Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Kızlar nasıl bugünkü ip sayıları. Benim misafirim vardı yeni gitti atlayamadım ve spor yapamadim:KK43: bi de uzun aradan sonra ilk defa tatlı börek ve kısır yedim. Pişmanlık çanlarım çalıyor:kızgın:o_O aksamda komşum gelebilir gelmezse ip atlicam.

Eveet komşumda geldi gitti. Hemen ipe sarildim:KK71:çılgınlar gibi ip atlıcam dedim ama gazım 10 dk sürdü:-) 10 dk.da 914 tane atladım. 1 tane daha atlamaya halim kalmadı. Bakalım yarin biraz daha fazla inşallah.
P_20171109_194129.jpg

Eveet komşumda geldi gitti. Hemen ipe sarildim:KK71:çılgınlar gibi ip atlıcam dedim ama gazım 10 dk sürdü:-) 10 dk.da 914 tane atladım. 1 tane daha atlamaya halim kalmadı. Bakalım yarin biraz daha fazla inşallah. Eki Görüntüle 2065615
Ooo Maşallah canımm
914 atlamışsın daha ne olsun.
Ben de şimdiye kadar bi boşluk buldum 100 atladım ama ev kalabalık ve hala öyle.. Bakalım bekliyorum gitmelerini..
Sen de süper atlamışsın ama
Yazdınmı ajandana başlama tarihini ve kilonu.

Ooo Maşallah canımm
914 atlamışsın daha ne olsun.
Ben de şimdiye kadar bi boşluk buldum 100 atladım ama ev kalabalık ve hala öyle.. Bakalım bekliyorum gitmelerini..
Sen de süper atlamışsın ama
Yazdınmı ajandana başlama tarihini ve kilonu.
bir tane çizelge yaptım kendime. Çizelgede kaç dk yürüyüş, kaç dk koştugum toplamda kaç km ettiği , çektiğim mekik sayisi ve atladigim ip sayisi var. 31 ekimden beri tutuyorum. Kilom da hic değişiklik yok :skandal:ne zaman zayıflarsam o zaman kaydedicem. Birde hergun tartiliyodum artık tartılmamaya karar verdim. Kilo veremedikçe moralim bozuluyor.

Maşallah kızlar bendede misafir var atlicam birazdan insallah
Bugün misafir günü anlaşılan :KK39: atla canım sonuçları bekliyoruz. Bu arada ip aldın mi? İp olmasa bile evde fazla kablo varsa o da olur. Yarin vakit olursa hem sabah hem aksam atlamayı düşünüyorum. Bu arada bir videoda izledim 10 dk ip atlamak 30 dk koşuya denkmis. Boşuna koşu bandında vakit harcıyorum:KK35:

Bugün misafir günü anlaşılan :KK39: atla canım sonuçları bekliyoruz. Bu arada ip aldın mi? İp olmasa bile evde fazla kablo varsa o da olur. Yarin vakit olursa hem sabah hem aksam atlamayı düşünüyorum. Bu arada bir videoda izledim 10 dk ip atlamak 30 dk koşuya denkmis. Boşuna koşu bandında vakit harcıyorum:KK35:
Yok canım almadim daha ip hayali ipimle devam :KK66: okadar etkilimiymis ya ip atlamak hergun ip atlamak için yeni bir sebep cikiyor:KK31:

bir tane çizelge yaptım kendime. Çizelgede kaç dk yürüyüş, kaç dk koştugum toplamda kaç km ettiği , çektiğim mekik sayisi ve atladigim ip sayisi var. 31 ekimden beri tutuyorum. Kilom da hic değişiklik yok :skandal:ne zaman zayıflarsam o zaman kaydedicem. Birde hergun tartiliyodum artık tartılmamaya karar verdim. Kilo veremedikçe moralim bozuluyor.
Tartılmama kararında haklisin azmini sevdim canım :KK9:10 gün yapipta gram veremesem totomu kaldirmam daha okadar tembel olurum:KK70:

kızlar dün akşam atlamaya calıştım ama saat 12 ye geliyodu misafir gittiğinde kimseyi rahatsız etmiyim diye yapmadım ama bugün eşim halısahaya mac oynamaya gitcekmiş bende en az 1 saat yürürüm eve gelincede ip atlarım dünü telafi ederim :spor::spor: ama gerçekten hammışım baya hissettim dün:KK70:

Bol su içiyomusun canım..
evet canım emzirdigim için çok su içiyorum. Günde 3 lt.nin altına düşmüyor.

Ben bugün de 300 ip atladım
hasta hasta 300 iyi atlamışsın. Nasıl oldu bu arada hastalığın biraz tırmanabildin mi?

kızlar dün akşam atlamaya calıştım ama saat 12 ye geliyodu misafir gittiğinde kimseyi rahatsız etmiyim diye yapmadım ama bugün eşim halısahaya mac oynamaya gitcekmiş bende en az 1 saat yürürüm eve gelincede ip atlarım dünü telafi ederim :spor::spor: ama gerçekten hammışım baya hissettim dün:KK70:
biz aslında Zayıflarız ama bu apartman daireleri yüzünden olmuyor. Bende çocuğu 23.00 da uyutuyorum bi enerji geliyor ama komşular sağolsun :KK20: bir gün müstakil bir eve taşınırsam ipince olucam:rolleyes:

X