Sadece anlamaya çalışıyorum ama her seferinde kafam karışıyor. Ne yapmalıyım ?

Benim bir akrabagim esinin üstüne "dini nikahli" kuma getirdi. Esi sadece belli sartlar altinda (kendini ve cocugunu maddi acidan garanti altina almak icin) bosandi. Bu simdi ilk esi paragöz yapar mi? Akrabama sorsan son derece suclu oldugu halde ne esine nede cocuguna birsey vermezdi. Kadin ve cocugu ac yattigi aksamlar oldugu halde. Bence soooon derece dikkatli olmak lazim böyle hikayeleri inanmaktan önce.
Eşimin arkadaşıda yaptı 2 çocukları vardı bir tane kız aldı geldi kadın istemedi ayrı ev açtı kadın boşanmak istedi ama bütün birikimi istedi orta yaştalar ev araba nafaka hepsini aldı kadını anlatıyor eski eş çok paragozdu her şeyi aldı diye eşim bile öyle diyor inanmista ben biriktireyim sen genç kızla ye cocuklarimin geleceğini iyi valla dedim haklısın aslında diyor erkek milleti hemen yaftaliyor hakkını arayan kadini

Peki sorum şu ben ağzına etmeme rağmen neden sürekli kapımda ve benden kopamıyor ?
İkincisi onların yaptığı gibi bana sende yapma bunu beni bırakma diye ağlıyor ?
Öncelikle resim koymanizi tavsiye etmem ifsa olmayin bu sizin gizli dertlesme hesabiniz olarak.kalsin.
Yukaridaki sorunuza gelince...
Adamda bağlanma ile ilgili problem olduğunu düşünüyorum. Psikoloji /cocuk gelisimi bilgisi benden daha iyi olan arkadaslar daha doğru yanit verirler ama bildiğim kadarıyla bu "güvenli baglanma" durumu ilk cocukluk yillarinda (0-3 yas) oluşuyor. Annesi ile sağlıklı bir iliskisinin olmamasi da bundan bence.
Şu an annesinin cirkefliklerine katlanmasi da bundan.
Yani yine önceki mesajlarımda yazdığım gibi, gecmisi travmatik olan birini siz iyilestiremezsiniz, zorunda da değilsiniz ve bunu da kendinize görev edinmeyin.

Eski eşin arkasından böyle konuşan bir tiple zaten neden evlenir ki ? Onu kötüleyen ilerde konu sahibini de kötüler.
Elbette öyle...
Ben de boşanmış kisiler tanıdım hem kadin hem erkek. Kadinlarin cogunda bosanmamak icin yıllarca katlanma hikayeleri okurken/dinlerken erkeklerin bir kısmı anlasamadik ayrıldık derken bir kısmı eski esi karalamak için bir sürü senaryo uydurmakta. Icinde gerçeklik payı illa ki vardir ama mesela anlasamadik olmadi diyen biri belki bir anda aklina eski esin yapmayip da ikinci esin yaptigi ve bundan hosnut oldugu biseyi düşünmeden dile getirebilir. O zaman anlayışla karsilanirdi ne bileyim yemek mesela, aaa ben bu tatlıyı cok severim uzun suredir yemedim gibi :) eski eşi suclamadan etmeden.
Zaten niyeti anlaşılıyor yaa bu adamda is yok kadının bekaretine kadar anlatmis ayıptır, kari koca arasi mahrem kalmali

Son düzenleme:
Hahahaha çok iyi 😂
Bak gördün mü az önce kabasın diyordun şimdi malatya gelini olduğumu öğrenince bi yelkenler suya indi 😅🤣🤣 gelin hemşehrisi gibim hissettin galiba 🤣 bence sen malatyalıları seviyorsun kayısıyı falan kasayla yiyince bi kanın kaynamış olabilir ama aldanma yani kv.ler bi tuhaf oluyo ben bile zor başediyom 😄😄

İkimizi koydum kaldırdım geri 🤷🏻‍♀️ Ne yapayım görün istedim. Sonuçta konu açtım. Detay verdim ki kaldırmak zor değil ki.. 🙏🏻
Ah canım gördüm ya. Çok saf temiz bir yüz ifadeniz var sizin. Ama adamın gözler felfecir okuyor.

ben de 6 yıllık kocamı hiç sevmemişim. :KK70: Yemek öğrenmediğim gibi asgari düzeyde yemek yapıyorum. Çalışıyorum, hiç kendimi yoramam o kadar.
Ben kendim için yapıyorum açıkçası. Erkek arkadaşım evdeyse ona da yetecek kadar yapıyorum sadece :KK70:. Yemek yapmayı da yemeyi de çok severim, uğraşırım o yüzden.

İkimizi koydum kaldırdım geri 🤷🏻‍♀️ Ne yapayım görün istedim. Sonuçta konu açtım. Detay verdim ki kaldırmak zor değil ki.. 🙏🏻
Gorsek ne olacak? Belkı koyduğun esnada adamı veya anasını tanıyan bırı cıktı.
Kaldırmanın zor olmadıgını bende biliyorum mevzu zaten o degıl.

Bak gördün mü az önce kabasın diyordun şimdi malatya gelini olduğumu öğrenince bi yelkenler suya indi 😅🤣🤣 gelin hemşehrisi gibim hissettin galiba 🤣 bence sen malatyalıları seviyorsun kayısıyı falan kasayla yiyince bi kanın kaynamış olabilir ama aldanma yani kv.ler bi tuhaf oluyo ben bile zor başediyom 😄😄
Ya yok komik söylemişsin hoşuma gitti. Linç yemek istemiyorum. Ne de onu savunuyorum anlattıklarını savunuyorum. Sadece ne var ne yok yazıyorum ve burada analiz yapıyoruz. Durum bu sadece.

Peki sorum şu ben ağzına etmeme rağmen neden sürekli kapımda ve benden kopamıyor ?
İkincisi onların yaptığı gibi bana sende yapma bunu beni bırakma diye ağlıyor ?
Ne dese inanıyorsun baksana, kayısı getirmesinden bile sevgi çıkartıyorsun. Burada her anlattığınla onu övüp , karısını yeriyorsun. Her lafına itibar edip onun istediği bir kadın olmaya çalışıyorsun , cinsel olarak tatmin ediyorsun ek olarak körkütük aşıksın neden seni istemesin ?

Arkadaşım yürek mi yedin sen? Ya bizi kandırıyorsun ya da cidden safsın.
Bu kadar özelini anlattığın foruma fotoğraf koyulur mu? Tanıyan biri çıkıp aileme anlatır diyede korkmuyorsun sanırım.
Şimdi birbirinize yakışıyorsunuz yazacağım ama zaten bodoslama dalmışsın ilişkiye iyice rehavete kapılırsın diye korkuyorum :KK53: :KK53: :KK53:
Yaz yaz ne istiyorsan 🙈

Arkadaşım yürek mi yedin sen? Ya bizi kandırıyorsun ya da cidden safsın.
Bu kadar özelini anlattığın foruma fotoğraf koyulur mu? Tanıyan biri çıkıp aileme anlatır diyede korkmuyorsun sanırım.
Şimdi birbirinize yakışıyorsunuz yazacağım ama zaten bodoslama dalmışsın ilişkiye iyice rehavete kapılırsın diye korkuyorum :KK53: :KK53: :KK53:
Adamı görmedin mi, fena bakıyor kenafir. Korktum ben. 😱

Vallahi bunaldım ne yapayım ayrılayım ben o zaman. Bu sefer kesin.. of of lütfen üzerime gelmeyin ama ya 🙏🏻

Eski eşide kendisinden 9 yaş büyükmüş.
Bu detaya ne gerek varmis da size anlatmislar? Bu aile dupeduz saygisiz,sevgiliniz de dahil.
Sevgilimin annesi eski eşine saldırmış filan.
Nasil bir insan oldugunu bu olaydan anlayabilirsiniz.
Neyse mal mülk her şeyi vermişler bu kadına.
Hep de oyle derler ama verdikleri uc kurusluk nafakadir genel olarak.
Sonra zoraki ailemle görüşüyorum.
Yalan.
En son işte çocukları geçici görmek olayında da annesi dayanamamış saldırmış kadına çirkeflik yapmış.
Bu tarz insanlar herkese de saldirabilirler unutmayin. Bugun bir kadinin yasadigini yarin da siz yasayabilirsiniz.
Sevgilimin annesi de sana öyle bir acı yaşatacağım ki.. kıskançlıktan gebereceksin demiş.
Terbiyesiz. Sirf bu cumlesi icin ogluyla evlenilmez. Bir de bu detaylari size anlatmalari tamamen fiyasko

X