabildin mi?Ben bugün de 300 ip atladım
biz aslında Zayıflarız ama bu apartman daireleri yüzünden olmuyor. Bende çocuğu 23.00 da uyutuyorum bi enerji geliyor ama komşular sağolsunkızlar dün akşam atlamaya calıştım ama saat 12 ye geliyodu misafir gittiğinde kimseyi rahatsız etmiyim diye yapmadım ama bugün eşim halısahaya mac oynamaya gitcekmiş bende en az 1 saat yürürüm eve gelincede ip atlarım dünü telafi ederimama gerçekten hammışım baya hissettim dün
bizim hiç suçumuz yok yanibiz aslında Zayıflarız ama bu apartman daireleri yüzünden olmuyor. Bende çocuğu 23.00 da uyutuyorum bi enerji geliyor ama komşular sağolsunbir gün müstakil bir eve taşınırsam ipince olucam
yas 29 evli çocuksuzBu arada kızlar yaş kaç, evli bekar çocuk var mi
benim yas 33 evliyim 2 çocugum ve göbeğim varyas 29 evli çocuksuz