Sadece anlamaya çalışıyorum ama her seferinde kafam karışıyor. Ne yapmalıyım ?

Peki sorum şu ben ağzına etmeme rağmen neden sürekli kapımda ve benden kopamıyor ?
İkincisi onların yaptığı gibi bana sende yapma bunu beni bırakma diye ağlıyor ?
Adamın ağzından çıkan herşeye inanmışsınız, çok bağlanmışsınız. Nerde bulacak daha böyle safı? Erkekler bedava seks, yemek, hizmet için de gaaaayet evlenebilir. Nasıl ki bir kadın parası için evlenirse(bunu üstünüze alınmayın.) Evlenmeye bile niyeti pek yok. Kafası karışık. Bakın, hala aklı eski eşte de olabilir.

Peki sorum şu ben ağzına etmeme rağmen neden sürekli kapımda ve benden kopamıyor ?

Evlenince yaşayacaklarıniz çok huzursuz berbat bir hayat hepsini analiz ederimde halim yok ..karakteri sağlam bir adam nasip etsin Allah size

Kafası dagılıyor senınle, seviyorsun egosu oksanıyor. Sevısıyorsunuz da.
Neden kapında yatmasın, olumsuz bir tane ozellıgın yok ki?

Su şişesiyle vurmuş saç baş yolmamış su şişesini fırlatmış.
O zaman tamam sonuçta şişeyle vurmuş bir şey olmaz ..biraz empati ilerde size çocuğunuzun yanında şişeyle vurursa aman boşver dersin sonuçta saçımı başımı yolmadi

Yeni boşanmamış. 2017 ocakta boşanmış

Bende bana akıl verin diye buradayım. Farkındaysanız savunmuyorum. Tecrübe bilginizi bilmek istiyorum.

bir kasa kayisiyi unutma lütfen bence cok önemli
Çok güzel cırcır eder insanı çekirdekleriyle yesin 1 kayısı 3 çekirdek bak bu da önemli çekirdekleri tek olarak yersen de kabız eder bizde malatya geliniyik ondan bu kaba tabirlerim dilimizi öğren

Arkadaşım yürek mi yedin sen? Ya bizi kandırıyorsun ya da cidden safsın.
Bu kadar özelini anlattığın foruma fotoğraf koyulur mu? Tanıyan biri çıkıp aileme anlatır diyede korkmuyorsun sanırım.
Şimdi birbirinize yakışıyorsunuz yazacağım ama zaten bodoslama dalmışsın ilişkiye iyice rehavete kapılırsın diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…