Ay canım ağzından bal damlıyor kuşummaynen kaptan 8 kasım 2017 - 74 8 kasım 2018-54 olursun inşallah pastaları aşkla yersin
Dimi kuzu.. Her boş anımızda abur cubur yemek yerine atlıyoruz.. Tutmasınlar bizivalla canım çok pis gaza geldimilk atladım 2100 dü bu akşam tutmasınlar beni madem 1 ayda okadar etkisini gördün her boş bulduğum vakitde atlıcam hazır haftasonuda geldi sizinle yarışabilirim bende 2.takımdayım 2 haftadır sabit gidiyorum kiloda artık sabit olmucam
kesinlikle ya biz boş vakitleri yemekten sayıp hata etmişizDimi kuzu.. Her boş anımızda abur cubur yemek yerine atlıyoruz.. Tutmasınlar bizi
Ben atlamaya gittin sandımdıAnaaaaam beni de gaza getirdiniz. Gece ipimle yatacam bu gidişle
1 ay en azından kocaları boşayıp iple yatalım bizAnaaaaam beni de gaza getirdiniz. Gece ipimle yatacam bu gidişle
Evet evet evet..kesinlikle ya biz boş vakitleri yemekten sayıp hata etmişiz
valla canım çok pis gaza geldimilk atladım 2100 dü bu akşam tutmasınlar beni madem 1 ayda okadar etkisini gördün her boş bulduğum vakitde atlıcam hazır haftasonuda geldi sizinle yarışabilirim bende 2.takımdayım 2 haftadır sabit gidiyorum kiloda artık sabit olmucam
bak simdi dayamadım gidiyim atlayıp geleyimBen atlamaya gittin sandımdıben 200 atladım geldim hemen
kızlar bizi fena gazladı kuzu bu gazla vermezsek ayıp olurAy canım ağzından bal damlıyor kuşumm
Hemen atla gel canım..bak simdi dayamadım gidiyim atlayıp geleyim
bu akşam iş çıkışı önce çarşı pazar dolancam sonra 1,5 saat yürüyüş sonra veryansın ip atlamaOooo atlada senle kapısak
Atla valla
Sen işyerinde başla bence.. Lavaboya git git gelkızlar bizi fena gazladı kuzu bu gazla vermezsek ayıp olur
bu akşam iş çıkışı önce çarşı pazar dolancam sonra 1,5 saat yürüyüş sonra veryansın ip atlama
lavabo tam müdürün yan tarafı ayak sesim gelmiceğinden emin olsam düşünmedim değilSen işyerinde başla bence.. Lavaboya git git gel
kız sen bu zamana kadar nerelerdeydinBu işler boyle
sormayın kaptanım ya iyice kızıştı ortalıkAnammm iş kızışıyorcimbomlukiz