- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.163
-
- Konu Sahibi adenalef90
Sinyaller o kadar keskin ki. Körün bile gözü açılırdı şimdiye.
Ne kadar da kagıdı okumadan imza atan gururlu bir adam..........Oda çalışıyor memur oda. Kayısıyı öylesine söyledim. Karısı kötü demiyor sadece aşırı paragözmüş. Hatta kadın demiş gönlüm geçti. Şunları şunları istiyorum boşanmak için. Buda okumadan direkt imza atmış. O kadar nefret ettirmiş kadın. Söylediğine göre.
Mantıklı mesaj mı atayım senceBunları eski eşe sorun. Dava dosyasını görmek isteyin.
Eski eş ile irtibatınız var mı?Mantıklı mesaj mı atayım sence
ben de 6 yıllık kocamı hiç sevmemişim.Her gün yeni bir şey öğreniyorum şu BDV'de. Bugün de 5 yıllık sevgilimi sevmediğimi öğrendim, iyi miZira bir tane bile yemeği onun için öğrenmedim. Ama o çok yemek öğrendi benim için veya bana yardım ederken, birlikte yemek hazırlarken
Biz bdv'de uzman olduk zaten, konunun sonuna ama seviyorum, aslında merhametli diyince kişilik çözülmüş oluyor bile.Böyle hep karşı tarafı suçlayan, kendini melek eden ne kadar insan varsa korkmuşumdur. Korkularımda haklı çıkmışımdır hep.
Oda çalışıyor memur oda. Kayısıyı öylesine söyledim. Karısı kötü demiyor sadece aşırı paragözmüş. Hatta kadın demiş gönlüm geçti. Şunları şunları istiyorum boşanmak için. Buda okumadan direkt imza atmış. O kadar nefret ettirmiş kadın. Söylediğine göre.
En iyi yorum senin. VarolasınAcaba anlattıkları ne kadar doğru eski eşi hakkında belki de paragöz değildi ama bahane etti sevgilin bilemezsin baya paralarını aldıysa eski eşi demek ki baya bi zarar vermiş kadına üzgünüm belki üzüleceksin ama bu ihtimali düşünmen gerekir evlilik bu sonuçta varsa imkanın bunu öğrenmelisin evvela ama kadın tarafından, erkek tarafı kendine göre anlatır hatta varsa tanıdıkların davalarını soruşturmalısın. Bu ilişki olayına çok yorma kafanı evet doğru bir şey değil ama olmuş bi kere kendini mecbur hissetme onunda mecbur hissetmesine asla izin verme. Arkadaşlarından koparmasıda özgüveninin eksik olduğunıiu gösteriyor kıskançlığının sebebi bu genelde erkeklerde var zaten bu olmasa iyi ama var işte bu cinste aşırı kıskançlık
senden daha safına rastlamamış daha o yüzden. Her söylediğine inanıyorsun, adam daha ne istesin.Peki sorum şu ben ağzına etmeme rağmen neden sürekli kapımda ve benden kopamıyor ?
İkincisi onların yaptığı gibi bana sende yapma bunu beni bırakma diye ağlıyor ?
Evet onun söylediğine gore...Oda çalışıyor memur oda. Kayısıyı öylesine söyledim. Karısı kötü demiyor sadece aşırı paragözmüş. Hatta kadın demiş gönlüm geçti. Şunları şunları istiyorum boşanmak için. Buda okumadan direkt imza atmış. O kadar nefret ettirmiş kadın. Söylediğine göre.
Adam cocugunun annesinin özeline kadar anlatmışBu arada ailesi başta tasvip etmemiş bu evlenmiş. Sonra evlendin neden boşanıyorsunuz vs demişler. O arada bunu yalnız bırakmışlar. Hatta kadın buna demiş ki ben kimseyle yaşamadım bakireyim. Evlendikleri ilk gece ben bakire değilim demiş. Bana başta söyleseydi ben bunları takacak birisi değilim dedi. Bu kadın büyü filanda yaptırmış. Evde Muska bulmuşlar. Ne saçma şeyler diyor. O ara yalnız kalmak istemiş aramaları açmamış. Evde 20 gün yatmış. Hatta hastalanmış.
Size bu cümleyi kurduran adamla neden birliktesiniz? Birde bana kıyamıyor yazmışsınız.Aslında ilişkimizin 3. Ayında birlikte olduk bana kıyamıyor. Ama sanki ben ondan kopamayayım diye oldu bir anda oldu bende anlamadım
Eski eşin arkasından böyle konuşan bir tiple zaten neden evlenir ki ? Onu kötüleyen ilerde konu sahibini de kötüler.Evet onun söylediğine gore...
Bence eski eşle irtibata gecin en kötü nolabilir her türlü bu iliskinin sonu ayrilik zaten ya da sizin susup herseye tahammül etmenizle devam eder anca. Mesela dugun isteseniz nikah yapalim derler, balayi isteseniz en ucuzu olur, mobilyalari da sizin aileniz alsin isteyecekler zaten kizin ceyizi diye düşünerek adettir gelenektir vs ikna ederler zaten. Eee bu adamin elle tutulur nesi var ki?
Ben olsam eski esle konuşurdum hem madem siz de yeni es adayisiniz, o kadinla her türlü muhatap olmak zorunda kalacaksiniz cocuk icin. Ha simdi ha sonra ne farkeder?
Adam cocugunun annesinin özeline kadar anlatmışgercekten adam da annesi kadar cirkef bence.
Ailesinin yaninda olmamasi da normal, istememisler evlenirken bize sormadin bosanirken de basinin çaresine bak demisler. Ama simdi ana kuzusu adam! Nasil bu kadar kolay baristilar acaba?
Bence adam sizin sözünüzden cikmam diye ikna etmiştir o yüzden aman evlenme aman kimse olmasin diye tembihliyorlar
Hem evlenecek adam zaten simdiye kadar isi ciddiye bindirirdi bu adamin niyeti gönül eglendirmek
Büyü falan da bence tam tersi, o cirkef annesi bile gelinine büyü yapmış olabilir
Yine diyorum "kişi kendinden bilir işi"
Neden bu kadar üslubunuz kaba ? Ben ortaya tebessüm olsun diye yazdım onları. Neyse size bir şey diyemiyorum..Aferin. Yemek öğren kadınlık öğren annelik öğren (çilingir sofrası hazırlamayı da öğrensen iyi olur adam içiyor da demiştin değil mi) çünkü yüzük atmışsın çok büyük olay yaşamışsın böyle bir adama âşık olman lazımdı. Bunlar için aferin dedim bunlar çok önemliçokomelli
Devir kötü uyanık olmalıyızEn iyi yorum senin. Varolasın