Hadi yaa o kaç tane atlıyor..Hahahhahahaha
Bizim grupta Whiteblacklife var ondan sonra kaptanımız onlarda çok güzel atliyor:)
Estağfurullah canım benim söyle tabiki..Cidden haddim deil ama soyliyim
Ben atlarken 100 atlıyorum 10 15 saniye dinlenip tekrar atlıyorum :) ya atlarsın cidden insan yaptıkça alışıyor :) sonra bakmışsın oooo
Oo daha da kamçı oldu bu şimdiBana da 6 bin hayaldi
Valla kaptan da 5 6 rahat atliyor 10 dakika da 1000 tane atlarHadi yaa o kaç tane atlıyor..
Waoooo iddia haa..Valla kaptan da 5 6 rahat atliyor 10 dakika da 1000 tane atlar
Whiteblacklife arkadaşımın gel kendin şöyle
Onla iddiaya girdik 10000 icin
Waoooo iddia haa..
Kızlar bişi dicem.. Her atladığınızda buraya da yazın.. Birbirimize destek olalım burda da..
300 deil 3200:)
Süper olur tabikiBen de artık burdayım hergün yazayım şu an 300 deyim devam
ayyy yoruma aşık oldum sanki benBen günde 5 6 bin atlayabiliyorum
Faydalarını gördüm evetbacak inanılmaz şekle girdi sıkılaştırı selülit azaldı gözle görülür derecede
Ve zayiflamaada destekçi ben ayakkabıyla bazen çorapla atlıyorum
Çok faydalı yapın derim sabah 500 akşam 500 set halinde yapın ve arttırın ir bakmışsınız bağımlısı olmussunuz
He inan kiiişimdi şu an mı 3200
Tutmayın beni hemen ben de başlıyorum atlamaya
Valla bacağın doktoru ip atlamaayyy yoruma aşık oldum sanki ben8 kasım milat ilan ediyorum 8 aralıkda bacaklarımla barışcam inşallah
Evet 8 kasım miladımız.. Böyle milat görülmedi a dostlaarrayyy yoruma aşık oldum sanki ben8 kasım milat ilan ediyorum 8 aralıkda bacaklarımla barışcam inşallah
aynen kaptan 8 kasım 2017 - 74 8 kasım 2018-54 olursun inşallah pastaları aşkla yersinEvet 8 kasım miladımız.. Böyle milat görülmedi a dostlaarrbenim doğum günüm 8 kasım
Gecmis doğum günün kutlu olsun :)Evet 8 kasım miladımız.. Böyle milat görülmedi a dostlaarrbenim doğum günüm 8 kasım
valla canım çok pis gaza geldimSitede 2.takip ettiğim yer
Çok pis gaza getirilir
Gaza geldim 200 atladım..Sitede 2.takip ettiğim yer
Çok pis gaza getirilir
Sağol canımGecmis doğum günün kutlu olsun :)