- 19 Mayıs 2020
- 46.505
- 208.268
-
- Konu Sahibi adenalef90
Adamın ağzından çıkan herşeye inanmışsınız, çok bağlanmışsınız. Nerde bulacak daha böyle safı? Erkekler bedava seks, yemek, hizmet için de gaaaayet evlenebilir. Nasıl ki bir kadın parası için evlenirse(bunu üstünüze alınmayın.) Evlenmeye bile niyeti pek yok. Kafası karışık. Bakın, hala aklı eski eşte de olabilir.Peki sorum şu ben ağzına etmeme rağmen neden sürekli kapımda ve benden kopamıyor ?
İkincisi onların yaptığı gibi bana sende yapma bunu beni bırakma diye ağlıyor ?
Su şişesiyle vurmuş saç baş yolmamış su şişesini fırlatmış.Torununun annesini torununun gözü önünde döven kadının nasıl bir karaktere sahip olduğunu göremiyor konu sahibi.
Peki sorum şu ben ağzına etmeme rağmen neden sürekli kapımda ve benden kopamıyor ?
Kafası dagılıyor senınle, seviyorsun egosu oksanıyor. Sevısıyorsunuz da.Peki sorum şu ben ağzına etmeme rağmen neden sürekli kapımda ve benden kopamıyor ?
O zaman tamam sonuçta şişeyle vurmuş bir şey olmaz ..biraz empati ilerde size çocuğunuzun yanında şişeyle vurursa aman boşver dersin sonuçta saçımı başımı yolmadiSu şişesiyle vurmuş saç baş yolmamış su şişesini fırlatmış.
bir kasa kayisiyi unutma lütfen bence cok önemliBır sevgi kıstası olarak 'onun ıcın yemek yapmayı' ogrenmek
sizde normal değilsiniz. Olayları analiz edemiyorsunuz.Su şişesiyle vurmuş saç baş yolmamış su şişesini fırlatmış.
Kaba konuşmamı bilmediğin için seni anlayışla karşılıyorum.Neden bu kadar üslubunuz kaba ? Ben ortaya tebessüm olsun diye yazdım onları. Neyse size bir şey diyemiyorum..
Yeni boşanmamış. 2017 ocakta boşanmışbana daha çok kör kütük aşık olan sensin gibi geldi, ağzın kulaklarında.. :)
yeni boşanmış bir erkeğin hemen evlenmesi ne kadar doğru olur emin degilim.
yeni boşanmış bir erkek ile ne kadar mutlu olunur oda ayrı mesele..
iliskiniz çok çok yeni.
birliktelik yaşamış olman evlenmelisin manasına gelmemeli ama anlıyorum ki ailede bu konu başka bir sorun yaratacak.
ona biraz daha zaman ver, evlenmeyi istiyor seni gercekten seviyorsa teklif edecektir.
evlenmis boşanmış erkekle evlenmek, duzen kurmak inan çok zor (kendimden biliyorum) heleki bu kadar yeni iken, onu bu konu ile boğma..
ilişkinizin sağlığı için yapma.
Ben öyleyim. Kimse kusura bakmasın.Bir de valla ayrılma/boşanma timinden değilim ama bdv'de hep böyle konular önüme çıkıyor
Su şişesiyle vurmuş saç baş yolmamış su şişesini fırlatmış.
Çok güzel cırcır eder insanı çekirdekleriyle yesin 1 kayısı 3 çekirdek bak bu da önemli çekirdekleri tek olarak yersen de kabız ederbir kasa kayisiyi unutma lütfen bence cok önemli
Amin inşallah bu cuma günüEvlenince yaşayacaklarıniz çok huzursuz berbat bir hayat hepsini analiz ederimde halim yok ..karakteri sağlam bir adam nasip etsin Allah size
Hahahaha çok iyiÇok güzel cırcır eder insanı çekirdekleriyle yesin 1 kayısı 3 çekirdek bak bu da önemli çekirdekleri tek olarak yersen de kabız ederbizde malatya geliniyik ondan bu kaba tabirlerim dilimizi öğren